Şimdi Ara

Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Hoid
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
26
Favori
26.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

Acaba diyerek ilk fark ettiğim ve takıldığım şeylerden birisi ama absürt bir aşırı okuma da olabilir diye fazla üstünde durmayı tercih etmedim. Gene de fan topluluğu takılmış. Başkaları da fark etmişler. Leon adını oyunun başlığına yedirdikleri için insan ister istemez işkilleniyor; hak veriyorum. Bence de orada kasıt varmış gibi duruyor. Kırmızı renkle ve Lily Gao'nun sesine benzer sesle beraber çok şüpheli.

Ada'nın hepimizin bildiği "Ada" şeklinde pazarlama paralı asker adı haricinde gerçek adı belli değil. Ondan da bu "Ada'lı" gibi duran ifade biraz manidar ama Ada pekala kötü-evil değil (belki RE2R'da Ada'nın G-virüsü örneği toplama işinde hizmet ettiği kişi Requiem'deki Gideon'du; belki Ada'nın da böyle bir geçmişi var). Kırmızı renkle beraber kötü ifadesi Umbrella'ya yorulabilir. Kısaca hem Umbrella hem de Ada'ya göndermeler yapılmış diyebiliriz.

Nemesis ölmüştür çoktan geri gelmez diyeceğim ama belli de olmaz. 😬

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoid kullanıcısına yanıt

Sizce olabilir mi? 😀 Çok şüpheli haha.

Hentexyoutube
    Drop a LIKE 👍 and SUBSCRIBE 🔴 if you enjoyed the clip! Turn on notifications 🔔 so you never miss an upload. #ytshorts #explore #gaming #fyp #trending keywords: resident evil 9, re9, resident evil requiem, re9 gameplay, re9 trailer, re9 leaks, re9 story, re9 timeline, resident evil leon, leon kennedy, re9 leon, resident evil horror, capcom re9, resident evil theory, re9 speculation, re9 news, resident evil 9 gameplay, resident evil requiem gameplay, re engine, survival horror, resident evil lore
    https://www.youtube.com/shorts/O4B8IfnwQUA?si=A5UWrCitz6GtqoYu

Şimdi attığın kesitleri dinleyince acayip Lily Gao'ya benziyor diyebilirim. Bunları dinlemeseydim arka arkaya yok yahu benzemiyor derdim açıkçası. Kafalarda deli sorular yine...  

Renkler, fontolar hatta ses kullanımı bile çok benziyor. CAPCOM yine işini düzgün yapmış diyelim. Kırmızı mermi detayı da vardı geçenlerde hatırlarsın.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 3 Şubat 2026; 23:55:39 >

Steam
  • capcom ne yapıp edip oyunla ilgili hayranlara paylaştığı şeylerle ilgili didik didik ettirici teori ürettirmeyi başarıyor. çok iyi yapıyorlar bunu. biz de oyun çıkana kadar bundan keyif alıyoruz tabi. requiem şu ana kadar en iyi pazarlama oyunları olabilir o yüzden.

bu arada kısa filmdeki ses ada'ya çok benziyor. benim nazarımda oyunda gözükeceği yönünde ama olmazsa da şuna bağlarım; yapımcıya geçen sordukları leon hala bekar mı sorusunun işkillendirici olduğunu fark ettim. ilkte bu soru biraz muzip bir soru olarak geldi ama requiem için bu canlı aksiyon kısa filminden sonra sanki leon'ın bir ilişkisinin gerçekten olduğu yönünde hisse kapıldım. yani oyunda ada varsa belki resmi olarak ilişkisini açıklayabilirler yoksa da claire oyunda var ise belki onunla açıklayabilirler. ya da alyssa ashcroft'la şaşırtabilirler. yani biz yüzük düğün derken belki leon çoktan evlenmiş veya dul kalmış bile olabilir  

her ihtimali düşündürtüyorlar valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 4 Şubat 2026; 0:14:52 >

• village ve 4'e ispanyolca dublaj ve lehçe altyazı desteği gelmiş, hala bir bize getirmiyorlar dil desteğini  

x (formerly twitter)
    Resident Evil (@RE_Games) on X
    https://x.com/RE_Games/status/2018504849906614703?s=20

Bana sorarsan Capcom oraya resmen "Evil had Ada" gibisinden bir alt metin tıkıştırmış (Kötülük Ada'ya sahipti/hükmediyordu manasında).

Ada'nın temel bir character arch'ı biyoterörist kötü elemanlara ve organizasyonlara hizmet etmeyi bırakması. Asla o maksatla kurgulanmasa da, gri karakter veya anti hero olarak tasarlansa da jenerik anlamda Ada seride bir "kötü karakterdi" (villain). Buna uygun bir gönderme, bir Ada göndermesi, tabii eğer kastiyse, fan aşırı okuması değilse.

Capcom alt metinlere meraklı olduğu ve daha önce benzer işler yaptığı için hayır öyle değildir demek imkansız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

İspanya'da geçip karakterlerinin bir kısmının İspanyol olduğu ve özellikle NPC düşmanların İspanyolca konuştuğu oyunda İspanyolca dublaj yok muymuş? 😄😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://x.com/AkanesArts/status/2019096488643604766?s=20

Oyun da böyle bir şey görebiliriz.  

Steam
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.