Şimdi Ara

Reset Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım durup dururken kendi kendine reset atıyor sorunu nasıl düzeltebilirim ?

• Bir çok sebebi olabilir. Öncelikle pc çok ısınıyor mu onu kontrol et
  • Hayır önceden böyle bir şey ile karşılaşmadım bilgisayarı temizlemek için açtım ve böyle bir sorunla karşılaşmaya başladım.
  • hocam işlemci fanını kontrol edebilirmisiniz dönmesinde bir sorun olabilir.
  • Bilgisayar açık halde kasayı açsam bir sorun olurmu ?
  • kasanın acık halde olması hava akışını bozar bizim milletimiz kasayı actıgımda daha cok hava alır gibi bir zihniyete kapıldığı ıcın bilgisayara zararı daha coktur onu kapat sıcaklık degerlerıne bak normal ise windowsdan kapatıyorsa işletim sistemı kaynaksal eğer direk birden bire kapanıyor ise psu ile alakalıdır yınede sıcaklık degerlerını kotnrol et
  • PSU ne oluyor peki birden kapanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    BİOS DONMA SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhtamelen siz hava felan vurdunuz temizlemek için acdınızda işlemci fanının tam oturup oturmadıgını ve hdd power giriş kablosunuz kontrol edınız .. Bu Sorun Power Sply danda yapar bilginize.
  • Sanalrisk kullanıcısına yanıt
    HDD POWER girişi nedir peki bu terimleri nereden öğrebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_Ringles

HDD POWER girişi nedir peki bu terimleri nereden öğrebilirim

Harddiskinizin enerji kablosu nun girdiği yerdir ..
  • Bu ve bunun gibi terimleri nereden öğrebilirim ?
  • Hocam temizlerken muhtemelen bi kabloyu çıkardınız.
    bilen birinin yardımıyla tum kabloların dogru olup olmadgnı kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizlerken fanı'da çıkarmıştım ve öyle bırakmıştım fakat bugün fanı taktim hiç bir şey yok gibi gözüküyor ilerleyen saatler'de göreceğiz.
  • Malesef aynı sorun ile tekrar karşılaştım.
  • Olayı tam olarak anlatırmısın lütfen, hiçbir şey bilmeden nasıl yardımcı olalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 20 Ekim 2013; 15:07:52 >
  • ornegin nasil oluyor

sen facede dolasirken mi par diye bilgisayar birden kapaniyor ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni_kullanıcı kullanıcısına yanıt
    Durup dururken bu sorunu yaşıyorum video izlerken takılırken sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ve bir ara ben kasamı açmıştım temizlemek için ve ondan sonra ben böyle sorunlar ile karşılaşmaya başladım
  • Evet facebook, youtube her şeyde böyle sorun ile karşılaşıyorum neden bilmiyorum durup dururken böyle reset atıyor.
  • Hocam öncelikle "Speccy" gibi bilgisayarın ortalama sıcaklıklarını gösteren bir programla sıcaklık değerlerini kontrol etmeni tavsiye ederim.
    arkadaşların dediği gibi kablolarda oturmamış ya da çıkmış parçalar olabilir...

ve dikkat ettiğim bişi; ekran kartının fanını, işlemcinin fanını çıkardıysan. yerine oturup oturmama sorunundan çok şu önemli bana göre. (fan ile işlemci arasına "macun" sürdün mü?? )
    çünkü çıkarıp geri taktığında macun işlevsiz hale gelebilir ve aralarında macun yoksa fan bir işe yaramaz.
    bu yüzdende video vs. izlerken özellikle daha fazla ısınıp, sistem kurtarma olarak reset atıyor olabilir..

reset atmasını windowstan 1-2 yeri kapatarak halledebilirsin ama reset atmazsa sistem zarar görebilir...
    son olarak "Aygıt Yöneticisi" 'ne girip ünlem olan var mı? ramler yerinde mi? eksik bişi var mı diye kontrol etmeni önerebilirim ...

kasanın yan kapağı açık çalıştırıp; fanları kontrol etmeyi unutma.. (eski kasalarda içerde çok bi hava sistemi olmadığından kapakları açık çalıştırırlar... ama yeni kasalarda hava akışına önem verdiklerinden kapağı açmak arkadaşın dediği gibi yarardan çok zarar verebilir...)

özet geçersem; ilk olarak sıcaklık ölçer programlarla kontrol et. video açıkken-oyun açıkken... sonra diğerlerine bakarsın...

• japon_kuklasi muhtemel tüm olasılıkları söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 20 Ekim 2013; 16:36:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.