Şimdi Ara

Resident Evil 4 (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
1
Favori
105.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

ya arkadaşlar bu elimizde silah varken hareket edememek çok berbatttttt

otamatik kitlenme olsa bari

bide şu kaya atıyolar tepeme ilk bölümlerde koşmaya başlıyo eleman sonra 3 e bas dio basıyom ama bişe olmuyo ezilip duruyom yahu...

ya ps2 de elinde silah varken hareket edebiliyodu benim bildigim..

Hayır hareket edemiyorduk...

Orjinalden alıntı: superieur

Bir resident evil serisini bitirmeden uninstall edeceğim hiç aklıma gelmezdi. Haydi grafiği geçtim, mouse desteğini de geçtim, bari şu tuşlara konfigürasyon yapabilseydik, bu kadar da olmaz ki. Gamepad'miş bilmemneymiş, gamepad'le oyun oynayabilseydim konsol alırdım zaten .

+1 EVET Bu KONTROLLERLE,BU BAŞTAN SAVMA portlanmış OYUNLA,PC YE ÜVEY EVLat MUAMELESİNE....koca bir

• 3 button hızlıca basınca 1-3 button aynı anda bas kaya gelirken egiliyorüstünde zıplıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: superieur

Bir resident evil serisini bitirmeden uninstall edeceğim hiç aklıma gelmezdi. Haydi grafiği geçtim, mouse desteğini de geçtim, bari şu tuşlara konfigürasyon yapabilseydik, bu kadar da olmaz ki. Gamepad'miş bilmemneymiş, gamepad'le oyun oynayabilseydim konsol alırdım zaten .

+1 EVET Bu KONTROLLERLE,BU BAŞTAN SAVMA portlanmış OYUNLA,PC YE ÜVEY EVLat MUAMELESİNE....koca bir

kardeş şimdilik böyle ama onu pachlerini çıkarırlar..

• Arkadaşlar RE4 klavye kombinasyonlarını bütünüyle tam olarak bir arkadaş yazabilirmi acaba?
  • options da yok mu??
  • Oyunu zaten Pc icin Ubisoft hazırladı ve baya kötü yapmıs Pc icin Game Cube konsolunda oynadıgım o süper kontroller ve süper grafikler nerede bu Pc versiyonu nerede.Capcom zaten Pc ile calısmayı pek seven bir firma degil genelde konsollarla calısan bir oyun firması ve Pc icin yaptıgı oyunlar icin pek ozenmiyor yada baska firmaya bırakıyor Pc ile ilgilenmesini zaten Capcom suan asıl Ps 3 ve X box 360 icin cıkacak Re 5 oyunu üzerinde yogunlasmıs durumda.

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Oyunu zaten Pc icin Ubisoft hazırladı ve baya kötü yapmıs Pc icin Game Cube konsolunda oynadıgım o süper kontroller ve süper grafikler nerede bu Pc versiyonu nerede.Capcom zaten Pc ile calısmayı pek seven bir firma degil genelde konsollarla calısan bir oyun firması ve Pc icin yaptıgı oyunlar icin pek ozenmiyor yada baska firmaya bırakıyor Pc ile ilgilenmesini zaten Capcom suan asıl Ps 3 ve X box 360 icin cıkacak Re 5 oyunu üzerinde yogunlasmıs durumda.

Dostum grafiklere bi sorun yok ki gayet güzel.. Sadece kontrollerde biraz sorun var onuda patch lerle düzelte bilirler

quote:

Oyunu zaten Pc icin Ubisoft hazırladı ve baya kötü yapmıs Pc icin Game Cube konsolunda oynadıgım o süper kontroller ve süper grafikler nerede bu Pc versiyonu nerede.Capcom zaten Pc ile calısmayı pek seven bir firma degil genelde konsollarla calısan bir oyun firması ve Pc icin yaptıgı oyunlar icin pek ozenmiyor yada baska firmaya bırakıyor Pc ile ilgilenmesini zaten Capcom suan asıl Ps 3 ve X box 360 icin cıkacak Re 5 oyunu üzerinde yogunlasmıs durumda.

Dostum grafiklere bi sorun yok ki gayet güzel.. Sadece kontrollerde biraz sorun var onuda patch lerle düzelte bilirler

Benim sahsen hic hosuma gitmedi tabi bunda Gc'de cok kaliteli grafiklerle oynamamda etken olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Benim sahsen hic hosuma gitmedi tabi bunda Gc'de cok kaliteli grafiklerle oynamamda etken olabilir.

Bilemicem bana ps2 deki grafiklerle aynı geldi pinky nin verdigi resimler kötü ama onlar farklı bir porttan ...

• quote:

options da yok mu??

Yüzbaşı Tikoski ben göremedim.
  • Tamamdır Yüzbaşı Tikoski buldum sonunda ayarları.
  • "rezil evil" olmuş bu oyun..sevmedim ben
    Re.4 gibi bir oyunu uykusuz gecelerce bekle sonra da capcom gibi üst düzey bir firma hiç bir ayar yapılamayan ve tamamiyle baştan savma bir oyun çıkarsın utanmadan adına da RE4 desin olucak işmi bu..
    bu capcom pc ye uyarladığı tüm oyunlarda mutlaka bir eksiklik sunuyor biz pc oyuncularına .
    abi ne bu ya ne mouse var ne klavye ne de bunlar için ayar..
    optionsa girince part 1 part 2 diye iki tane kntrl koymşlar başka da bişi yok bari dmc 3 gibi ayarlama yapılabilseydi neymiş gamepad le oynayacakmışım abi ben gamepad le oynasam pc değilde Ps2 alırdım alla alla.. yok yok bu capcom pc severlere gıcık belli oynayamamız için elinden geleni yapıyor ya...
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

ya arkadaşlar su SS ve port nedemek? port yanlış bilmiyosam PC ,PS2 ,Xbox ,CameCub gibi oyun konsollarının genel adı ama ss yi bilmiyorum
    neyse
    Re.4 gibi bir oyunu uykusuz gecelerce bekle sonra da capcom gibi üst düzey bir firma hiç bir ayar yapılamayan ve tamamiyle baştan savma bir oyun çıkarsın utanmadan adına da RE4 desin olucak işmi bu..
    bu capcom pc ye uyarladığı tüm oyunlarda mutlaka bir eksiklik sunuyor biz pc oyuncularına .
    abi ne bu ya ne mouse var ne klavye ne de bunlar için ayar..
    optionsa girince part 1 part 2 diye iki tane kntrl koymşlar başka da bişi yok bari dmc 3 gibi ayarlama yapılabilseydi neymiş gamepad le oynayacakmışım abi ben gamepad le oynasam pc değilde Ps2 alırdım alla alla.. yok yok bu capcom pc severlere gıcık belli oynayamamız için elinden geleni yapıyor ya...

SS= ScreenShot yani Oyundan Görüntüler,Resimler koyuyorsun buna kısaca SS dyoruz..
    Port ise misal bu oyun ps2 yada ps3 için yapıldı bu oyunu birtakım değişiklikler yada hiç değiştirmeden pc için çıkartıyorlar buda port oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

game pad alın bilgisayar için
    kaya yuvarlanınca 1-3 button basacan aynı anda
    sen hele ilerdeki bölümde gör 5-6 buton bulamadım 2 de bir ölüyorduk

klavye ile nişan alma cok zor gamepad vardi ki oyun biraz olsun oynuyoruz

hımm bende game pad ile oynuyom zaten biraz dandik bişe ama olsun 1-3 hangileri oluo bu arada x ve üçgen mi onlara aynı anda basmaka dert yahu

bide birelire şunun tüm tuş kombinasyonlarını yazarmı tekme atma vesaire bazen atıo bazen atmıo mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Şubat 2007; 11:59:59 >

http://rapid share.com/files/15815315/MouseAim.rar

rarı açın içindekileri oyunun klasörüne atıp loader.exe yi çalıştırın. fareyle re4 zevkine varın

Orjinalden alıntı: Demus

Teşekkürlerinizi alıyım

rarı açın içindekileri oyunun klasörüne atıp loader.exe yi çalıştırın. fareyle re4 zevkine varın

ne doğrumu bu ya hemen deniyim

• quote:

Teşekkürlerinizi alıyım

Evet bu dosyayla çalışıyor mouse

• quote:

Teşekkürlerinizi alıyım

ALLAH RAZI OLSUN,

ben bu oyunu PS2'de bitirdim o zamn bama mükemmel gelmişti. dün PC versiyonunu aldım, 10 dakikada nerdeyse nefret etmeye başladım ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.