Bildirim
Low Level Format Sonrası Recovery ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
LLF ile format attığında tüm bitler sıfırlanıyor diye biliyorum bu yüzden bi sıkıntı olmaması gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum geri dönüşü olmaması için üzerine veri yazılması gerekiyor, LLF onu yapıyor mu bilmiyorum. Eraser diye bi program vardı o yapıyordu ama hem programı bulmak hem de onun için vakit harcamak istemiyorum gerek yoksa .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deumos
Malum geri dönüşü olmaması için üzerine veri yazılması gerekiyor, LLF onu yapıyor mu bilmiyorum. Eraser diye bi program vardı o yapıyordu ama hem programı bulmak hem de onun için vakit harcamak istemiyorum gerek yoksa ..
LowLevel Format diski fabrikasyon haline çevirir. Üzerine veri yazılmasada dosyaların geri alınması çok mümkün değil. Çok büyük şansınızın olması gerekir. Yok işimi garantiye alayım diyorsanız windows7 veya windows 8 gibi bir işletim sistemi kurup daha sonra diski silin. Bu şekilde diğer sektörlerin üzerine veri yazıldığı için data kurtarmak pek mümkün olmaz. -
Low Level Format sonrasi verileri piyasada bulunan yazilimlar ile kurtarmak mümkün olabiliyor. Ben acikcasi eraser tarzi bir programla en azindan 3 pass yapardim. Genelde 7 pass yapiyorum. -
Eraser ile Guttman metodunu kullandım. 35 aşama, herhalde geri dönüşü olmaz :)
Yardımlarınız için teşekkürler. -
Hocam Guttman metodunu sanirim öneren adamin soyadi Guttman ve adam bununla ilgili bilmem kac sene önce bir makale yayinlamis ve geri dönülmez noktanin Guttman oldugunu söylemis ama piyasada cogu kisi 7 hatta 3 seferden sonra bile cok ama cok pahali ekipmanlar falan filan olmadan hicbirsey cikaramayacaginizi söylüyor. Yani siz Guttman metodu ile hard diskinizin ömrünü iyice kisaltmissiniz -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X