Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryo olarak Resident Evil 6, Operation Racoon City'den tam 10 yıl sonrasını konu alacak. Burdan yola cikmak gerekli. Baskan virusu kapiyor. Raccoon Şehri'nde yaşanan olayların 10 yıl sonrasında başlayan oyunda Leon ve ABD başkanının ortak çalışmaları esnasında yaşanan biyolojik saldırı sonucunda, ABD başkanının hastalanarak yaratığa dönüştüğüne şahit oluyoruz. Diğer karakterimiz Chris de Çin'de aksiyon yüklü operasyonlara katılıyor. Tabii elbet yolları kesişecektir.
    .

Oyunun sanirim buyuk kesimi Cinde gecicek zira aylar oncesinde bu haber duyrulmusdu.

.

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Ocak 2012; 11:27:08 >

• Eski RE atmosferi ve ögeleri yok ama artık butarz RE'den keyif almamız lazım bence çok kaliteli bi oyun yapmışlar co-op kısmıda süperdir kesin 2012 yılının sonuna doğru baya çoşacaz RE6,GtaV ve The last of us falan baya kallavi oyunlar çıkacak

Bu güzel kız oyunda oynanabilir karakter olur umarım güzelmiş

Chris ve leon süper ikili olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTical_TR -- 20 Ocak 2012; 11:57:15 >

• Asil bomba Nintendo Wii U dan geliyor, evet oyun Nintendo Wii U icin tanitilmadi fakat wii u ya cikmiyomus ama E3 2012 de uyarlamaya calicaklarmis , suan icn cikmiyo ama calismalar var Nintendo Wii U surumune. Resident Evill olurda Nintendo esgecilirmi, muthis olucak insallah.
    .
    http://mynintendonews.com/2012/01/19/check-out-the-awesome-official-trailer-for-resident-evil-6-wii-u-not-mentioned/
  • bu yilin sonuna kadar nasil dayanirim ben

neyse o zamana kadar elimizde bir RE ve iki tane SH olacak

leon cok yaslanmis ama hala karizma ayrica chris'in de masallahi var

videonun baslari eskiye donuyor dedirtti ama bir anda chris'le gelen aksiyon isi bozdu ama resident evil RESIDENT EVIL'dir

hunnigan da orada yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbekir -- 20 Ocak 2012; 12:26:15 >

• Hayırlı olsun .
  • Trailer baya güzel grafikler çok başarılı.Konsoldaki en iyi grafik gibi geliyor şuan.Last of us görelim ama bi.Coop çok fena gider chris leon ikilisi.Burada operation raccon city 'de bu sene 2 re süper olur
  • Bombayi dun aksamki Resident Evill in 15 yil etkinliginde acikladi Capcom. Capcom iki tane AAA kalitesinde oyun yapim asamasinda demisdi 3 gun once. En Resident Evill 6 geldi resmilesti benim gibi bir kamyon bu serinin seveni var, fakat suanda Capcom un diger AAA kalitesindeki oyunu nedir diyede merak ediyorum hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bombayi dun aksamki Resident Evill in 15 yil etkinliginde acikladi Capcom. Capcom iki tane AAA kalitesinde oyun yapim asamasinda demisdi 3 gun once. En Resident Evill 6 geldi resmilesti benim gibi bir kamyon bu serinin seveni var, fakat suanda Capcom un diger AAA kalitesindeki oyunu nedir diyede merak ediyorum hayirlisi.

digeri de resident evil 7

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bombayi dun aksamki Resident Evill in 15 yil etkinliginde acikladi Capcom. Capcom iki tane AAA kalitesinde oyun yapim asamasinda demisdi 3 gun once. En Resident Evill 6 geldi resmilesti benim gibi bir kamyon bu serinin seveni var, fakat suanda Capcom un diger AAA kalitesindeki oyunu nedir diyede merak ediyorum hayirlisi.

dead rising 3 olabilir
  • beğenmedim arkadaş
    hani eski serilere dönüş olacaktı bumu eski seriye dönüş
    5 dahada ileriye götürmüşler
    res 1-2-3 özledim
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • Biri Onimushadır diğeride dövüş oyunu olarak Vampire Chroniclesdir diyecem ama Vampire'i bu 2 oyun dışında bırakıyorum ama Onimusha diyorum ben ve diğeride tabiki Dino Crisis
  • hala aksiyon daha fazla aksiyon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biri Onimushadır diğeride dövüş oyunu olarak Vampire Chroniclesdir diyecem ama Vampire'i bu 2 oyun dışında bırakıyorum ama Onimusha diyorum ben ve diğeride tabiki Dino Crisis

bende dıno crısıs olabılır dıyorum 3 oyunu cıkartmadılar gıttı yıllardır o kadar tutan bı oyunun devamı olmazmı yaaaa
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biri Onimushadır diğeride dövüş oyunu olarak Vampire Chroniclesdir diyecem ama Vampire'i bu 2 oyun dışında bırakıyorum ama Onimusha diyorum ben ve diğeride tabiki Dino Crisis

bende dıno crısıs olabılır dıyorum 3 oyunu cıkartmadılar gıttı yıllardır o kadar tutan bı oyunun devamı olmazmı yaaaa

3. oyun xbox çıkti.
    Ancak hic tutmadi, notlari yerlerde surundu.
    Yani eger Dino Crisis gelecekse bu 4. oyun olucak.
  • Resident Evill 6 daki dehseti, gerilimi anlatmak icin asagidaki giff'e bir goz atin Resident Evill severler. :)
    .

.

• Resident Evil 6 logosu, yeni virüsün habercisi mi?
    .

Sürprizlere ve sırlara açık olan oyunun ilk göze çarpan olayı ise logosu. Bildiğiniz gibi ana senaryoya bağlı olarak, virüslerin ve parazitin yarattığı düşmanlarla hayatta kalma mücadelesi verdik.  Serinin 6. oyununun logo kısmına dikkatle bakıldığında ?6? rakamı örümcek ağları tarafından aşağıya sarkıtılmış gibi duruyor.  Bu durumda oyunun fanatikleri tarafından analizler ve komplo teorileri üretilmeye başlanmış bile.Söylentiler,  bu seride karşımıza çıkacak olan virüsün, Örümcek Virüsü (Spider virus) olduğu yönünde. Capcom, bu söylentilere sessiz kalma taraftarı.  Bilmeyenler ve unutanlar için,  daha önceki serilerde karşımıza çıkan biyolojik silahlara bir bakalım.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_logosu_yeni_virusun_habercisi_mi-haber-47924p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

Eski RE atmosferi ve ögeleri yok ama artık butarz RE'den keyif almamız lazım bence çok kaliteli bi oyun yapmışlar co-op kısmıda süperdir kesin 2012 yılının sonuna doğru baya çoşacaz RE6,GtaV ve The last of us falan baya kallavi oyunlar çıkacak

Bu güzel kız oyunda oynanabilir karakter olur umarım güzelmiş

Chris ve leon süper ikili olur

bu kız ashley olabilir.hatta o

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.