Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted Evil 6 Hadi hayırlı olsun izleyin bakalım trailer ı nasıl bulucaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

Resident Evill 6 icin bir cok oyunu gormezden gelebilirim, artik varsa yoksa benim icin Resident Evill 6.
    .

Sanırım Tekrar Resident EVil 3 Nemesis'in havasına dönüyorlar , Resident EVil 5 çok büyük bir hayal kırıklığı idi , RE 6 inşallah oyunun özüne döner : Gerçek Korku.

Bu arada Konuyu açan ve sürekli güncel tutan Furkan Abi'ye (SİPAHİ) Şahsım adına Şükranlarımı sunarım.

Ben tesekkurederim canim kardesim, neyaptikki ALLAH senden razi olsun.

Abi Açtığın konuların hepsi tutarlı , güncel ve sağlam konular , Asıl allah senden razı olsun , Biz teşekkür etmeyelim de kim etsin , Sana ayrı bir rütbe verilmesi lazım bu konuda Bu arada dediğimiz gibi inşallah Resident EVil 6 tekrardan özüne döner , Şahsen RE 3 Nemesis gibi olsa mükemmel olurdu , Video'yu koyayımda DE JA VU olalım Şuraya bakın , İşte gerçek Resident Evil Ruhu : Korku , Gerilim , Aksiyon !

• Resident Evil 6'nın çıkış tarihi ve karakterleri belli oldu!
    .

Capcom'un en karlı serilerinden Resident Evil, yola tam gaz devam ediyor. Uzun süredir söylentileri bulunan ve bazı Capcom çalışanları tarafından da geliştirildiği birkaç kez söylenen Resident Evil 6'nın bu gece resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ancak duyurudan önce, bazı detaylarının Internet'e sızdırıldığı da belirtilmiş. IGN'de yer alan bilgiye göre, GameStop'un Resident Evil 6 tanıtım posterlerinde, oyunun 20 Kasım'da çıkacağı yazıyor. Posterde ayrıca oyunun PS3 ve X360 için geliştirildiği de görülüyor. Oynanabilir karakterler olarak ise, Chris Redfield ve Leon Kennedy'nin olacağı söyleniyor!
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6nin_cikis_tarihi_ve_karakterleri_belli_oldu-haber-47904p1.html

• haber için çok teşekkürler heyecanlandım fakat içimde kalıcak re5 pek beğenmedim zombi değil insanlar bozukayla motorla silahlarla geliyorlar korku gerilim sıfır left 4 dead çakması olmuş gözümde

ps1 de oynardım o zombilerin korkunçluğu birden dalması çıkartıkları sesler o gerilim müzikleri o atmosfer off be off

off capcom re yi batırdın ardından dmc yide batırdın sırada street fighter var kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 20 Ocak 2012; 0:26:42 >
  • biraz önce twiterden fragmanı yayınlandı bence bekledigimize degicek bir oyun olucak
    http://www.capcom-unity.com/brelston/blog/2012/01/19/resident_evil_6_confirmed_with_lengthy,_amazing_trailer
  • E3 2011 oncesinden bu yana bir cok haber cikti Resident Evill 6 ile ilgili hatta fuar sonrasindada devam etti, ama Recon Ctiy den dolayi bir cok kimse Resident Evill 6 ya olanak tanimadi vidyodada belli oluyorki epey bir yol kat edilmis ve buzamana kadar cikan bir kamyon haber gercektede daha onceleri benimde soyledigim gibi Resident Evill 6 yi isaret ediyormus, neyse artik bir cok kimse bu gercekle yuzlesicek, cunki gercek efsane geri geliyor. Gerci vidyoda biraz aksiyon sahnelerini yuksek buldum umarim yanilirim gonlum tabiki ilk 3 seriden yana bilhassa Nemesis fakat zor bir ihtimal ama yinede bundan sonra varsa yoksa benim icin Resident Evill 6.
  • yayınlanan yeni trailden anladığım kadarı ile iki farklı senaryo modu olacak sanırım birini leon ile diğerini chris il oynayabileceğimiz senaryo.. tahminim leon ile raccoon city de chris ile çin veya japonya yada uzakdoğu ülkelerinden birinde maceraya atılacağız... senaryo olarak en azından elinde baltalı köy sakinleri yok... azda olsa serinin genlerine dönmeye başlamış capcom... bakalım bi kaç trailer daha çıksın daha çok fikir sahibi oluruz.

bu arada trailerin 00:40 civarında sanırım amerikan başkanı zombie oluyor ve beynini parçalamak zorunda kalıyoruz... trailer aşırı derece spoiler içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 20 Ocak 2012; 0:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

biraz önce twiterden fragmanı yayınlandı bence bekledigimize degicek bir oyun olucak
    http://www.capcom-unity.com/brelston/blog/2012/01/19/resident_evil_6_confirmed_with_lengthy,_amazing_trailer

aksiyon sanırım yine tavan yapmış ama oyun güzele benziyor

tek istediğim hantal oynanabilirlik gitsin silah ile yüreyememek sarjör değiştirememek gibi

bide korku olsun şöyle gerilim müzikleri karanlık ortamlar kendinden geçmiş zombiler mutasyona uğramış yaratıklar korkmak istiyorum sadece

@SiPAHi_

kidemli yarbay yakışmıyor size (gönül ister bölüm yetkilisi admin falan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 20 Ocak 2012; 0:42:44 >

• Bu rada leon un suratı değişmiş gibi geldi sanki o eski yakışıklı surat yerine daha kazma bir surat gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu rada leon un suratı değişmiş gibi geldi sanki o eski yakışıklı surat yerine daha kazma bir surat gördüm

yaşlanmış kereta
  • oyunun cıkışına kadar yüz tasarımlarında gelişme olur diye düşünüyorum aksiyonun yanında korku öğeleri olursa tadından yenmez uc3'ten sonra en cok bekledigim oyun filmiyle aynı zamandamı cıkartırlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu rada leon un suratı değişmiş gibi geldi sanki o eski yakışıklı surat yerine daha kazma bir surat gördüm

ekrem bende aynı görüşteyim senle.. sanırım retrubition da leon'u canlandıran johann urb abimiz ile aynı olmuş mimikleri bence

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

@frostx dostum film yanlış hatırlamıyorsam eylül ayında çıkıyor re6 ise kasım ayında.. eh aralarında pek zamn farkı yok... ama şahsen ben bu zamana kadar RE hasretimi RE:ORC ile gidereceğim Allah izin verirse

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 20 Ocak 2012; 0:51:48 >

• Bu resimleri yayınlamış olan IGN'nin raporuna göre oyunda; Chris Redfield, Leon S. Kennedy ve Ada Wong oynanabilir karakterler olarak Resident Evil 6'da yer alacakmış ve her birinin kendi senaryosu bulunacakmış. Oyuncular, Resident Evil 2'de olduğu gibi istedikleri senaryodan oynamaya başlayabileceklermiş. IGN'ye göre dördüncü bir karakterin varlığı henüz doğrulanmamış; ama yeni bir karaktere kesin gözüyle bakılıyormuş vesselam.

kaynak:http://www.residentevilturk.com/index.php?topic=4603.0
  • Sanırım yine aksiyon odaklı bir oyun olacak.
  • Leona bende benzetemedim fakat bir haber var nekadar dogru tartisilir cunku gercekten benzemiyo.
  • Resident Evil 6'nın çıkış tarihi ve karakterleri belli oldu!
    .

Capcom'un en karlı serilerinden Resident Evil, yola tam gaz devam ediyor. Uzun süredir söylentileri bulunan ve bazı Capcom çalışanları tarafından da geliştirildiği birkaç kez söylenen Resident Evil 6'nın bu gece resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ancak duyurudan önce, bazı detaylarının Internet'e sızdırıldığı da belirtilmiş. IGN'de yer alan bilgiye göre, GameStop'un Resident Evil 6 tanıtım posterlerinde, oyunun 20 Kasım'da çıkacağı yazıyor. Posterde ayrıca oyunun PS3 ve X360 için geliştirildiği de görülüyor. Oynanabilir karakterler olarak ise, Chris Redfield ve Leon Kennedy'nin olacağı söyleniyor!
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6nin_cikis_tarihi_ve_karakterleri_belli_oldu-haber-47904p1.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resident Evill 6 icin bir cok oyunu gormezden gelebilirim, artik varsa yoksa benim icin Resident Evill 6.
    .

Sanırım Tekrar Resident EVil 3 Nemesis'in havasına dönüyorlar , Resident EVil 5 çok büyük bir hayal kırıklığı idi , RE 6 inşallah oyunun özüne döner : Gerçek Korku.

Bu arada Konuyu açan ve sürekli güncel tutan Furkan Abi'ye (SİPAHİ) Şahsım adına Şükranlarımı sunarım.

Ben tesekkurederim canim kardesim, neyaptikki ALLAH senden razi olsun.

Abi Açtığın konuların hepsi tutarlı , güncel ve sağlam konular , Asıl allah senden razı olsun , Biz teşekkür etmeyelim de kim etsin , Sana ayrı bir rütbe verilmesi lazım bu konuda Bu arada dediğimiz gibi inşallah Resident EVil 6 tekrardan özüne döner , Şahsen RE 3 Nemesis gibi olsa mükemmel olurdu , Video'yu koyayımda DE JA VU olalım Şuraya bakın , İşte gerçek Resident Evil Ruhu : Korku , Gerilim , Aksiyon !

EyvALLAH kardesim cok sagol. Uzun suredir Recon Ctiy nin gelecek olmasina ragmen Resident Evill 6 nin varligina ve yakin zamanda duyrulacagina kesin gozuyle bakiyordum, fakat bir cok kardesimiz Recon Ctiy den dolayi kaynaklariyla paylasmis oldugum Resident Evill 6 ipucu degeri tasiyan haberleri onemsemiyordu, daha oncede dedigim gibi yayinlanan ilk vidyoda oyun ici sahnelerde goruyoruzki Resident Evill 6 epey yol katetmis yani hic bir zaman ates olmuyan yerden duman cikmaz 2 ayda bir Resident Evill 6 dan haber geliyordu. ve beklenen oldu.

• Resident Evil 5'i sırf yürürken nişan alamıyoruz veya nişan alırken yürüyemiyoruz diye sinir olup oyunun yarısında kapatıp satmıştım. Ve o oyun ne aksiyon olabilmeyi başarabilmişti ne de özü gibi korku kalabilmişti. Bu yeni oyunda bu tarz sorunlar ortadan kalkar diye bekliyodum ama pek umudum yok nedense Eski Resident Evil'ların o yalnızlık hissi, zombiler içinde TEK kalmışlığın korkusunu vermiyo bi türlü.. Hatırlayın Resident Evil 2'de polis istasyonunda yaralı bir polis vardı, hayattaydı hala.. Benden başka bi insan görünce o kadar sevinmiştim ki ( gerçi sonra tekrar zombi oluyodu o polis ) işte o duyguyu hissedemedim bi daha hiçbir oyunda.. Bu oyunda da kalabalık çatışmalar, askeri operasyonlar mevcut.. Evet hikaye bizi artık böyle bi ortama götürüyor olabilir, ama zombi uğultusu ve ayak sesleri eşliğinde ki o boş sokakların yerini dolduracağını sanmıyorum.. The Last Of Us'ı bekliyorum

• Resident Evil 6, Operation Racoon City'den tam 10 yıl sonrasını konu alacak.Leon S. Kennedy ve Chris Redfield'i karakter olarak barındıran Resident Evil 6 adına serinin yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, "Resident Evil 6'da ortaya çıkarmak istediğimiz şey, hikayedeki gerginliği oyunculara hissettirmek,co-op moduyla da oyuncuları bir aksiyon - korku mücadelesine sürüklemek.Oyunla birlikte hem serinin hayranlarını, hem de seriye yeni gelenleri avlayacağımıza eminiz." şeklinde bir demeçte bulundu.Ek olarak, duyuruyla birlikte Resident Evil 6'ya ait ilk video da yayınlandı. Baş kahramanlarımızı gördüğümüz videoda, gerilim sahneleri bizlere Resident Evil serisinin eski havasını anımsatıyor. Oyun içinden oynanış kısımlarını da içeren duyuru videosunun sonlarına doğru aksiyon sahneleri daha da artıyor. Ancak Resident Evil 6'nın videosunun ilk kısmı bile, serideki gerilimi özleyenlere iyi bir referans olacaktır.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Duyuruldu__ilk_Video-23884.htm

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Ocak 2012; 1:35:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.