Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek isteğim "Of şu odaya girerken feneri sağa mı tutsam sola mı tutsam? Tabancanın da 14 mermisi kaldı, acaba ne kadar süre boyunca mermi yok of. Sağa tutayım." diye odaya girerkenki gerilimi tekrar yaşayayım. Zaten survival horror denilen şeyin en büyük zevki oyunu oynayanların gram heyecansız hayatına gerginlik, küfür, korku katmak değil mi? Ben açıkçası Resident Evil oynarken aletin başından yorularak kalkmak istiyorum. Yatağa girdiğimde oradaki gerginliğimden dolayı uykuya dalarken sorun yaşamak istiyorum. Hiç gerilmeyeceksem, yaya yaya oyun oynayacaksam açıp Fifa 11 oynuyorum zaten. Dileğim Res 6 bana bu hisleri yaşatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Devir co-op devri artık firma oturup sizin ne istediğinize mi bakıyor yapıyor sadece bugüne kadar hangi firma oyuncuların fikirleri doğrultusunda oyun yaptı ve önümüze sundu ?

Oyunda co-op olmasın diyorsunuz başka zaman olsa keşke co-op olsaydı tadından yenmezdi diyorsunuz

Resident evil 5'e kötü diyorsunuz ama Resident Evil 4'ü el üstünde tutuyorsunuz tamam 4 her türlü 5'ten güzel ama 5'inde hakkını vermek lazım hiç değilse hem sürükleyici hemde co-op olarak eğlenceli

Mesala killzone 3 örnek vereyim çoğu insan hikaye modunu arkadaşıyla muhabbet ederek co-op yaparak eğlenmeyi istiyor ama adam co-op koymayınca bin türlü bela okuyorsunuz neden co-op yapmıyor diye (split secreen olayı online co-op'tan tamamen farklı)

Bende istiyorum RE serisnin artık özüne dönmesini , inşallah olur ve uzun soluklu bir oyun olurda Code Veronicayı aratmaz (DC ve PS2 zamanları)

Killzone ornegi orda okuz gibi siritmis.
    Tabi ki FPS de co op olmaz sa olmazdir.
    TPS de de artik olmazsa olmazlar arasina giriyor (gears of war) ancak amaci korku, yada kokeni korku olan bir oyunda co op da ne alaka.
    Ha co op olucaksa da action oyunlarda ki co op u alip direkt korku oyununa koymak yine okuz gibi siritacaktir.
    Farkli mekanlarda dolasilip sonrasinda bir amac icin bir araya gelip daha sonra tekrardan yalniz devam edilen bir co op olur.
    Ancak hep ikili bir sekilde devam eden co op lar korku turu icin cok sacma.

• RE 5 eski oyunlara göre korku açısından değerlendirirsek rezalet,aksiyon oyunu olarak değerlendirirsek harika.Öyle ki;35-40 dakikalık Lost in Nightmare DLC si bile bütün oyundan daha fazla korku ögesi içeriyor.
  • Lost In Nightmare yi de buyuk hevesle almama ragmen umdugumu malesef bulamadim.
    Alacak olanlara da onermiyorum.
  • 3,4 sene sonra belkide yeni nesile gececegiz ama hala gercek bir Survival Horror Resident Evil serisinden korku unsuru iceren bir oyun hala yok. Ayni durum Silent Silent Hill icinde gecerli HC faciasi da keza farksiz. Bu nesilde en buyuk kanayan yaralardan birisi . insallah bu bosluk nesil bitmeden kapanir her gecen gun umudumuzu yitiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Devir co-op devri artık firma oturup sizin ne istediğinize mi bakıyor yapıyor sadece bugüne kadar hangi firma oyuncuların fikirleri doğrultusunda oyun yaptı ve önümüze sundu ?

Oyunda co-op olmasın diyorsunuz başka zaman olsa keşke co-op olsaydı tadından yenmezdi diyorsunuz

Resident evil 5'e kötü diyorsunuz ama Resident Evil 4'ü el üstünde tutuyorsunuz tamam 4 her türlü 5'ten güzel ama 5'inde hakkını vermek lazım hiç değilse hem sürükleyici hemde co-op olarak eğlenceli

Mesala killzone 3 örnek vereyim çoğu insan hikaye modunu arkadaşıyla muhabbet ederek co-op yaparak eğlenmeyi istiyor ama adam co-op koymayınca bin türlü bela okuyorsunuz neden co-op yapmıyor diye (split secreen olayı online co-op'tan tamamen farklı)

Bende istiyorum RE serisnin artık özüne dönmesini , inşallah olur ve uzun soluklu bir oyun olurda Code Veronicayı aratmaz (DC ve PS2 zamanları)

Olay istek olayı değil aslında. Oyunu yapan firma tam anlamıyla bütün özellikleri koymuyor oyuna. Dediğin gibi co-op koyuyor ama ana senaryo değil veya co-op koymuyor saçma başka bir özellik koyuyor bu sefer o neden yok bu neden yok diyoruz.

İş oyunu yapan firmada bitiyor doğruya doğru.

Oyun yapan bazı firmalar forumlarında kullanıcı isteklerini bi okusa da ona göre oyunları geliştirse keşke. Nerdeeeeeee......

• 4. oyunda gayet iyi bir sh dir , 5 den farkı bu ... 5. oyun co-op la öne çıktı zaten amacıda buymuş yeni oyun un 4. nün kalitesinde olsada yeter bence ama korku yönü birazdaha geliştirmek şart

bu arada unutmayalım sh oyunları sadece korkutmaktan ibaret de değildir , ozaman aciton horror falan oluyor işte yada sadece horror

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ocak 2011; 17:33:59 >
  • Eger Capcom un tanitmak icin hazirlandigi 2011 de cikartmayi dusundugu 2 oyundan biri esident Evil 6 ise yakin zamanda ilk detaylar gelmeye baslar kismetse.
  • E3 2011'de ilk gameplay vidyolar gelmeye baslar sanirim. Detaylarada daha oncesinde kavusmus oluruz insallah.

Resident Evil 6'yı isim olarak ilk defa resmi bir ağızdan duyduk. Capcom'ın başında bulunan isimlerden Keiji Inafune, serinin devam edeceğini belirtti. Resident Evil, Onimusha, Dead Risingve Street Fighter IVgibi yapımlarda emeği geçen yapımcı, Resident Evil 6 ile ilgili haberleri çok yakındaduyacağımızı söyledi. Capcom açıklamalara göre Resident Evil 5'in 5 milyonluksatış başarısının ardından, Resident Evil 6'yı mümkün olduğunca hızlıbir şekilde raflara çıkarabilmek için uğraş veriyor. Capcom'ın en çok satış elde ettiği seri olan Resident Evil, yeni oyun ile birlikte aksiyon ve korku öğeleriniyine aynı orandabir araya getirecek. Yeni haberler için beklemede kalın.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6nin_ilk_Bilgileri_Yakinda-9065.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

co-op filan tanimam Resident evil 2 tanirim nemesis tanirim boyle bizi derinden etkileyecek oyun dunyasindaki bu buyuk boslugu kapatabilecek bir kac oyuna ihtiyac var.

Al sana on numara oyun işte... Grafikleri günümüze uyarlasınlar ekran aynen sahne modu geçişli olsun mis gibi bulmacalı anahtar bulmalı kapı açmalı korku öğeleri olan oyun...

• Birazda uzatsınlar ama, RE 3 2.5 saatte bitirilebiliyordu.
  • @ hasskabal keske kardes keske bu nesildede Resident evil 2 nemesis gibi muhtesem bir kac oyunumuz olsaydi. Gerci ben 2011 in son ceyreginde cikacak olan Vatara Games in yapimini ustlendigi Silent Hill: Downpour dan oldukca umitliyim. Evet bir cok Silent Hill sever pek sans tanimasada ben basindan bu yana beklentileri fazlasiyla karsilayacagindan eminim. Umarim RE 6 da Silent Hill: Downpour un Silent Hill 2 yi ornek aldigi gibi Resident evil 2 nemesis i ornek alir. Silent Hill: Downpour dan bir kac etkiliyici gorsel.

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

• Hadi 5 i geçtim de serinin 4. oyununa yukarda çöp denmiş Ben , resident evil ın tüm serilerini oynamış , resident evil ruhunun ne demek olduğunu bilen tüm hayranlarının 4. oyunu sevebilceklerini yeteri kadar tatmin olabilceklerini düşünüyorum. Ayrıca evet 5 te aksiyon unsurları artmış olabilir ama kesinlikle başarısız bir oyun değildi yalnızca beklenenden farklı bir resident evil dı.
  • Benim tek istegim RESIDENT EVIL OUTBREAK yeni ve HD olarak yeniden konsollara ciksin. RE Outbreak i Ps2 de hic online oynamadim ama Youtube dan videolarini izlemistim.
  • korku olmasın re5 gibi aksiyon olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Benim tek istegim RESIDENT EVIL OUTBREAK yeni ve HD olarak yeniden konsollara ciksin. RE Outbreak i Ps2 de hic online oynamadim ama Youtube dan videolarini izlemistim.

Resident Evil Outbreak'in online modu Japonya'ya özeldi zamanında. Avrupa için açıldığını hiç duymadım veya Amerika için. :)
  • Affliction: Single modu gayet güzeldi:) Valla dedigim gibi hic online oynamadim. Hem Japonya ya özelmis istesemde oynayamayacaktim. :)
    Ama insallah Ps3/360 a cikar.
  • Korku dolu saatlerde rahat nefes almamı sağlayan melodi.Re2 ve Re3'ten sonra bende umudu kesenlerdenim.Suan Siren:Blood Curse oynuyorum.Çok güzel ama eskilerin yeri her zmn yeri ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

Korku dolu saatlerde rahat nefes almamı sağlayan melodi.Re2 ve Re3'ten sonra bende umudu kesenlerdenim.Suan Siren:Blood Curse oynuyorum.Çok güzel ama eskilerin yeri her zmn yeri ayrı

Bu müziği bile ürkütücü, bana göre Resident Evil 4'den önceki tüm oyunların müzikleri insanı geren cinstendi.

Asıl şu müziğe bakın. ^_^

• Daha önce SOCOM oyunları ile tanıdığımız Slant Six Games'in multiplayer özelliklere sahip bir Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığını bildirmiştik.Bu geliştiricinin Capcom ile çalıştığı neredeyse kesin, ama hangi oyun üzerinde çalıştıkları tam olarak bilinmiyor.       Fransa'da yayınlanan Resmi Playstation Magazine Dergisi kapak resmi ise yeni Resident Evil oyununa işaret ediyor.Üstelik bu oyunun Outbreak olduğunu da (biliyorsunuz Outbreak oyunları multiplayer ağırlıklıydı) söyleyebiliriz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Outbreak_Geri_Donuyor-13875.htm

Resident Evil Outbreak'in geri gelmesi muthis oldu bu son haber hepimizi fazlasiyla sevindirecek fakat Slant Six Games ne alaka bu sutudyo SOCOM ile sabikasi var hayirlisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.