Şimdi Ara

RESİSTANCE:FALL OF MAN 2.BÜYÜK ONLİNE BULUŞMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ısrar üzerine ve planlanan 2.online turnuva için 2 hafta sonra aynı serverde(PS TURKİYE) DE buluşacağız,organizatör olarak elimden geleni yapacağım işlerim olduğu için tam bir denetim içinde değilim ama sık sık bilgi için burada olacağım,www.psturkiye.com da açılış yapılacak elinde RESİSTANCE:FALL OF MAN oyunu bulunduran tüm üstadların eğer katılımcı olarak gelecekse nicklerini tekrar olarak bildirmelerini isterim..

çok konuşulan diğer birkonu ise ACABA SERVERİ GÖRMEM OYUNDAN MI KAYNAKLANIYOR YOKSA KONSOLDAN MI bunun için cihazının ve oyunun kodunun PAL veya NTSC olarak yazılmasını isterim

oyun kodunu ise(kutunun arka tarafında numara ile gösterilmiştir 1,2,3 ve ALL şeklinde) mesela benim cihaz NTSC J SİNGAPUR ÇIKIŞLI 20 GB oyun kodum 3 olarak bağlanıyorum...

TURNUVA TARİHİWNE KADAR AKŞAM SAAT 23:00 DAN SONRA İDMANLAR YAPILACAKTIR,ASLINDA BU TURNUVANIN TEAM MACH(gurup maçı) olarak planlıyorum hal böyle olunca güçlü veya güçsüz ayrımını ortadan kaldırmayı temenni ediyorum, herkes aynı terazide ciddi bir KAPIŞMA yaparız,idmanlar neticesinde hem kendimizi pekiştirir hemde gurupları ayarlarız...

EVET ÜSTADLARwww.psturkiye.com da davetlisiniz,site kurucusu ile görüşmelerimde bu turnuvada küçük hediyelerin olacağı süprizinide vermiş bulunuyorum HAYDİ RESİSTANCE ye...

• geçen oynayamadım rakı masasından kalkamadık unutmuşuz bu sefer bende varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoo9

geçen oynayamadım rakı masasından kalkamadık unutmuşuz bu sefer bende varım
    ntsc j makine ve ntsc j oyun zaten ben sizi görebiliyorum ama pallerin bizim oyuna girmeleri İMKANSIZ.onlar için ayrı bir turnuva düzenlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pundraco

ntsc j makine ve ntsc j oyun zaten ben sizi görebiliyorum ama pallerin bizim oyuna girmeleri İMKANSIZ.onlar için ayrı bir turnuva düzenlemek lazım

Alıntıları Göster
    Bir kere katılmıştım ama kıl payı genel puan'da birinciliği kaçırmış ikinci olmuştum, neyse artık yeni oyunda birinci oluruz benim oyunda ntsc

psn:ertu23
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bir kere katılmıştım ama kıl payı genel puan'da birinciliği kaçırmış ikinci olmuştum, neyse artık yeni oyunda birinci oluruz benim oyunda ntsc

psn:ertu23

Alıntıları Göster
    bende katılabilirim bu sefer...

psn:LuNaTiChAcKeR1

psn e herkez eklesin beyler zamanım olmuyo ekleyemiyorum ben çok fazla net te olamıyorum şu sıralar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykunsezer

bende katılabilirim bu sefer...

psn:LuNaTiChAcKeR1

psn e herkez eklesin beyler zamanım olmuyo ekleyemiyorum ben çok fazla net te olamıyorum şu sıralar...

Alıntıları Göster
    bebnde varim ps3 üm ntsc-u
    psn:kelto3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

bebnde varim ps3 üm ntsc-u
    psn:kelto3

Alıntıları Göster
    Ben de varım ama olmayabilirim de.. Duruma göre değişir.. En kötü idmanlara gelirim gibime geliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Ben de varım ama olmayabilirim de.. Duruma göre değişir.. En kötü idmanlara gelirim gibime geliyor..

Alıntıları Göster
    soulfly hala söylemedin şu işin sırrını j ve u nasıl görüyor birbirini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98

soulfly hala söylemedin şu işin sırrını j ve u nasıl görüyor birbirini

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi fear'ın ntsc-u olduğunu zannederek öyle demiştim ama meğer onunki de ntsc-j imiş.. Ama bu sorun oyunun kendisinden kaynaklandığı için oyunun bölge koduyla da alakalı olabilir.. Fear gelsin daha sağlam bir şeyler söyleyebilir..

Benim de makine ntsc-j ve oyun kodu da 3(ntsc)

• quote:

Dediğim gibi fear'ın ntsc-u olduğunu zannederek öyle demiştim ama meğer onunki de ntsc-j imiş.. Ama bu sorun oyunun kendisinden kaynaklandığı için oyunun bölge koduyla da alakalı olabilir.. Fear gelsin daha sağlam bir şeyler söyleyebilir..

Benim de makine ntsc-j ve oyun kodu da 3(ntsc)

Alıntıları Göster
    anladım ben fear görüyorum daha dün akşam beraber oynadık
    benim oyun pal makina j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 21 Mayıs 2007; 19:34:00 >

• quote:

anladım ben fear görüyorum daha dün akşam beraber oynadık
    benim oyun pal makina j

Alıntıları Göster
    O zaman sorun çözüldü herhalde.. Makineler ile ilgili demek ki.. Madem biliyorsun niye soruyorsun :P

• quote:

O zaman sorun çözüldü herhalde.. Makineler ile ilgili demek ki.. Madem biliyorsun niye soruyorsun :P

Alıntıları Göster
    millet bende varim PSN Memo PAL ps3
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

ne yapayım o kadar ısrarla görüyor dedin bende kardeşimin bildiği vardır herhalde diye sordum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

ne yapayım o kadar ısrarla görüyor dedin bende kardeşimin bildiği vardır herhalde diye sordum

Alıntıları Göster
    Tamam bir daha olmasın..

Şaka yapıyorum sandın değil mi? hahaha işte..

• quote:

Tamam bir daha olmasın..

Şaka yapıyorum sandın değil mi? hahaha işte..

Alıntıları Göster
    aha bana ha al sana

• quote:

aha bana ha al sana

Alıntıları Göster
    ula dağıtırım burayı haa

sinir etmeyin beni

pal makineler ne yapcak onu söleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ula dağıtırım burayı haa

sinir etmeyin beni

pal makineler ne yapcak onu söleyin

Alıntıları Göster
    oho uyuyorsun sende kardeşim 4 kişi var pal al sana pal

• quote:

oho uyuyorsun sende kardeşim 4 kişi var pal al sana pal

Alıntıları Göster
    nick: mrtalb, makine PAL,oyun PAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^mrtalb^

nick: mrtalb, makine PAL,oyun PAL

Alıntıları Göster
    hakan abi ayıp olmuyormu böle ban lı konuşuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_of_sLy

hakan abi ayıp olmuyormu böle ban lı konuşuyorsun

Alıntıları Göster
    ama sen başlattın hem ben abiyim yaparım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.