Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu gameplay'leri görünce sinirlerim acayip bozuluyor. Arkadaş madem bu oyun aksiyon oyunu bari düşmanları daha agresif yapsaydında bir anlamı olsaydı. Tavanda dolaşan şu RE2 yaratıkları mal gibi duruyor orda kurba gibi 2 dil uzatıyor. Eskiden bu yaratıkları görünce korkudan tüm cephaneyi boşaltırdık. Bunlar dummy gibi duruyor birileri gelip vursun diye. Ben olsam aşır aşırı aşırı agresif yapardım bu yaratıkları en azından oyuncuya zevk verirdi. Haa diyceksiniz ki oyunu belki kolay'da oynuyorlardır hard yapınca dedigin gibi olur. Hiç zannetmiyorum. Genelde bu tür oyunları zor yapınca daha az mühimmat daha fazla can kaybı ve düşmanarınız 5 memi ile ölüyorsa 10 mermiye çıkıyor.. Bu capcom hakkaten oyun yapmasın artık.
  • @ *HKN* ben tesekkurederim kardesim nedemek ALLAH razi olsun.
  • video şu an açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

video şu an açılmıyor.

• videonun birazini izledim ne de olsa heyecani kacmasin yahu sirf aksiyon olmus be yuh
  • Tee eski sayfalara da yazmıştım. Bu oyun Outbreak stayla olacak galiba, hayatımın oyunu geliyor gibi. Hemide coop, daha ne olsun yav
    En fazla zevk aldığım mod coop

Bu oyun klasik Resident Evil havasındansa Resident Evil filmleri tarzında olmuş. Ekşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 31 Ocak 2012; 13:55:45 >
  • YENi
    .

• Nemesis'e bak sen olucak sey degil almis eline Machine Guns'i saga sola olum saciyor diyecek soz bulamadim.
  • nemesisin silahina bak be

• Filmde Nemesisin elinde birde Rpg vardı oda olsa iyi olurmuş :D

Birde hala RE3 deki korkutuculuk yok gibi müziğinde felan
  • Normalde elinde bazooka vardı o olsaymış daha iyi olurmuş..
  • 3 mart resmi çıkış... spota ne zaman düşer acaba?

bu arada bir trailerdada nemesisin elinde bazooka görmüştüm.. sanırım oyun içinde bir çok kez nemesis karşımıza çıkabilir bazooka ve machine gun ile RE3 tede öyleydi adamın ne kadar kafasına sıkarsanız sıkın defalarca karşımıza çıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 15 Şubat 2012; 13:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

3 mart resmi çıkış... spota ne zaman düşer acaba?

23 mart avrupa 20 mart US cikisi. Nerden cikardiniz 3 marti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

3 mart resmi çıkış... spota ne zaman düşer acaba?

23 mart avrupa 20 mart US cikisi. Nerden cikardiniz 3 marti ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Resident_Evil_Operation_Raccoon_City-1159-6.htm

çıkış tarihi 3 mart olarak verilmiş... yabancı sitelerin bir kaçındada dediğin gibi 20 marttan sonra gösteriliyor.

belki bizim TR siteleri spota düşeceği tarihi yazmışlardır

• oyunun demosu oyun çıktıktan sonramı çıkacak? bu konuda varmı bilgisi olan?
  • Bu oyun patlar benden söylemesi. Bu hali ile 5 para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Bu oyun patlar benden söylemesi. Bu hali ile 5 para etmez.

Ciksin iyice fiyati dussun senaryo icin epey bir ileride oynarim. Zira Mart ayinda Dragon's Dogma ve Silent Hill Downpour oncelikleri var :)
  • Demo gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Bu oyun patlar benden söylemesi. Bu hali ile 5 para etmez.

Konuya yabancı kaldım ama neden 5para etmez kısaca ?
  • şahsen benide pek heyecanlandırmıyor bu oyun fakat: raccoon city de geçecek olması ufakta olsa heyecanlandırıyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.