Şimdi Ara

reset???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ne saman gelecek bu reset bi bilgisi olan yok mu bi de gelecegi zamn haber weriyolar mı??

"Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • ya arkadaşlar benim bi brug. arkadaş var oyunda söylentiler warmış.15 temmuz da reset olcaksa olur.olmaycaksa olmaz.ok?istediğiniz soruyu sorun omerta hakkında hemen yanıt verririm.adım oyunda bilgeoznsoy eklersiniz.shoplifter ım.brug arkadaşı da bust out la(hapisten çıkarmayla) kazandım.bol bol aile üyelerinin kefaleti az olanları çıkarın,kazançlı çıkın!
  • 21 temmuz reset geliyo herkes birbirini wuruyo

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erlik

21 temmuz reset geliyo herkes birbirini wuruyo

Evet arkadaşım yarın reset atılıyor hayırlısıyla ortalık toz duman oldu fırsattan istifade 1 mob 1 swi 1 de local chief indirdim sonra intihar ettim
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Reset Atıyot
    11 yıl önce açıldı
    Modem kendi kendine reset atıyor!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.