Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 6 tane envanter olayını nasıl yapacağız bilen varmı? anahtarı alıyorum ama koyacak yer yok :)
  • 6 tane envanter derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Save odasının bi tanesinde yerde boş kerosen var onu alıp çeşitli yerlerdeki kerosen bidonlarından doldurtuktan sonra ateş edip yere düşürdüğünüz zombileri yakabiliyorsunuz eğer yakmazsanız bir süre sonra yeniden canlanıyorlar yakmak zorundasınız yani yoksa cephane dayanmaz gerçi kerosende bitiyor zamanla ou bulmak da mümkün olmuyor ama tüketene kadar yakın işte zombileri..Kerosen bidonları oyunda çeşitli yerlerde var ihtiyacınızı karşılar uzun bi süre.

Bu oyunda tek sıkıntı çantanın küçüklüğü.Diğer RE2 ve 3'de çantanın kapasitesini büyütebiliyorduk bu oyunda yok mu acaba bu özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım 2 tane daha genişliyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece Jill senaryosunda ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

bu 6 tane envanter olayını nasıl yapacağız bilen varmı? anahtarı alıyorum ama koyacak yer yok :)

sen chris ile oynuyorsun sanırım envanter yeri az onda ilerde extradan alınıyor diye hatırlıyorum
  • Oyunda örümcek tarzı yaratıklar varmış galiba bunlar mansiondan çıkınca mı geliyor merak ettim
  • Evet mansiondan çıktıktan hemen sonraki mekanda örümceklerle karşılacaksınız örümceklerden darbe aldığınızda sadece can kaybetmiyor zehirleniyorsunuzda zehrin tedavisi de sadece mavi renkli bitkilerle mümkün belrili bir süre içinde mavi renkli herb kullanmazsanızda ölüyorsunuz..
  • Yeni nesilci arkadaşlara ağır geldi oyun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Türkiye'de de kutulu olarak satılıyor.GG.'de rastladım.Resident Evil Biohazard HD Remastered diye geçiyor.Japonca ve İngilizce versiyonları var.

Galiba sadece ps3 versiyonu kutulu çıkmış ve sadece uzakdoğu bölgesinde. Çünkü oyun uzakdoğu da biohazard ismi ile çıkıyor. Bu arada gg'de baktım da 125-130 tl civarı fiyat koymuşlar. Dijital olarak 50-60 tl'ye hem ps3 hemde ps4 versiyonunu almak varken bana pek mantıklı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Oyunu unutmuşum zaman geçeli. Belli birşeyi yapmak için bir odaya giriyoruz ya biri geliyor sandviç olmayalım diye işte ilk orayı yapmadım diye subway oluyorum.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

Takıldım bi yerde. Kafa ayık devam edeceğim tam bir zombiyim.

https://www.youtube.com/watch?v=vtTfptkUgj0

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

Beyler oyun ps4 de 60 fps mi ?

Hayir, Ps3 ve ps4 versiyonlari 30 fps.

• Ben şahsen kutulu sürümünü satın aldım.Zira böyle bir şaheser her Re severin arşivinde yer bulmalıdır...

• Şaşılacak şey o kadar ps4 oyununu bir kenara bıraktım bu oyunu oynuyorum sadece bende mi bi gariplik var yoksa benim gibi olan var mı merak ettim...15 sene öncesinin oyunu nasıl olurda hala sırıtmaz ve defalarca bitirmeme rağmen verdiği zevk değişmez gerçekten böyle bir oyun bi daha gelmez...

• Steam den aldım dün ben de. Açıkçası 60 FPS olayı bu oyun için çok önemli değil ama 13 senelik oyun şu haliyle bile beni çok şaşırttı grafikleriyle.

Capcom remastered olarak çok iyi iş çıkarmış. Bu sefer doğru bir iş yapmışlar nihayet
  • Arkadaslar oyun 15 gb ama once 3 gb indirio ya ond nereye kdar oynayabiliriz 4 oldu suan yukledikce oynayabilrmiyiz

• quote:

Şaşılacak şey o kadar ps4 oyununu bir kenara bıraktım bu oyunu oynuyorum sadece bende mi bi gariplik var yoksa benim gibi olan var mı merak ettim...15 sene öncesinin oyunu nasıl olurda hala sırıtmaz ve defalarca bitirmeme rağmen verdiği zevk değişmez gerçekten böyle bir oyun bi daha gelmez...

Bende senin gibiyim dostum merak etme. Bence bunda gariplik yok oyun dediğin böyle olmalı zaten... Şuanki oyunlarda bu eksiklik var zaten grafik süper ama içi boş bi kere oyna at ama bu oyunu ilk haliyle (ps1) bile defalarca bitirmeme rağmen hala zevkle oynayabiliyorsam bence gariplik yeni oyunlarda...
  • quote:

Şaşılacak şey o kadar ps4 oyununu bir kenara bıraktım bu oyunu oynuyorum sadece bende mi bi gariplik var yoksa benim gibi olan var mı merak ettim...15 sene öncesinin oyunu nasıl olurda hala sırıtmaz ve defalarca bitirmeme rağmen verdiği zevk değişmez gerçekten böyle bir oyun bi daha gelmez...

Hocam bende aynen sizin gibiyim. Bitirilmeyi bekleyen tonla oyun var ama ben yüzüne bile bakmıyorum. Şu sınavlarım bitsede chris ile başlasam sonra en zor seviyelerde bidaha oynasam diyorum. Üstelik düşünün Gamecube de tonlarca bitirmeme rağmen hala kendini oynatıyor. Bu oyuna başladığımda şunu birkere daha anladım şuanki oyunların % 90 ı içi boş işe yaramaz oyunlar.

• Benim gibi düşünen insanlar olduğunu görmek güzel gerçekten bu oyunu ne kadar övsem abartı olmaz kaldıki seride bundan daha iyi oyunlar da var düşünün yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 23 Ocak 2015; 0:27:07 >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Gece hic oynamayi denedinizmi karanlikta daha fazla oynayasin geliyor :)

• Hep gece oynuyorum zaten...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.