Şimdi Ara

BİOS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Asus hm81 p plus anakart ve i7 4770k 16gb ram hyperx 1866 mhz ram ve rx570 ekran kartı gibi bir kombinasyonum var. Bios a girdiğimde bios ekranı mouse ile dolastigim bölgeler de gözüküyor pixel pixel doluyor alt menülere girdiğim de görüntü üst üste biniyor hiçbir şekilde islem yapamıyorum.

Acaba sorun power da mı? Eski anakartim da da böyle sapitmalar oluyordu. Ram veya power dan şüpheleniyorum yardımlarınızı bekliyorum
    BİOS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 19 Temmuz 2019; 22:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bios update yapin. Anakart modelini yazin googlea. Sitesine girin. Oradan destek bolumu vs vardir. Bios indirin.

Asusta bios update icinde youtubedan yardim alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bios update yapin. Anakart modelini yazin googlea. Sitesine girin. Oradan destek bolumu vs vardir. Bios indirin.

Asusta bios update icinde youtubedan yardim alabilirsin.
    En güncel biosu kullanıyorum. Downgrade bile yaptım malesef ise yaramadı

• Windows açıldığında herhangi bir görüntü sorununuz var mı? Yoksa sadece Bios ekranında mı bu sorun mevcut?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Windows açıldığında herhangi bir görüntü sorununuz var mı? Yoksa sadece Bios ekranında mı bu sorun mevcut?
    Sadece bios hocam. Division 2 forza 4 gibi oyunları rahat rahat oynuyorum ekran kartından şüphem yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.