Şimdi Ara

Rent a Car Kazığı [Tecrübe]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 20 arada sırada bizim tanıdık rent a car'lardan araç kiralarım gene her zaman ki gibi dünde bir araç kiraladım adamla artık muhabbet iyice arttığından yaklaşık 4-5 seferdir senetsiz veriyor araçları bana sadece aracı kiraladığıma dair belge imzalıyorum her neyse kiraladık, kız arkadaşımla takıldım falan filan gece 2-3 gibi semte geldim bizim çocuklarda köşede takılıyorlardı 3 kişilerdi sıcak ortam felan lazımdı her neyse 1 i ayıktı kardeşim ben kullanabilirmiyim biraz felan dedi babam gelse emanet arabayı vermezdim bu seferlik vereyim dedim kıramadım arabayı verdim fakat 10 15dk sonra arkada sigara dönerken kullanan arkadaş arabanın sol tarafı komple duran arabaya vurdu Ehliyetide yoktu o sıkıntı değil indik felan tutanaktı carttı currttu hallettik esas mesele bizim arabaydı
    O arabayı hallettik bizim arabadaki hasara baktım sol taraftaki çamurluk kapı arka çamurluk arka kapı komple paket olmuştu Hiç ses etmedim sıkıntı yok halledilir dedim sabah adamla konuşuruz saat gecenin 4 ü aranmaz dedim
    Çocuk bi panik oldu bayağı şimdi ne olacak felan dedim olacağı bişey yok adam sana hesabı çıkartıcak paşa paşa ödeyeceksin

Sabah Rent a Car'a aracı arkadaşımla beraber erkenden götürdüm tık ordan direk oto sanayiye 3-4 kaportacıya gösterdik yapılan en ufak bir kazanın bedeli 1500TL 'ye maal oldu arkadaşlar.

Arabada fazla birşey yok fakat Rent a Car arabanın 4 gün yatmasından dolayı sağlam para kitledi Arabanın sol tarafına 5 parça boya atılacak ve 3 göçük çekilecek

Edit : Araç hasarının masrafı : 600 Lira 150 TL İşçilik Arac'ın 4 günlük yattı parası 700 TL Araç Mini S

Siz siz olun emanet arabayla hele ki Rent araçlarla çok dikkatli olun emanetin gözü kör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selck34 -- 20 Ocak 2013; 2:00:28 >

• tamir masrafı ne kadar ve 4 günlük araç iptaline sayılan kira bedeli ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

tamir masrafı ne kadar ve 4 günlük araç iptaline sayılan kira bedeli ne kadar?

Kaportacıyla konuşurken tam dinlemedim ama anladığım kadarıyla işçilik dahil 5 parça boya atılacak kapı kasılmıştı kapı komple sökülüp tamir edilecek 750TL fiyat verdi aracın günlük kirası 180tl 4 günlük yattı parasınıda 700 e kapattılar yani toplam 1500 e felan geldi
  • Yalnız başlık hatalı. Burda Rent a Car ın bir suçu yada hatası yok adamlar işini yapıyor. Seni gidip öyle saçma sapan iş yaparsan öyle olur. Adamlara ne suç buluyosun.
  • Rent a car cok sakat is.Bi ara bugatti veyron kiralamistim 1 haftaligina korkudan binemedim
  • Şahin alırdın la o paraya. Bu devirde Rent a Car'mı kaldı. lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Yalnız başlık hatalı. Burda Rent a Car ın bir suçu yada hatası yok adamlar işini yapıyor. Seni gidip öyle saçma sapan iş yaparsan öyle olur. Adamlara ne suç buluyosun.

Siz oradaki kazığı yanlış anlamışsınız hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avec Rent a Car - Araç Kiralama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selck34

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

tamir masrafı ne kadar ve 4 günlük araç iptaline sayılan kira bedeli ne kadar?

Kaportacıyla konuşurken tam dinlemedim ama anladığım kadarıyla işçilik dahil 5 parça boya atılacak kapı kasılmıştı kapı komple sökülüp tamir edilecek 750TL fiyat verdi aracın günlük kirası 180tl 4 günlük yattı parasınıda 700 e kapattılar yani toplam 1500 e felan geldi

vay be, üzerine az daha eklesen, aracı alırmışsın yani. geçmiş olsun.
  • günlüğü 180 liramı ohaa be
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Yalnız başlık hatalı. Burda Rent a Car ın bir suçu yada hatası yok adamlar işini yapıyor. Seni gidip öyle saçma sapan iş yaparsan öyle olur. Adamlara ne suç buluyosun.

Siz oradaki kazığı yanlış anlamışsınız hocam

Açsana o kazığı biraz
  • adam gibi bir yerden kiralasanız sıkıntı olmaz.
    sokak arası rent a car o kadar olur
  • hocam 1 hafta sonra kız arkadaşımla buluşup araç kiralayacaktım(sizin gibi) valla tam ibretlik oldu benim için. eline sağlık
  • quote:

Yaş 20 arada sırada bizim tanıdık rent a car'lardan araç kiralarım gene her zaman ki gibi dünde bir araç kiraladım adamla artık muhabbet iyice arttığından yaklaşık 4-5 seferdir senetsiz veriyor araçları bana sadece aracı kiraladığıma dair belge imzalıyorum her neyse kiraladık, kız arkadaşımla takıldım falan filan gece 2-3 gibi semte geldim bizim çocuklarda köşede takılıyorlardı 3 kişilerdi sıcak ortam felan lazımdı her neyse 1 i ayıktı kardeşim ben kullanabilirmiyim biraz felan dedi babam gelse emanet arabayı vermezdim bu seferlik vereyim dedim kıramadım arabayı verdim fakat 10 15dk sonra arkada sigara dönerken kullanan arkadaş arabanın sol tarafı komple duran arabaya vurdu Ehliyetide yoktu o sıkıntı değil indik felan tutanaktı carttı currttu hallettik esas mesele bizim arabaydı
    O arabayı hallettik bizim arabadaki hasara baktım sol taraftaki çamurluk kapı arka çamurluk arka kapı komple paket olmuştu Hiç ses etmedim sıkıntı yok halledilir dedim sabah adamla konuşuruz saat gecenin 4 ü aranmaz dedim
    Çocuk bi panik oldu bayağı şimdi ne olacak felan dedim olacağı bişey yok adam sana hesabı çıkartıcak paşa paşa ödeyeceksin

Sabah Rent a Car'a aracı arkadaşımla beraber erkenden götürdüm tık ordan direk oto sanayiye 3-4 kaportacıya gösterdik yapılan en ufak bir kazanın bedeli 1500TL 'ye maal oldu arkadaşlar.

Arabada fazla birşey yok fakat Rent a Car arabanın 4 gün yatmasından dolayı sağlam para kitledi Arabanın sol tarafına 5 parça boya atılacak ve 3 göçük çekilecek

Edit : Araç hasarının masrafı : 600 Lira 150 TL İşçilik Arac'ın 4 günlük yattı parası 700 TL Araç Mini S

Siz siz olun emanet arabayla hele ki Rent araçlarla çok dikkatli olun emanetin gözü kör.

Hocam bizde kaza yaptık toplam 10.000tl ve 2 haftaya patladı bize.Aslında 3,4 güne filan biterdi ama ben herşeyi orjinal istediğim Japonyadan parça çağırttık.1 hafta onu bekledik 1 haftada takılma boya derken 8 milyar tuttu çarptığız 2 arabada toplam 2 milyar tuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

adam gibi bir yerden kiralasanız sıkıntı olmaz.
    sokak arası rent a car o kadar olur

Malesef Avis gibi büyük filo olan şirketler bizim gibi 20 yaşında 2 senelik ehliyeti olan adama linea bile vermiyor Sokak arası rent a car dediğin adam sana mini cooper s veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selck34 -- 20 Ocak 2013; 2:23:06 >
  • Boş senet mi imzalıyordunuz ilk başlarda?
  • kasko yokmuymuş be saçmalığa bak
  • C S B
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Boş senet mi imzalıyordunuz ilk başlarda?

Aynen hocam senetsiz hiç kimse araba vermez yaklaşık 1 senedir aynı adamdan araç aldığımdan dolayı sıkıntı olmuyordu araçlarıda çok makul fiyata kiralıyordum 1 senedir adama hiç zararım olmadı onunda bana ama bakalım bundan sonra fiyatlar nasıl olacak yada bana araç verecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

kasko yokmuymuş be saçmalığa bak

Hocam Rent a Car lar bu gibi ufak maddi hasarlı kazalarda kaskosunu kesinlikle bozdurmaz Çünkü hasarsızlık indirimi denen bi dalga var o yüzden ufak kazarlada bozmuyorlar 5.000Tl ye kadar olan fakat kiraladığın yere göre değişir kimisi motor kitler sana yaptırtır kimisi aynayı kırarsın kaskodan yaptırır ama sanmıyorum hiç bi rent a car böyle 1000-2000TL lik kazalar için kasko bozmaz
  • Arkadaşın ödeyecek mi peki
    Onun ödeyeceğine dair bir belge felan imzaladı mı ?
    Yok olup gitmesin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.