Şimdi Ara

Resident Evil 4 (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
1
Favori
105.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • gördüğüm en kötü oynanabilirliği olan oyun
    o nasıl kontrol öyle insanın dünyası dönüyor mouselada oynanmıyor hiç bir grafik ayar seceneği yok yada ben bulamadım

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Ubisoft'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Şubat 2007; 13:13:58 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Ubisoft'tan hiç böyle birşey beklemezdim.Madem hiçbir değişiklik yapmayacaktı niye bu kadar bekletti.

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Ubisoft'a

napalım o zaman ubisoft e bide benden ban
    Ama adamlar devil may cry ı pc ye güzel çevirdiler bi sorun yok yani..

oyun capcom un ezelden beridir
  • ılk bastan kontrol sıstemınden nefret ttım ama sımdı alıstım gayet rahat oynuyorum

Orjinalden alıntı: evohan

ne ubisoftu yahu :)

oyun capcom un ezelden beridir

ya biliyorum pc ye ubi çevirmedi mi onu diyorum...
    yayıncı: ubisoft
    port eden: sourcenext

bir de korunma tusu var mi habire biciyorlar
  • evet arkadaşlar taş olaylarını çözdüm oyunun içindeki gamepad dosyasında bi resme bakınca klavye ayarları ile karşılaştırdım ve size gereken sadece pıçak kullanmak için ayarladığınız düğme ve silahı hazır hale getiren düğme bunlara basınca taştan kurtuluyorsunuz :) hadi hayırlı uğurlu olsun birde bişey soracam bu AA ve AF Gforce için ayarları nereden yapılıyor saygılar..
    oyun bence tam not almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 11 Şubat 2007; 23:38:51 >
  • Ya oynayanlara arkadaşlara soruyorum oyun siz de kendi kendine masaüstüne dönüyor mu? Ben de yapıyor sonra oyuna geri dönemiyorum. Sesler geliyor ama görüntü yok? Mecbur alt+f4 yapıp kapatıyorum oyunu. Tekrar geçtiğim yerleri geçerek devam ediyorum. Yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
    YANI OYUN GUZELE BEBNZIYOR AMA GRAFIKLERDEN KAYBEDIYOR
  • bence bu oyun için grafik söz konusu olamaz.bu oyun re 1.2.3 psx için ilk çıktığındada öyleydi.hatta 3 boyutlu bile deildi sabit fonun ustune hareketli karakter ve yaratıklarla oynanan bi oyundu.ozaman ki oyunlar seneryo açısından bunlardan bile iyiydi.yani bu oyunu sevdiren özelliği güncel pc oyunları gibi grafikleri deil ruhudur(!).silent hilldede,parazite eve,mgs.. ve benim gibi psx ile bu bu oyunu oynayanlarda oyun ne kadar pc oyun kültürüne uymasalarda seriyi başından beri oynayanlar için vazgeçilmez oyunlardan biridir..

Orjinalden alıntı: rikimaru

oh bea bitirdim oynu
    extra modlar çıkıyo.onlarda baya bi idare eder.
    ne süper action var beaa..
    oyun bence tam not almıştır.

ya su oyunu en k1sa zamanda oynayacam biri diyo kötü biri diyo benden tam not al1r..

• play stationda eski residend evil ve benzeri oyunları oynayanların beğenmiceğini sanmam.ama klasik pc oyunlarına alışkın olanlar beğenmeyebilir..şu linkte bu zamana kadar çıkmış olan serinin bütün platformlardaki oyunlarının aldığı notlar var.arada bazı versiyonları saymassak çok yüksek puanlar almış..
    http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/similar.html?mode=universe

bence bu oyun için grafik söz konusu olamaz.bu oyun re 1.2.3 psx için ilk çıktığındada öyleydi.hatta 3 boyutlu bile deildi sabit fonun ustune hareketli karakter ve yaratıklarla oynanan bi oyundu.ozaman ki oyunlar seneryo açısından bunlardan bile iyiydi.yani bu oyunu sevdiren özelliği güncel pc oyunları gibi grafikleri deil ruhudur(!).silent hilldede,parazite eve,mgs.. ve benim gibi psx ile bu bu oyunu oynayanlarda oyun ne kadar pc oyun kültürüne uymasalarda seriyi başından beri oynayanlar için vazgeçilmez oyunlardan biridir..

Playstationda resident evil adıyla çıkmış ne kadar oyun varsa oynadım, ama bu re4ü sevmedim. Actionın b..unu çıkarmışlar, eski oyunlardaki korku hissini yaşatmayan bir oyun oldu. Ruhu kalmamış...

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

bence bu oyun için grafik söz konusu olamaz.bu oyun re 1.2.3 psx için ilk çıktığındada öyleydi.hatta 3 boyutlu bile deildi sabit fonun ustune hareketli karakter ve yaratıklarla oynanan bi oyundu.ozaman ki oyunlar seneryo açısından bunlardan bile iyiydi.yani bu oyunu sevdiren özelliği güncel pc oyunları gibi grafikleri deil ruhudur(!).silent hilldede,parazite eve,mgs.. ve benim gibi psx ile bu bu oyunu oynayanlarda oyun ne kadar pc oyun kültürüne uymasalarda seriyi başından beri oynayanlar için vazgeçilmez oyunlardan biridir..

Playstationda resident evil adıyla çıkmış ne kadar oyun varsa oynadım, ama bu re4ü sevmedim. Actionın b..unu çıkarmışlar, eski oyunlardaki korku hissini yaşatmayan bir oyun oldu. Ruhu kalmamış...

Bide ben görecem internetten indirecem oyunu..

• arkadaşlar dev kayanın yuvarlandığı bölümde kaldım.Burda nasıl kaçıcağız.Klavyeden hangi tuşlarla basıp kaçacağız bu kayadan.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.