Şimdi Ara

Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
31.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • An itibariyle oyunu bitirdim, tadi damagimda kaldi resmen.Re7 den daha çok beğendim, tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu an itibariyle 2. kere bitirdim gerçekten çok keyifli olmuş ve 7. oyunun bayağı üzerine çıkmayı başarmışlar. Oynanış süresinin uzaması, oynanabilir ve keşfedilebilir alanın oldukça genişlemesi, aksiyonun bir tık artması ve pek çok mekaniğin Re 4 den yeni nesil reboot seriye uyarlanması çok akıllıca seçimler olmuş..


    Grafikler, atmosfer, silahlar, aksiyon, keşif ve oynanış süresi olarak da dolu dolu bir yapım olmuş gerçekten. Merchant ın geri gelmesi zaten başlı başına bir olay.


    Benim gibi Re 4 ü ezbere bilenler için oyunda bol bol Re 4 göndermeleri de var..


    Zorluk hakkında sorular var, hardcore başlayıp oyunun başında zorlananlara bu zorlukta devam etmelerini pek önermem çünkü oyunun başları hiç bir şey  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 9 Mayıs 2021; 12:48:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shunter

    Oyunu bitirenler baksın lütfen.
    Arkadaşlar şimdi Eva sen zaten 3 yıl önce öldün diyor nasıl oluyor bu iş? Bizi virüs mü hayatta tutuyor yoksa olanlar kafasında mı oluyor veya eveline yalan mı söylüyor?
    ????

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim ben de, bu nesilde oynadigim tartismasiz en iyi oyun, re7den de daha iyi bana göre, harikaydi (heisenberg bölumu haric)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler vermesene kardesim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunun fiyatı belli .oynamayan çok kişi vardır emin olun .öldürdüğünüz kişiyi spoiler altına alın lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burocker86

    Hocam oyunun fiyatı belli .oynamayan çok kişi vardır emin olun .öldürdüğünüz kişiyi spoiler altına alın lütfen.

    Arkadaşlar bu zaten oyunun en çok ve hatta herkes tarafından bilinen tek bossu. Her yerde çarşaf çarşaf görseli var karakterin. Bilinmeyen, sürpriz, gizli saklı bir boss veya karakter değil ki. Anlamsız bir tepki vermişsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne spoilerı yapmayın Allah aşkına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 10 Mayıs 2021; 1:55:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Oyunun sonunda helikopterin içinde bir ceset vardı asker Chris’e biyolojik silah olduğundan falan bahsetti bsaa askeriydi sanırım o ne ayaktı çözen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten çok güzel. Sanat tasarımı harika keşke daha çok Village kısmı olsaydı. Trophyler için 3 kez bitirdim ama üçünde de baştaki Lycan saldırsından ve fabrika kısmından nefret ettim. Lycanlar neyse de fabrika kısmı çok kötüydü labirent gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 10 Mayıs 2021; 10:4:38 >
  • Daha önceden seride sadece re2 ve 3 remakei oynayan biri olarak fikirlerimi belirtmek istiyorum, yazı spoiler içermese de oyun hakkında hiçbir şey bilmek istemiyorum diyorsanız yine de okumayın, öncelikle hiç beklemediğim bir şekilde oyunun hikayesini beğendim, 2 ve 3 bence hikaye bakımından iyi değillerdi (re serisinin loreunu tam pek anlamamış da olabilirim), grafikler oldukça iyi, demoda hiç beğenmemiştim grafikleri ama oynarken oldukça beğendim, oynanış bakımından çok farklı şeyleri harmanlamışlar ve ben bunu açıkçası beğendim, tek sorunum karakterin aşırı hantal olması oldu, normal oynanışta pek sırıtmasa da bossfightlarda karakterin hantallığı oldukça can sıkıyor, bu can sıkma zorluk bakımından değil, bossfightların karaktere göre geliştirilmemiş olmasından, heisenberg bölümü haricinde tüm bölümleri beğendim, heisenberg biraz daha kısa tutulsa sevebilirdim ama beni sonlarda çok sıktı. Oyuna hiç şans vermeyecektim ama iyi ki şans vermişim diyorum, benim açımdan oyun re2 remakele yarışır seviyede. 8 8.5 veririm puan olarak, düşmanların bullet spongeluğu benim canımı sıktı biraz, re2 remakete sanki yine zor ölseler de daha çok tepki veriyordu düşmanlar.
    Son olarak sonraki oyunda çok daha fazla aksiyon göreceğimizi düşünüyorum, tabi bu bence biraz can sıkıcı çünkü bu oyunun korku dozajı bile yeterli değildi, umarım yanılırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu konuya girimez. Spoiler lar havada uçuşuyor.

  • Hocam.bune yaw normal zorlukta daha ilk bolumde koyde ne varsa ustume gelio kacip duruyom sonunda sıkışıp ölüyom

    20 tekrar yaptim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 10 Mayıs 2021; 11:2:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Heisenberg bölümleri benimde hosuma gitmedi ama oyun genel olarak gayet iyiydi iyi ki oynadım diyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra artık remake ler dışında eski oyun dizaynına sahip oyun geleceğini düşünmüyorum. Adamların reboot serisini başlattıkları 7. oyun oldukça popüler oldu ve village ile de bu popülerlik tavan yaptı diyebilirim. Hatırlarsak 2017 den önce Re serisi büyük çöküş içinde ve Capcom ise mali krizlerle boğuşuyordu. Şirketi düzlüğe çıkaran oyunlar Re 7 ve monster hunter oldu.


    Artık eski sistemi özleyenlere buyrun sizin için remake ler var diyorlar. Re 4 zaten kesinleşti tahminen sonra Code veronica gelecektir. Gerçi asıl önce yapılması gereken remake Code Veronica idi ama neyse.

  • Herkese selamlar. Öncelikle çok koyu bir RE hayranı olduğumu belirterek başlamak istiyorum. Öyle bir hayranlık ki bu, Re’nin her oyununu her platformda onlarca kez bitirmiş biriyim. Şimdi RE: Village hakkında ki düşüncelerimi spoilersiz olarak biraz belirteyim, sonra spoilerlı bir inceleme daha yazacağım.

    Re:Village beklentimin tavan olduğu bir oyundu ve buna rağmen çok ama çok beğendim. Grafikler ve performans Ps4 Pro da oynamama rağmen kendine hayran bıraktı, atmosfer inanılmaz başarılı ve haritanın her köşesi ayrı bir hava ve atmosfer sunuyor. Dizaynlar çok çok başarılı. Karakter tasarımları ve düşman tasarımları gayet güzel. Oyuna tek eleştirim biraz daha fazla sinamatik olabilirdi birde son bölüm bir tık daha kısa olabilirdi. Sonuç olarak serinin en güzel oyunlarından birisi olmayı başarmış. Notum: 90-95 arası bir yerlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

    Spoiler oyunu bitirmeyen okumasın.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Village’ın oyun sayfasında daha oyun çıkmadan “bu onun hikayesinin sonu olacak” diyorlardı yani belli etmişlerdi biraz. Sıradaki oyunda Rose ile oynayacağız büyük ihtimale ve Sıradaki oyunda Ethan ve ailesinin hikayesinin derinlerine inip, akılda soru kalmadan son bulacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman geçir hocam öldürmek le uğraşma kaç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun bitki'yi az mı veriyor yoksa bana mı öyle geldi ? Roketatar'ın mermisini craft etmek için bitki gerekiyor ve bitki az bulunuyor. Uyuz olduğum noktalardan biri oldu bu oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bitki az oyunda diğer oyunlara göre bende fark ettim.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.