Şimdi Ara

Resim Video Müzik Slaytlar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YÖNETİCİLER NEDEN KONUM SİLİNİYOR BAŞLIK UYGUN DEĞİLSE UYGUN BİR ŞEKKİLDE DEĞİŞTİRİN LÜTFEN AMA KONU SİLİNMESİN VEYA KLİTLENMESİN ÖNEMLİ ÇÜNKÜ

Arkadaşlar babam dün hakkariden kesin dönüş yaptılar laptopta babamdaydı babam rütbeli asker ve laptopada çok önemli dosyalar yüklemiş orda atış videoları atıştan sonra incelemeler mayına basan araçlar güneş harekatının tüm görüntüleri ( fotoları çeken kişi babamın odasındaymış ordan almış acayip görüntüler var ) ben bu vidoları ve resimleri dün açtım hep birlikte baktık okuldan geldim bazılarına bakmamıştım tekrar bakayım dedim açtım klasörü videoya tıkladım codec hatası verdi ( kullandığım player : gom player , winamp , media player ) bunlarda açmadı ama dün açmıştı sonra resimleri film karesi şeklinde gösteriyor ama açmak isteyince önizleme yok diyor sonra yine güneş operasyonunun resimlerinin olduğu powerpointte yapılmış bir slayt var buna tıklayınca powerpoint C:/ dosyanın olduğu adres biçimini okuyamaz yazısı çıkıyor , müzikleri açmak istiyorum açmıyor 1 tanesini açıyor diğer hiçbirini açmıyor o açtığı müzik uzantısı MPEG Layer Audio File diğerleride aynı bu uzantıda ama açmıyor

Arkadaşlar sorunlarım bunlar nasıl düzeltebilirim flash disk yardımı ile masaüstüne aktarsam açarmı resimleri müzikleri ve videoları

Ayrıca masaüstüne takıyorum flash diski içine dosya atıyorum laptopa takıyorum o dosyayı alıyorum ama laptoptan flash diske atmak istediğimde erişim engellendi diskin dolu olduğunu veya yazmaya ... hatasını veriyor

• 1- codec pack yükle
    2-power pointi tekrar yükle
    3-resimleri resim düzenleme araçları ile açmayı dene.(veya farklı resim görüntüleyicisi bul)

+ek olarak ;

Sistemi geri yüklemeyi deneyebilirsin.
  • sistem geri yükleme cevap vermiyor istediğiniz tarihe yüklenemedi filan diyor k-lite mega codec yükledim ama ondanda video izleyici gibi birşey çıktı hangi codec paketini yükleyeyim ve o paketi nasıl kullanacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.