Şimdi Ara

Resident Evil Requiem | 27 Şubat 2026 | PC ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
14
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütçeyi zorlayacak ama bende ön sipariş verdim geçtim yarının ne getireceğini maalesef kimse bilmiyor her an herşey olabiliyor.

Steam fiyatına erişebilmek için Hint Psn'e ümit bağlıyorlar oyunlarda ki yine bazen daha pahalı olabiliyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Ekim 2025; 9:53:0 >

Minimum:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 11 (64bit required)
    İşlemci: Intel corei5-8500 / AMD Ryzen 5 3500
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: GeForce GTX 1660 6GB / Radeon RX 5500 XT 8GB
    DirectX: Sürüm 12
    Önerilen:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 11 (64bit required)
    İşlemci: Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 5500
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 Super 8GB / Radeon RX 6600 8GB
    DirectX: Sürüm 12

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 5 9600X | Motherboard: ASUS PRIME B650M-K | RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GPU: GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | SSD: MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | CASE: MSI MAG FORGE 121A | CPU Cooler: MSI MAG COREFROZR AA13 | PSU: MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | Mouse: SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Console: Steam Deck OLED 1TB | TV: LG 55'' OLED C5
  • Sırf bu oyun için yeni sistem dizmeyi düşünüyordum iyi oldu eski nesili de desteklediği nvidia desteği bitirdi capcom bitirmedi sağolsun silent hill f gibi oynanırsa windows 10 da denerim oynanmazsa windows 11 e geçerim zor olacak ama neyse artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam arada olmuş, ne sevindirdi ne üzdü. Bugün yarın sipariş geçeceğim, acelesi olmayanlar biraz daha beklesin bence. Büyük ihtimal AMD yine serinin önceki oyunları gibi promosyon hediyesi olarak oyunu verecektir. 

Evet hocam Steam fiyatı gayet güzel. Hint PSN'le aynı 

Oyunda DLSS 4 ve Full RT (PT) olacak. FSR 4 hakkında bilgi yok ama muhtemelen olur. FSR 3 ise çıkışta her türlü desteklenir. En azından upscaling kısmı native olur.

Capcom o konularda kullanıcı dostu. İlerde FSR 4'ün INT8 versiyonunu bile eklerler. Mesela geçmişte de, 2017'de çıkan RE7'ye RTGI eklemişlerdi.

Konsolda da, PS5 Pro versiyonunda, RT, 60 FPS'de, genel olarak tam desteklenecekmiş. Konsolda oynamayı düşünen arkadaşlar da rahat edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 30 Ekim 2025; 14:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam gene insaflı kalıyor Village ve 4R oynadıktan sonra buna döneceğim o zamana güzel indirim yer 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Epic Store fiyatı biraz sıkıntılı olunca hiç beklemeden aldım. Ne olur ne olmaz zam gelme ihtimali gibi bir sorun ile karşılaşma düşüncesi bile sinir bozucu.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Cronos daha ucuza gelip sonra 44 dolara mı ne çıkmıştı Steam'de. Capcom genelde hep aynı fiyatlandırmayı yapıyor zaten ama belli olmaz yine de. Deluxe aldım ben de. Steam'e rakip olmaya yakın bile olmayan Epic'in indie oyunlar dışında yeni oyun fiyatlarıyla hiç şansı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 31 Ekim 2025; 21:13:33 >

Capcom büyük firma mena fiyatı 10 farklı şekilde onaydan geçmiştir firma içinde.

Zaten Monster serisi, DD2 falan hep aynı fiyatta yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Kasım 2025; 12:15:0 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Benim aklıma gelmedi büyük bir firmanın bunu yaptığını o hangi oyundu ? Cronos diyorsan diyorsan onun fiyatı düşüktü zaten üstüne firma tecrübesiz Capcom dayamış 52 doları daha ne yapacaklar menaya :)

Capcom Ea Ubi gibi firmalar düzenli kuru takip ediyor hep ona göre çekiyorlar fiyatı

Adamlar Epic için bile 3k demişler oda hemen hemen 70 dolar ediyor zaten.

Mena fiyatı onlarca ülke için olduğu için bir sıkıntı çıkmaz o yüzden.

• Capcom oyunların fiyatını siparişe göre indirip çıkarabiliyor. Yanılmıyorsam RE4 R 60 dolara çıkmıştı sonra 40 dolara düşürdüler. Geçtiğimiz aylarda da RE serisinin fiyatını menaya özel düşürmüşlerdi. Mayıs- haziran gibi RE6dan sonra çıkan tüm seriyi 34-35 dolara almıştım. Sonradan RE serisinde fiyatları tekrar arttırdılar galiba ama yine de globalden çok uyguna alınabiliyor. Sonuç olarak bu oyunu oynamak için beklemiyorsanız çıktıktan sonra fiyatı çok daha uygun fiyatlara düşebilir. Globalde fiyatını arttırmazlarsa (2026 da oyun fiyatları 100 dolar oldu, tutar 75 dolar yaparlar orası ayrı) yükseleceğini sanmıyorum.

Capcom'un fiyat politikası iyi. Dijital bir oyunun istenen satış rakamına ulaştıktan sonra fiyatının kalıcı olarak düşürülmesi mantıklı bir karar.

CPU: AMD Ryzen 5 9600X | Motherboard: ASUS PRIME B650M-K | RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GPU: GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | SSD: MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | CASE: MSI MAG FORGE 121A | CPU Cooler: MSI MAG COREFROZR AA13 | PSU: MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | Mouse: SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Console: Steam Deck OLED 1TB | TV: LG 55'' OLED C5
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.