Orjinal oyun için teknik sorunları(stutter vs) gideren bir mod yapılmış.Modu denemek için oyunu sıfırdan Steam üzerinden tekrar yüklüyorum.Korsan oyun ise tercihen indirmiyorum.Eğer değişiklik olmazsa CapCom'un güncellemesi bekleyeceğim. |
Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
Game pass'e gelir mi acaba
-
Gelebilir ama kısa vedede geleceğini hiç sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun performans sorunlari daha once soyledigim gibi cok sacma ve tutarsizdi. Bunun da denuvodan dolayi kaynaklandigi aslinda belliydi ama ben inceden inceye rtden dolayidir diye de dusunuyordum. Ama denuvoymus. Cok onceden bitirdim ama sukur ki kirildi ve denuvonun ne kadar pislik bir koruma oldugunu (ve buna ragmen kirilabildigini) bir kez daha gosterdi. Paranla rezil olmak tam da budur. Bu yuzden de her zaman scene gruplari ve hackerlar bastacidir bende.
Aynisi ornegin Nintendo switchte mevcut. Sen aman orijinal oynayayim aman cfw atmayayim diyerek oyunu dumduz oynarken cfw kurulu bir switchte cihazi overclock ederek ve fps capleri kaldirarak oyunu handheld haldeyken docked goruntu kalitesi ve cozunurlugunde ve daha yuksek framelerde oynayabiliyorsun. Ama adam para verdigi halde kapali kutuya mahkum olup daha dandik bir deneyim elde ediyor.
Iste scene'in gucu ve mantigi da temelde budur aslinda. Zincirleri kirmak. Kimin oyuna para verip vermedigiyle kafayi bozmaktir denuvo ve diger drmler. Cyberpunk veya witcher veya diger bir cok harika (genelde polonyali olan) oyunlar hic koruma kullanmadi ve goruldugu uzere muthis satislar elde etti. Sen oyununu kalitesiyle koruyacaksin, zoraki degil. Kaliteli oyun zaten kendini satin aldirir. Simdi ne oldu insanlar para vererek zincirli, performans sorunlu ve pclerini denuvonun zorlamasiyla terletir daha fazla guc tuketir halde Re village oynarken scene buna baskaldirarak hadi kardesim sen yaylan bakalim dedi denuvo'ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2021; 13:38:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyuna gelecek hafta FidelityFX Super Resolution(FSR)desteği gelecekmiş.Bu teknoloji AMD tarafından açık kaynak kodlu olarak DLSS e alternatif olan bir teknoloji olup destekleyen tüm Nvidia ve Amd ekran kartlarında kullanılabiliyor.RE: Village 'a FSR desteği güncelleme ile geleceğine göre PC güncellemeside haftaya gelmiş olur.
kıran grup yeni bir patch yayınlamış 614MB'lık, adamlar Capcom'dan daha hızlı valla.
detayları ilginç.
Release Notes Certain enemy animations were disabled unintentionally when certain Capcom DRM code was disabled to avoid creating those in-game shutters. The animations are now restored while preserving the shutter free experience.Kod
Yığını:Capcom'un DRM'ini devre dışı bırakırken bazı düşman animasyonlarını da devre dışı bırakmışlar istemeden.
Bu patch ile animasyonlar geri gelirken aynı zamanda takılma olmadan aynı deneyim korunmuş.
Pek fark etmemiştim ben bu animasyonların olmamasını. Belki de sadece bu boss özelindedir.
KyoKat PC Gameplayyoutube
* No lag, no bite - fps drop fixed but doesn't has the animation attack and don't forget: always buy original (even it's not a good port, they will fix it, i hope) ⭐ Game: Resident Evil VIllage Gameplay Biohazard 8 REBH BH8 ● Resolution: 1920x1080 (Image Quality: 1.0 - FidelityFX CAS: On) Graphic Settings Quality: Balanced FPS: Unlocked Game Loading on SSD / Recorded with ShadowPlay 60FPS Original Steam Game (No Patch) VS Cracked by Empress - Denuvo Anti-Tamper Bypass, FPS Drop Fixed This limited-time demo lets you experience a taste of the upcoming suvival horror sensation, Resident Evil Village. The demo will be available for play on specific dates, within which a time limit applies on how long you can play. Don't miss out! Download Resident Evil Village on Steam: https://store.steampowered.com/app/1196590/Resident_Evil_Village/ #ResidentEvilVillageRE8 #Empress #Denuvo + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + PC: Acer Aspire GX-783-BR13 + CPU: Intel Core i7 7700 @ 3.60GHz (Kaby Lake) + GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (PNY) + Motherboard: ACER Aspire GX-783 (U3E1) + RAM: 16,0GB (2x8) DDR4 - Dual-Channel @ 1200MHz (2400MHz) + Storage: Hybrid 1TB + 8GB Seagate (SATA) + Game Storage: 128GB KINGSTON SV300S37A120G (SSD) + System: Windows 10 Home Single Language 64-bit + Monitor: LG ULTRAWIDE (2560x1080@60Hz) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + MSI Afterburner Benchmark Reference Captions: (Full / Complete) + + (GPU): Usage based on core clock - Temperature - Core Clock + GPU Power: Max GPU Usage Percentage - GPU Watt Consumption + GPU Fan: Fan Speed - Fan Tachometer RPM + + GPU VRAM: Dedicated Memory - Shared Memory - Memory Clock + GPU VRAM based on Game: Dedicated Memory - Shared Memory \ Process + + CPU: Usage - Temperature - CPU Clock + CPU Power: CPU Watt Consumption + + RAM: Memory Ram + RAM based on Game: Ram Usage \ Process + + HDD C: (System and Programs): Usage % Rate - HDD Temperature - Read MB/s - Write MB/s + SSD D: (Games): Usage Percentage Rate - SSD Temperature - Read MB/s - Write MB/s + + (API): Frames Per Second (FPS) + +_ FPS AVG: Average Frames +_ 1% Low: 1% Slower Frame + + Frametime Graphic in Milliseconds (ms) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + TAGS: Alcina Dimitrescu, daughter, daughters, Bela, Cassandra, Daniela, witch, witches, sister sisters, vampires, vampire, mother miranda Comparison, Comparação, Comparando, comparar, comparado, comparación, confronto, Vergleich, 比较 비교 Comparaison vergelijking perbandingan 比較 сравнение jämförelse craqueado pirata pirated pirate piracyhttps://www.youtube.com/watch?v=5Mgu7QTllNQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Temmuz 2021; 15:51:58 >
-
Oyunun %75'lik kısmını bitirdim. Karşımızda neredeyse mükemmel bir yapım var. Capcom bu işi biliyor.
+ Grafikler olağanüstü. Özellikle köy ve kaleyi dakikalarca uzaktan inceledim. Tasarım ekibi çok başarılı
+ Atmosfer çok iyi.
+ Optimizasyon başarılı
+ Ses efektleri etkileyici.
+ Korku unsuru beklediğimden daha iyi. Özellikle X kısmında epey korktum.
- Oyunun en büyük eksisi karakterlerin yeterince derin olmaması ve yüzeysel olarak işlenmesi.
-
Abi şu crack kürek FPS düşüşlerini bırakında oyun konuşalım azıcık ya.ben dün bitirdim oyunu; genel anlamda oyuna bayıldım.crafting, Survivor öğeleri, boss ve düşman tasarımlari, oynanış, mekanlar, bulmacalar, dimitrescu, Duke vs. inanılmaz güzel olmuşlar.bazi yerler acayip karanlıktı sadece tek elestirebilecegim nokta burası olabilir.ayrintilari göremiyorsunuz. İnşallah bugün ng+ ile başlıyorum tekrardan.
Oyunun PC sürümüne ilk güncelleme bu gece yayınlandı.1 GB boyutundaki güncelleme ile daha önce bahsettiğim FidelityFX Super Resolution(FSR) eklendi.Kısa bir süre test ettim ve 4K da FSR Ultra Kalite seçeneğinde iken % 20 oranında bir performans kazanımı oluştu.Bunun dışında güncelleme içeriği henüz paylaşılmadığı için başka sorunlar hakkında bir düzeltme yapılıp yapılmadığını yama notları yayınlanınca görebileceğiz.
-
Güncelleme notları
- FidelityFX Super Resolution (FSR), the most advanced upscaling technology offered by AMD, is now supported in Resident Evil Village. Players who use FSR will now be able to experience higher frame rates on PC for an improved gaming experience.
- Adjustments have been made to optimize the anti-piracy technology.
Özetle FSR eklenip DRM konusunda optimizasyon yapılmış.
Arkadaşlar oyun daha düne kadar açılıyordu ama şimdi siyah ekranda kalıp tekrar masaüstüne atıyor noldu durduk yere bu sorunu yaşayan var mı? (Sürüm Empress)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk 7. oyunu ardından az önce 8i bitirdim. korku oyunu sevmememe rağmen acayip içine çekti beni. çok beğendim. imzada ki sistemle herşey ultrada rtx açık 60 fps oynadım. burdan sonrası spoiler
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ethan reis üzdü ama görevini bitirdi. meğerse adam küfmüş. umbrellanın nasıl yaratıldığı daha ayrıntılı işlenebilirdi. o kısmı eksik gördüm. ama dlc geleceğini düşünüyorum. yada yeni oyuna saklıyorlar. yeni oyunda rose üzerinden gideceğiz -
arkadaşlar bir re fanatiği olarak ilk başladım şöyle ama başlarda pekte re havası alamadım birde saldıranlar çok hızlı karakter yavaş vuruş hissiyatı da alamadım tam ondan da keyfimi kaçırdı biraz ama 7. oyunu çok beğenmiştim sizce onun üstüne koymuş mu ona göre days gone ı yarım bırakıp şimdilik buna devam edeceğim
-
Ben iki kere bitirdim, vuruş hissiyatı ve atmosferden çok memnun kaldım, karakterin yavaş kalması gibi birşey pek hissetmedim, oyun içerisinde satıcıdan hareket hızı, sağlık vs. yükseltmeler belli şeyleri toplayınca alınıyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cexxxBen iki kere bitirdim, vuruş hissiyatı ve atmosferden çok memnun kaldım, karakterin yavaş kalması gibi birşey pek hissetmedim, oyun içerisinde satıcıdan hareket hızı, sağlık vs. yükseltmeler belli şeyleri toplayınca alınıyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: evohanarkadaşlar bir re fanatiği olarak ilk başladım şöyle ama başlarda pekte re havası alamadım birde saldıranlar çok hızlı karakter yavaş vuruş hissiyatı da alamadım tam ondan da keyfimi kaçırdı biraz ama 7. oyunu çok beğenmiştim sizce onun üstüne koymuş mu ona göre days gone ı yarım bırakıp şimdilik buna devam edeceğim
devam.. devam.. 2. kısım şelale'nin olduğu yerde ki evden sonra deneyimlerini tekrar burda yaz olur mu ?
-
Oyunu PC sürümüne gelen güncelleme sonrasında kaldığım yerden devam ederek oynamaya başladım.Güncelleme öncesinde bahsettiğim sorunların tamamı düzeltilmiş ve çok daha akıcı bir oyuna dönüşmüş.Düşmanları vurduğunuzda ve öldürdüğünüzde oluşan anlık stutterlar,memory leak ve bir süre oynayınca oluşan fps droplar artık yok.Önceki sürümlerinde FSR desteği olmadığı için sağlıklı bir karşılaştırma adına kapalı olarak oynayıp daha sonra aktif ettim.FSR açıkken görüntü kalitesinde minimal bir farka karşılık daha yüksek bir performans elde ediyorsunuz.FSR ile VRS yani Variable Rate Shadingi birlikte kullanmayın çünkü görüntüyü çok bozup görsel kaliteyi epey düşürüyor.Bu nedenle FSR ı Ultra Kalitede dahi kullansanız kartınızın gücüne göre 20 fps e varan bir kazanç elde ediyorsunuz.Oyunun orjinal sürümünde herhangi bir performans ve akıcılık sorunu artık bulunmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800Oyunu PC sürümüne gelen güncelleme sonrasında kaldığım yerden devam ederek oynamaya başladım.Güncelleme öncesinde bahsettiğim sorunların tamamı düzeltilmiş ve çok daha akıcı bir oyuna dönüşmüş.Düşmanları vurduğunuzda ve öldürdüğünüzde oluşan anlık stutterlar,memory leak ve bir süre oynayınca oluşan fps droplar artık yok.Önceki sürümlerinde FSR desteği olmadığı için sağlıklı bir karşılaştırma adına kapalı olarak oynayıp daha sonra aktif ettim.FSR açıkken görüntü kalitesinde minimal bir farka karşılık daha yüksek bir performans elde ediyorsunuz.FSR ile VRS yani Variable Rate Shadingi birlikte kullanmayın çünkü görüntüyü çok bozup görsel kaliteyi epey düşürüyor.Bu nedenle FSR ı Ultra Kalitede dahi kullansanız kartınızın gücüne göre 20 fps e varan bir kazanç elde ediyorsunuz.Oyunun orjinal sürümünde herhangi bir performans ve akıcılık sorunu artık bulunmuyor.
bana ilk sürümü ile de gayet performanslı geldi oyun, hiç stutter yaşamadım ki bu konuda takıntılı biriyimdir :) ama FSR desteği de çok önemli tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBeasTdevam.. devam.. 2. kısım şelale'nin olduğu yerde ki evden sonra deneyimlerini tekrar burda yaz olur mu ?
Alıntıları Gösteraynen oyun kendini bulmaya başladı bazı yerler zorlama olmuş ama içine çekiyor, geldim o eve bakalım :)
-
Korsan sürümde oynuyorsanız herhangi bir performans sorunu olmaması normal,asıl sorun orjinaldeydi onuda güncellemeyle geçte olsa düzelttiler.Bu konuda en iyi teknik analizi güncelleme öncesinde Digital Foundry hazırlamıştı,eğer bu sorunlar gün yüzüne çıkarılmasa CapCom'un PC sürümüne güncelleme vs çıkaracağı yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X