Şimdi Ara

Resident Evil 4 (ÇIKTI) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
1
Favori
105.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...24...46474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mod Ve Ya Türkçe Yama Linki Bİlen Varmı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraylmz

Mod Ve Ya Türkçe Yama Linki Bİlen Varmı...

Bildiğim kadarıyla yok.
  • Peki Leon Mafya Kıyafetini Nasıl açcam.RPd Yİ açtım da mafya Açılmadı bide Prl silahı bide o sınırsız olan taramalı olan silah varya onların hiçbiri çıkmadı bende ,Neden.oyunu Bir kere Norm da bitirdim madalyonları toplamadım mercenaries bitirdim tüm mapları karekterleri.Separete Ways assıgnament ada oynamadım.Lütfen Yardım
  • bu oyunu proda bitirmiştim sonuna kadar bitkim ve cephanem yoktu geleni alıyordum.şimdi nerden aklıma geldi bilmiyorum.oyunda şans faktörü var mesela öldürülen zombiden her zaman farklı bişey çıkması çok iyi.bu oyunda plan da yapamıyorsun çünkü gelen adamların sayısıda farklı.proda yapay zekada çok iyi.oynamayanlar bu oyunu oynasınlar oynatsınlar.
  • off, bu benim efsane oyunumdu yaa... PS2'de kaç defa bitirdim hatırlamıyorum. öylesine başlayıp tutkunu olmuştum. çok fazla oyun kültürüm yok. bu tarz başka oyun tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar? laptopı kasmaması lazım. hdmi ile tv den oynayacam. laptop konfigürasyonları : i5 işlemci, 4 gb ram, AMD Radeon HD 6470M (1 gb) grafik kartı

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

off, bu benim efsane oyunumdu yaa... PS2'de kaç defa bitirdim hatırlamıyorum. öylesine başlayıp tutkunu olmuştum. çok fazla oyun kültürüm yok. bu tarz başka oyun tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar? laptopı kasmaması lazım. hdmi ile tv den oynayacam. laptop konfigürasyonları : i5 işlemci, 4 gb ram, AMD Radeon HD 6470M (1 gb) grafik kartı

sacond sight ve fahrenheit'i oyna.bu ikisi güzel ve sürükleyici oyunlar.

Orijinalden alıntı: nomos

quote:

off, bu benim efsane oyunumdu yaa... PS2'de kaç defa bitirdim hatırlamıyorum. öylesine başlayıp tutkunu olmuştum. çok fazla oyun kültürüm yok. bu tarz başka oyun tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar? laptopı kasmaması lazım. hdmi ile tv den oynayacam. laptop konfigürasyonları : i5 işlemci, 4 gb ram, AMD Radeon HD 6470M (1 gb) grafik kartı

tavsiye için teşekkürler hocam ama bu oyunlar daha çok insanlarla gibi. ben daha böyle gerilim korku ögeleri taşısın istiyorum. yaratıklar, zombiler vs... RE 4 gibi işte...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nomos

quote:

tavsiye için teşekkürler hocam ama bu oyunlar daha çok insanlarla gibi. ben daha böyle gerilim korku ögeleri taşısın istiyorum. yaratıklar, zombiler vs... RE 4 gibi işte...

Cold Fear ve Condemned oyna mutlaka

• Müthiş bir oyun 5-10 kez bitirdim hiç sıkıcı değil herkese tavsiye ederim

" !!..TRusT No Oné..!! "
  • ilk olarak ps2 de 2006 yılında oynamıştım hiç unutamam lise 3 e gidiyordum :D ve oyunu bitirdim kısa sürede ve şimdilerdede pc ye kurdum rocket launcher ı sınırsız yapmak istiyorum hile lazım biraz apaçi takılmak istiyorum oyunda
  • Steam e hd versiyonu gelmiş fiyatı: 20 dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • oyun çıktığı yıldan beri oynuyorum ilk ps2 de bir 5 kere yarısına kadar oynadım ne olduysa devam etmedim sonra pc versiyonunu bir 3 kere 4.2 ye kadar oynadım hep format filan yüzünden gitti 10 yıllık maceram sonunda dün bitirdim 3 gün sürdü bitirmem 10 saat sürmüş bitirmem mermi can sıkıntısı hiç çekmedim bosslarda sadece salazar ve u3 te öldüm onların sebebide salazarda bazukayla vurucam diye düzgün nişan almaya çalışırken diğerkindede kafesin düşme saniyesine yetişemedim kafesle düştüm
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1...24...46474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.