Şimdi Ara

Reset Counter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum bugun yine kendi kendine kapandi, ve "Oh be sonunda! Artik hata verilerinde tekrar panic.plist cikacak ve garantiye goturebilcem!" Diye sevindim. Sonra telefonu hard resetle actim ve bir baktim, reset counter diye bir sey yaziyo hata listesinde ve tarih ve saat olarak, tam telefonu actigim saatte resetlenmis hatalar. Ama resetlenmesine ragmen panic.plist hatasi disindakiler duruyo anlamadim neden boyle oluyo resetliyohatalari, panic.plist hatalari gozukmuyo dolayisiyla kanitim yok ve donanimsal sorunu olan telefonumu garantiye veremiyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cozumu bilen var mi bnada oluyor

• benim telefonda da aynısı oldu cagrı gelirken kapanıyor
  • bi çözüm bulan yokmu :S
  • konuyu Up'lamak zorundayım bir çözüm varmı arkadaşlar..Aynı sıkntıyı İphone4 güncel iOS7 de bende yaşıyorum..
  • aynı sorun bende var bilen varmı servise vermek istemiyorum garantide yok

• bende o iki hata var sebebi donanimsal oldugunu soyleniyor biraz arastirdim yanliz telefonu ilk aldigimda boyle bi hata yoktu dogal olarak hersey orjinal ve yeni(batarya, soket vs.) tanilar ve verilerden baktigimda hicbirsey yoktu

bataryayi degistirdim bu bataryada sorunlu suan cunku sarjim 2 saattir dolu %50 de ve telefonu acip kapattigimda gercek degerini okuyabiliyorum %90 a flan cikiyor ayni sekilde hic dusmuyor da surekli sabit %90 da gosteriyor telefonu ac kapa yaparsan dusuyor sarj gostergesi... zaten kendini resetliyor arada telefon

bugun telefoncu sarj soketi curumus dedi , bende bataryayi degiselim dedim yarin degiscek bakalim zaten bu Panic.plist ve resetcounter hatalari donanimsalmis zaten bataryada donanim degil mi?:) bence bataryayi ve sarj soketi degisince sorun hallolcak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.