Şimdi Ara

Reset ve Mavi Ekran Sorunları Analiz Rehberi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
5
Favori
336.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

Orijinalden alıntı: siwaslii

4f347ad2 bu hata kodu ne anlama geliyo kafayi yicem....

Ekran Kartı İle İlgili

4f347ad2 SADECE BU KOD İÇİNDİR...DİKKAT EDİNİZ
    şimdi mavi kod almış diğer arkadaşlarda okuyacak, onun için yazdım...

gelelim size % 99 sıkıntınızı çözecek önermeye....
    sizden ricam ekran kartınızın son sürümünü amd resmi sitesinden indirmeniz (flash-harici hdd vs)..akabinden temiz format.c-d hepsine birden...ardından anakartınızın sürücülerini kurmanız ve hemen en son güncel versiyonlu e.kartınızın sürücüsünü kurmanız....
    emin olun çözülecektir....TECRÜBE İLE SABİTTİR

Çözüm için doğru yere geldiniz sorulara başlayalım..

Tam olarak mavi ekran kodu nedir ? örnek veriyorım Stop : 0x00007A (.....) bunun gibi..

BlueScreenView programını indirin ve mavi ekrana sebep olan hatayı tespit edin sonuçları SS olarak atın..

• quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

ntoskrnl.exe mavi ekran PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Selam arkadaşlar

bugün COD Black Ops oynadığım sırada bu hatayı aldım
    Oyunu oynarken 1440x900 çözünürlükteydi oyun içinde kasmalar olunca 1024x700 yaptım.Bir sinematik sırasında takıldı ve malum hatayı verdi.
    Monitörüm SAMSUNG SyncMaster 931cw 19'inch.

bu sorunu nasıl çözebilirim?

Göz Atın
  • bilgisayar 5 senedir ilk defa mavi ekran hatası verdi .
    hatadan tek aklımda kalan nv4_mini.sys yazısı oldu sadece bu yazı ile ilgili bir fikriniz olabilir mi.
  • Editlicem akşam
  • Beyler Thermal Shotdown occured diye bir hata alıyorum oyunda iken.Bilgisayar kendinden kapanıyor ve sonra bu hata geliyor.Tamam ısınmada geliyor ama bu hatayı ben 75 derecede de alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siwaslii

4f347ad2 bu hata kodu ne anlama geliyo kafayi yicem....

Ekran Kartı İle İlgili

4f347ad2 SADECE BU KOD İÇİNDİR...DİKKAT EDİNİZ
    şimdi mavi kod almış diğer arkadaşlarda okuyacak, onun için yazdım...

gelelim size % 99 sıkıntınızı çözecek önermeye....
    sizden ricam ekran kartınızın son sürümünü amd resmi sitesinden indirmeniz (flash-harici hdd vs)..akabinden temiz format.c-d hepsine birden...ardından anakartınızın sürücülerini kurmanız ve hemen en son güncel versiyonlu e.kartınızın sürücüsünü kurmanız....
    emin olun çözülecektir....TECRÜBE İLE SABİTTİR

Çözüm için doğru yere geldiniz sorulara başlayalım..

Tam olarak mavi ekran kodu nedir ? örnek veriyorım Stop : 0x00007A (.....) bunun gibi..

BlueScreenView programını indirin ve mavi ekrana sebep olan hatayı tespit edin sonuçları SS olarak atın..

Blue screen view programını indirdim size hangi kodu söylemem lazım?

• Link gitmiş, başka bir yerde var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    beyler lütfen yardım edin kafayı üsütücem 1 senedir pc mavi ekran veriyo hep parcaları degistiyorum yine veriyor pc ornek wow acıyorum takılıyorum efektik bi yerde pc mavi ekran veriyo

Ekran kartı
    monitor niye degistirdim derseniz sinirden monitore yumruk attı ve rahmetli oldu
    ram
    hdd

bu parcaları degistirdim bi anakart ve işlemci kaldı degistirmedigim minidumb linkinide atıyorum arkadaslar lütfen yardım edin su mavi ekran sorununu cozun benden ne isterseniz

minidumb dosyaları -- MiniDumb indirme linki
  • Amd Phenom II x4 965 B.E
    Asus M4A89GTD PRO USB3
    4gb G-skill 1600mhz ram
    Ocz Fatality 550w Modüler
    200gb samsung hdd

Benim bilgisayarda memory management mavi ekran veriyor.Corsair 4gb ram var memtest yaptım sonuç bu
    Reset ve Mavi Ekran Sorunları Analiz Rehberi

Blue screen wiew kodu
    Reset ve Mavi Ekran Sorunları Analiz Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 27 Ekim 2013; 11:50:54 >

• ARKADAŞLAR SYSTEM HAS HALTED DİYOR NE YAPMALIYIM MAVİ EKRAN OYUN OYNUYAMIYORUM BİŞEY YAPAMIYORUM LÜTFEN YARDIM
  • BCCode: f4
    BCP1: 00000003
    BCP2: 86D1B020
    BCP3: 86D1B18C
    BCP4: 82E56EC0
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 3_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\060814-23571-01.dmp
    C:\Users\ASUS\AppData\Local\Temp\WER-42354-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

lütfen yardım edin!! herhangi bir oyuna girdiğimde veya bilgisayarda birden çok işlem yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum

• ethernet kartina modemden gelen kabloyu taktigim anda xp mavi ekran verip yeniden baslatiyor sistemi. kablo takılı olduğu surecede hosgeldiniz yazisindan sonra yine mavi ekran verip kaapatiyor. kabloyu cikartip driverlarini kaldirip yeniden kurmayi denedim. daha driveri kaldır komutumla birlikte mavi ekran hatasi aldim ojboard u kapatip harici ethernet bagladim. driver yuklemek isterken yine mavi ekran verdi. guvenli kipde başlatıp harici ethernetin driverini yükledim. Güvenli kipte kabloyu bağladım sorun yaşamadım. normal modda yeniden başlattım kabo takili halde yine hosgeldiniz yazisinda mavi ekrana geciyor. kablo cikarilinca sorun yok ortada. Anakartin arali olma ihtimali nedir. format atilinca duzelirmi duzelmezmi emin değilim. sorun dinanimal olsa guvenli kiptede driver yuklemeye calisirken maviekran verip kapatirdi diye dusunuyorum sabahtan hiç bir problem yoktu yeni balayan bi sorun. combofixle fixledim değişen bisey yok. format atmadan cozmenin bir yolu varmı ne yapmam lazım driver kismina mudahale edemiyorum normal modda daha aygıt yoneticisini acmamla mavi ekrana dusuyor. guvenli kipte hiç bir sorun yok. profilden kaynaklaniyor olabilir diye yeni kullanicida olusturdum sonyc değişmedi. ethernete kabloyu bagladigin an mavi ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar serverımızda rdbss.sys uzantılı mavi ekran hatası alıyoruz, Server 2008 R1 kurulu konu ile ilgili yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mol3v

Merhabalar serverımızda rdbss.sys uzantılı mavi ekran hatası alıyoruz, Server 2008 R1 kurulu konu ile ilgili yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı ?

https://support.microsoft.com/en-us/kb/2839149

Çözülürse Hesap numaramı PM atarım :)
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Merhaba konu üzerinden biraz zaman geçti ancak dediğiniz güncellemeyi yükleyebilmek için sp2 yi kurmam gerektiğini düşündüm indirdim kurdum bu seferde hotfix'in windows yapısı olarak 6.1.7601.22377 versiyonunu desteklediğini gördüm tüm hayallerim yıkıldı, şimdi benim bu hotfixi uygulayabilmem için ya windows sürümünü yükseltmem gerekli yada aynı hotfixin 6.0.6001 versiyonunu destekliyenini bulmam gerekli yardımcı olun hergün serverımız çalışma saatleri içerisinde kapanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.