Şimdi Ara

Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
14
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dusk Golem'e inat Leon'u ya oyundan çıkardılar yada ek paket yaptılar.Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU Adam Yüzyılın kar yağışını bekleyen Meteoroloji Sunucusu gibi.Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU 

Haha ilahi hocam doğru diyorsun Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU .Dusk Golem haftada bir Leon olacak şeklinde paylaşımlar yapıp duruyor. Loopa düştü herif resmen. Bir çoğunu da atmıyorum artık Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU . Ama şu da bir gerçek doğru çıkıyor dediği şeyler genelde.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • RE karakterleri için her zaman çok değişik ama güzel insanları model olarak seçiyorlar. Gerçekten pek çok kişiliksiz ve sıradan oyun karakteri tasarımları arasında Capcom'dakilerin çok akılda kalıcı simalar yaratma kabiliyeti var; yüzünü tamamen fotografik şekilde hatırlayamadığım bir tane RE ana karakteri veya kötüsü yok diyebilirim (genelde otantik tipli gerçek insanları baz almanın faydaları):

Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU

Misal Ada'nın Remake'lerdeki modeli Adriana Dxim. Brezilyalı-Japon melezi bir manken. Avrupai özellikler ve izdüşüm Asyatik bir çerçeveyle birleşmiş (Ada Wong karakterinin serideki klasik Amerikalı-Çinli melezliğine paralel). Bence interneti didik didik edip karakterlerine baz model olacak, kafalarındaki - zaten en baştan iyi düşünülmüş - karakter imgesine oturacak egzotik insan arıyorlar.

Daha oyun çıkmamışken oynamamışken Trailer'ın ilk dakikasında Grace ve annesinin suratı aklıma yerleşti. Ki Trailer'daki Grace gözlüklü ve oynanış demosundaki halinden çok daha genç.

RE seri olarak hep böyleydi. Her zaman çok kişilikli bir seri oldu RE ve ondan dolayı ikonlaştı. Alelade T-Virüs zombileri, Ganadoları, Mold'ları bile o kadar akılda yer edici ki. İnanılmaz. Başka serilerden bazı oyunları birkaç kez tekrar etmeme rağmen öyle NPC düşmanların tiplerini kolay kolay hatırlamam. Ama RE'da fotografik şekilde hatırlarım. Mekanlarla beraber. Bu işte iyi sanat yönetimidir. İyi tasarımıdır.

Japon yapımcıların bu konuda özel bir yeteneği ve oturmuş bir geleneği var. FromSoftware vb de öyle. Grafikler birinci sınıf olmasa bile hep sanat yönetiminden kurtaran işler yapıyorlar. Rengarenk, sakil, çirkin, rahatsız edici tasarımlarla karşımıza çıkıp duran çağdaş Batılı stüdyoların bunlardan ders çıkarması gerekir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

resident evil'ın neden hep third person shooter oyunu olması gerektiğinin kanıtı ve en güzel yanı da bu.

capcom'un karakter seçimi yapan sanat ekibini tebrik etmek lazım cidden, gerçek hayattan alınan harika modellemelerle karakterleri oyun dünyasında bir marka yüzü yapıyorlar.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim, adriana'nın en üstteki inci küpeli fotoğrafına aşık oldum... yahu bu ne kadar zarif, su gibi bir güzelliktir. brezilya-japon melezi değil de adeta saf bir kızılderili güzelliği...

Kusursuz bir model seçme var bu Capcom'un hangi ekibi-kişiler bakıyorsa müthiş göz zevki olduğunu düşünüyorum. Tabiri caizse ağızlarının tadını biliyorlar. Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU 

Japonya'ya neden bu kadar hayran olduğumu Japonya'ya gittikten sonra çok daha iyi anladım. Çok sistematik çalışıyorlar, ülkede nizam var, kendilerine iyi bakıyorlar, doğaya, insana saygılılar. İnşaat çalışması olan bölgelerde 4-5 kişi önünde bekleyip insanları el kol işareti yapıp uyarıyor sürekli. Bu ülke atom bombasından sonra nasıl bu kadar iyi hale geldi, insan şaşırıyor. (Büyük markaların bu kadar sevilmesi) Japonya, Asya bölgesinin İsviçre'si kesinlikle. Kyoto şiir gibi memleket, Tokyo çok kalabalık olduğu halde nizam var, Osaka'da aşırı güzeldi. Yaşamayı düşünsem muhtemelen Kyoto'da yaşarım. Bir sonra ki ziyaretim de gidemediğim Sapporo, Hokkaidō, Fukuoka, Nagazaki, Miyazaki oralara doğru gideceğim. Silent Hill f'nin olduğu yer Gifu Eyaleti, Kanayama bölgesini de ziyaret etmeyi planlıyorum. Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU 

CPU: AMD Ryzen 5 9600X | Motherboard: ASUS PRIME B650M-K | RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GPU: GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | SSD: MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | CASE: MSI MAG FORGE 121A | CPU Cooler: MSI MAG COREFROZR AA13 | PSU: MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | Mouse: SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Console: Steam Deck OLED 1TB | TV: LG 55'' OLED C5

• Oyun bugün ön siparişe açılacak. Büyük ihtimal son iki AAA oyunları gibi 52,49$ MENA fiyatlandırmasıyla piyasaya sürülecek. Ama adamlar 70$'a Fifa, Battlefield satıyor diyerek 60-70$ da yapabilirler. Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU Bekliyoruz bakalım.

Avrupa için 30 Ekim denmiş Avrupa Capcom x hesabında. Tahminim yarın sabah 9 - 10 gibi açılır.

Bir show varmış Capcom'un katılacağı o hangi saatte olacaksa o zaman açarlar bence.

Resident Evil Requiem is now available for pre-order! In addition to the standard edition, a deluxe edition packed with extra content is also available to pre-order. All pre-orders come with a bonus: Grace’s Costume: Apocalypse. Resident Evil Requiem is the highly anticipated ninth title in the mainline Resident Evil series. Prepare to escape death in a heart-stopping experience that will chill you to your core. Technological advancements combined with the development team's depth of experience combine in a story with rich characters and gameplay that's more immersive than ever before. For more official news and updates, follow us on: https://www.residentevil.com/requiem https://twitter.com/re_games https://www.facebook.com/residentevil https://www.instagram.com/re_games https://bsky.app/profile/residentevil.capcomusa.com Resident Evil Requiem Release Date: February 27, 2026 Platforms: PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam, Nintendo Switch 2, Epic Games Store Genre: Survival Horror Players: Single-player ©CAPCOM
    https://www.youtube.com/watch?v=SQODLCylKbM
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Beklenen fiyatla ön siparişe açılmış. Alanlara hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fosil Grubu (Dikkat içerde dedeler var)
  • darth hede kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat bence. Belki artırma olabilir diye alabilen alsın bence

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Steam'de gayet güzel fiyata açıldı. Ben aslında Ps5 pro için alacaktım, steam'de sistem gereksinimleri görünce şaşırdım. Artık Steam'den alacağım. Gayet makul sistem gereksinimleri var. Pc için dlss ya da Fsr 3 olacak mı bu konuda bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pssr sayesinde Pro'da Pt üstü bir deneyim yaşanacak Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU 

Steam fiyatı yine en iyisi.

80 dolarlık Deluxe 60 dolara geliyor.

Ps ve Xbox = 3849 TL

Steam: 2517 TL

Hem daha fazla para ver daha hem kalitesiz şekilde, fps kilitli oyna. Acayip bir dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Ekim 2025; 9:44:7 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.