Şimdi Ara

RESİMDEKİ EPROMA NASIL SES DOSYASI ATARIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar aşağıda resimlerini göreceğiniz epromu programlayabilecek yapımı basit bir devre bilen var mı? Birde bu eproma ses dosyasını nasıl yükleriz?
    EPROMA AİT RESİMLER:
     RESİMDEKİ EPROMA NASIL SES DOSYASI ATARIZ?

• quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Resim değil >Fotoğraf.

Madem öyle benden de sana bir bilgi fotoğraf DEĞİL fotograf olacak. Yani burda amacınız nedir anlamış da değilim. Neyse fazla münakaşaya gerek yok efendilik bizde kalsın. Teşekkürler verdiğin bilgi için.
  • ben denedim ama pek basarılı olamadım arastırdığım kadarıyla vpp ucuna programlarken +12.75 v veriyorsun adreslerinin giriyorsun sonra o adrese kaydedeceğin datayı giriyorsun E pinine bir puls uyguluyorsun sonra kaydetmesi lazım ben arastırdım bu şekil oluyor diye tahmin ediyorum ama pek başarılı olamadım ben uğraşıyorum eğer yaparsam paylaşırım sende paylaşırsan seviniirim

Orjinalden alıntı: sozkarabacak

quote:

Resim değil >Fotoğraf.

Madem öyle benden de sana bir bilgi fotoğraf DEĞİL fotograf olacak. Yani burda amacınız nedir anlamış da değilim. Neyse fazla münakaşaya gerek yok efendilik bizde kalsın. Teşekkürler verdiğin bilgi için.

Madem öyle benden sana bir bilgi demişsin. Buyurmuşsun ki Fotoğraf değil Fotograf. Sanırım T.D.K çalışanları bu konuda senin kadar bilgili değiller.
    Belgegeçerle hatalarını düzelttiriver.

Altta T.D.K linki var dediğiniz gibi FOTOGRAF yazdım sonuç çıkmadı. FOTOĞRAF yazınca çıktı. Bir şey öretmek için ilk önce biliyor olmanız lazım.
    http://tdk.gov.tr/TR/YazimKilavuzu.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF20FF3F96B01BD67B

Efendilikle ilgisi yok neden bir hakaret olarak algıladınız bilemiyorum. Eleştiriye tahammülünüz yokmu!!.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sozkarabacak

quote:

Resim değil >Fotoğraf.

Madem öyle benden sana bir bilgi demişsin. Buyurmuşsun ki Fotoğraf değil Fotograf. Sanırım T.D.K çalışanları bu konuda senin kadar bilgili değiller.
    Belgegeçerle hatalarını düzelttiriver.

Altta T.D.K linki var dediğiniz gibi FOTOGRAF yazdım sonuç çıkmadı. FOTOĞRAF yazınca çıktı. Bir şey öretmek için ilk önce biliyor olmanız lazım.
    http://tdk.gov.tr/TR/YazimKilavuzu.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF20FF3F96B01BD67B

Efendilikle ilgisi yok neden bir hakaret olarak algıladınız bilemiyorum. Eleştiriye tahammülünüz yokmu!!.

• acaba nasıl programlarız bu ram!ları buna yağunlaşsak daha iyi olur bence
  • Willem Programmer var. En basit eprom programlayıcılardan birisidir. Ama eski versiyonlarını bulacaksın. Yeniler biraz karmaşık gelebilir. Kendin yapabilirsin.
  • sen adamın sorusunu cevaplayabiliyormusun onu söyle
    birde sen tdk nun bu sitedeki mümessilimisin hayret yani şaştım kaldım ne garip insanlar var memlekette yardım edemiyorsan kostek olma bari
    quote:

Resim değil >Fotoğraf.

Beni eleştirene bak sen nasıl yardım ettin. Başkasının kalemşörlüğünü yapma. Beni eleştirmeden önce en az %100 haklı olun.
    Şuursuzca savunmaya geçmeyin. Aydınlık zihinle okusan HAKLI olduğumu görebilirdin.

Ancak başkasını kalemşörlüğünü yapan gerçekleri göremez.
    quote:

Orjinalden alıntı: processe1

sen adamın sorusunu cevaplayabiliyormusun onu söyle
    birde sen tdk nun bu sitedeki mümessilimisin hayret yani şaştım kaldım ne garip insanlar var memlekette yardım edemiyorsan kostek olma bari
    quote:

Resim değil >Fotoğraf.

• "melih yanardağlar"ın her zamanki halleri.alışırsın arkadaşım alışırsın.
    sen yenisin galiba

Orjinalden alıntı: A-H_korsan15

acaba nasıl programlarız bu ram!ları buna yağunlaşsak daha iyi olur bence

bende bunu anlamadım ?
  • Hayır sen birilerini küçük düşürme hakkını kendinde nasıl buldun bana onu anlatsana.Terbiyesizlik yapmada da üzerine yok ırgatmış köylüymüş bende köy kökenli biri olarak ne demek istedin anlamadım.Sen bir mok bildiğini sanan işe yaramazın tekisin benim gördüğüm ve seninle ilgili tek gerçek bu.

quote:

Yardım edemiyorum ben Elektronikçi değilim ırgatım köylerde tarlada çalışırım. Evet Gönüllü Türkçe sevdilisi ve T.D.K Mümessiliyim

Beni eleştirene bak sen nasıl yardım ettin. Başkasının kalemşörlüğünü yapma. Beni eleştirmeden önce en az %100 haklı olun.
    Şuursuzca savunmaya geçmeyin. Aydınlık zihinle okusan HAKLI olduğumu görebilirdin.

Ancak başkasını kalemşörlüğünü yapan gerçekleri göremez.
    quote:

Orjinalden alıntı: processe1

sen adamın sorusunu cevaplayabiliyormusun onu söyle
    quote:

Resim değil >Fotoğraf.

• Tekrarında 1 ay uzaklaştırılacaksın.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • kim ben mi ? anlamadım.
  • Bu epromlar bildiğim kadarıyla eski tip epromlar vede bunların hafızası elektronik olarak silinemiyor. Hafızalarının temizlenmesi için üstlerindeki deliğe uzun süreli UV ışığı uygulaman lazım. Daha sonrada bunları uygun bir programlayıcıyla programlaman tabi:D

ve üzerindeki etiketler cıkartıldıgında günışıgındanda eetkileneibliyorlar.

Evet üzerindeki etiket çıkarılıp gün ışığına maruz kaldığında etkilenmiyor sadece üzerindeki program siliniyor.
    dipnot:Epromlar hakkında tek bildiğim bu

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Tekrarında 1 ay uzaklaştırılacaksın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.