Şimdi Ara

Rent a car'a araba vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimizde şuan mevcut olan 2008 model 207 1.4 hdi premium aracımızın simdiki asıl düşüncem ise aracı rent a car a versem kendi borcunu ödermi bazıları ayda 1000 tl rahat alırsın diyor ama malum o araçtan artık bişi beklemekte gerekmez benim düşüncem ilk yılın prasını peşin alıp (aylık 1000 olursa 12 bin tl) buna işimizi görcek bi araba alıp 2 3 yıl çalıştırıp arabayı olmadı 4 yıl daha sonra 2 sini satıp arsa ev gibi daha mantıklı bişiler yapmak buradan bi fikrinizi sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.f.u.k_XVI -- 4 Şubat 2013; 23:54:17 >

• yokmu fikri olan??
  • 1. Hiçbir rent a car'cı 1 yıllık peşin vermez. Aylık ücretleri bile gecikmeli olarak alırsınız.Size 12.000 tl vereceğine, onu peşinat olarak kullanır, kalanı için kredi çeker ve araç alır, kiralar, kredileri öder, araç ona kar kalır...

2. Çoğu rent a car'cı kışın aracınızı kiralatmak istemez bile, eylül bitecek, sezon kapanacak, kışın kendi ellerindeki 3-5 arabayla idare ederler.

3. Arabanız berbat bir hale gelecek, kendiniz bile inanamayacaksınız nasıl o hale geldiğine

4. Araba alıp, rent a car'a verip kara geçemezsiniz, kara geçecek olsanız rent a car'cılar sizin aracınızı kiralatmaz, kendileri kredi ile araba alır. Çünkü 12 ay iş yapamazlar, kışın genelde araçlar yatar.
  • 1.000 Lira Alacağını Düşünmüyorum.Hele Hele İlk Yılın Parasını Peşin Vereceklerini Hiç Düşünmüyorum...
    Öyle Bir Durumda Adamlar 12.000 Lira'nın Üstünü Tamamlayıp Mülkiyeti Kendilerine Ait Araç Alırlardı Diye Düşünüyorum...
    Ama 12.000 Lira Peşin Verirlerse 1 Yıllık İçin Düşünme Ver Gitsin Derim.Ama O Araç Ne Kadar Sağlam Olur Ne Kadar Kullanılır Bilemem.Çünkü Araçları Kiralayanlar Nede Olsa Kendi Malları Değil Diye Çok Kötü Kullanıyorlar...
  • Alacağın para max. 600 TL...Aracın 1 yılda yapacağı km min. 50000...Hiçbir rent a car artık araç almayı tercih etmiyor.Çünkü büyük firmalar çok uygun fiyata herşeyi dahil 600 TL den başka masrafı olmadan araç veriyor...Ayrıca aracınız kiralama için pek tutulan bir araç değil...
  • Rent a car 1000 tl yazin rahat para verir size ama kışın imkansiz buarada rent a car'larda yazin szie 1000 tl veriyor ama kendileri en az 1000-1500 tl kazaniyor nasil mi kendileri o araci alsa bakımı vb işleri ile çok ugraşacaklar ama siz sözleşme geregi tüm bakımını sigortasini siz yaptiriyorsunuz rent a car ugraşmiyor hiç bişeyle
  • Forumun otomobil kısmında bi ara tartışılmıştı bi araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avec Rent a Car - Araç Kiralama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iş güç yoksa korsan taksicilik yap. hani telefonla aranırsın gider alır bırakırsın. teyzemin iki oğlu öyle çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@RT@L1903

Rent a car 1000 tl yazin rahat para verir size ama kışın imkansiz buarada rent a car'larda yazin szie 1000 tl veriyor ama kendileri en az 1000-1500 tl kazaniyor nasil mi kendileri o araci alsa bakımı vb işleri ile çok ugraşacaklar ama siz sözleşme geregi tüm bakımını sigortasini siz yaptiriyorsunuz rent a car ugraşmiyor hiç bişeyle

Kardeş bu işi yapıyorum.1000 TL aksatmadan verecek yer varsa bana söylesene..?İmkansız...Biz aldık 600 TL den C3 Diesel 2009...
  • Arabanın canına okurlar,söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

iş güç yoksa korsan taksicilik yap. hani telefonla aranırsın gider alır bırakırsın. teyzemin iki oğlu öyle çalışıyor.

Taksiciler daa geçen gün protesto ediyolardı korsan taksileri sen ne diyosun.O adam niye gidip o kadar para veriyo o zmana taksici olmak için.YAZIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

Orijinalden alıntı: K@RT@L1903

Rent a car 1000 tl yazin rahat para verir size ama kışın imkansiz buarada rent a car'larda yazin szie 1000 tl veriyor ama kendileri en az 1000-1500 tl kazaniyor nasil mi kendileri o araci alsa bakımı vb işleri ile çok ugraşacaklar ama siz sözleşme geregi tüm bakımını sigortasini siz yaptiriyorsunuz rent a car ugraşmiyor hiç bişeyle

Kardeş bu işi yapıyorum.1000 TL aksatmadan verecek yer varsa bana söylesene..?İmkansız...Biz aldık 600 TL den C3 Diesel 2009...

Ankara'da isen yazin 1000 Tl garanti diyorum kış'ın imkansiz diyorum
    Eger Ankara'da isen her türlü alirsin 1000 Tl
    Bu işin içindeydim ben'de

• Yorumlar için teşekkürler bi danışalım dedim gerçekten çok aydınlandım araba zaten annemindi başka bir arkadaşından duyduğu üzere bana bir araştır demişti hepinize teşekkürler
  • arkadaşlar ben de özel bir şirkette çalışıyorum ve bizim şirket büyük bir filo şirketi ile çalışıyor. tamam herkes kötü senaryo yazmış ama bizim şirketin sadece antalya bölgesinde çalışan 16 araç var. bu araçları 3 yıllığına kiralıyorlar ve her 3 yılda bir 0 araçlar yenileniyor. araçları 3 yıl boyunca aynı kişi kullanıyor ve genelde tertemiz bir halde teslim ediliyor araçlar, neden mi çünkü o araç 3 yıl boyunca bana ait ve pert olmadığı sürece değiştirmeyecekler ve ben binicem, hor kullanırsam kendim kötü bir araç kullanırım zihniyetiyle yaklaşıyor herkes ve böylece 3 yılın sonunda 16 aracın aracın en az 12 tanesi pırıl pırıl ama kmsi en 100.000 olarak geri teslim ediliyor. yani kötü senaryoların yanında böyle iyi şirketlere uzun süreli kiralayan bir yerler bulabilirsen senden iyisi yok. bu da şans işi.

bir diğer olay ise aracı kendi şirketine hatta kendine kiralamak. şirketinle görüşüp anlaşacaksın. sana tahsis edeceği arabayı sen alacak ve sanki sen rent a car gibi şirketinle sözleşme imzalayacaksın ve aylık bedelini şirketten alıp kendi arabana şirketin karşılayacağı yakıtla bineceksin. kendi arabanı hor mu kullanırsın temiz mi kullanırsın bilmem ama 2 yılın sonunda araba kendini amorti eder ve senin olur bunu yakalamaya çalışın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler_014

arkadaşlar ben de özel bir şirkette çalışıyorum ve bizim şirket büyük bir filo şirketi ile çalışıyor. tamam herkes kötü senaryo yazmış ama bizim şirketin sadece antalya bölgesinde çalışan 16 araç var. bu araçları 3 yıllığına kiralıyorlar ve her 3 yılda bir 0 araçlar yenileniyor. araçları 3 yıl boyunca aynı kişi kullanıyor ve genelde tertemiz bir halde teslim ediliyor araçlar, neden mi çünkü o araç 3 yıl boyunca bana ait ve pert olmadığı sürece değiştirmeyecekler ve ben binicem, hor kullanırsam kendim kötü bir araç kullanırım zihniyetiyle yaklaşıyor herkes ve böylece 3 yılın sonunda 16 aracın aracın en az 12 tanesi pırıl pırıl ama kmsi en 100.000 olarak geri teslim ediliyor. yani kötü senaryoların yanında böyle iyi şirketlere uzun süreli kiralayan bir yerler bulabilirsen senden iyisi yok. bu da şans işi.

bir diğer olay ise aracı kendi şirketine hatta kendine kiralamak. şirketinle görüşüp anlaşacaksın. sana tahsis edeceği arabayı sen alacak ve sanki sen rent a car gibi şirketinle sözleşme imzalayacaksın ve aylık bedelini şirketten alıp kendi arabana şirketin karşılayacağı yakıtla bineceksin. kendi arabanı hor mu kullanırsın temiz mi kullanırsın bilmem ama 2 yılın sonunda araba kendini amorti eder ve senin olur bunu yakalamaya çalışın derim.

4 Yıl önceki konuyu hortlatmıssın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: tyler_014

arkadaşlar ben de özel bir şirkette çalışıyorum ve bizim şirket büyük bir filo şirketi ile çalışıyor. tamam herkes kötü senaryo yazmış ama bizim şirketin sadece antalya bölgesinde çalışan 16 araç var. bu araçları 3 yıllığına kiralıyorlar ve her 3 yılda bir 0 araçlar yenileniyor. araçları 3 yıl boyunca aynı kişi kullanıyor ve genelde tertemiz bir halde teslim ediliyor araçlar, neden mi çünkü o araç 3 yıl boyunca bana ait ve pert olmadığı sürece değiştirmeyecekler ve ben binicem, hor kullanırsam kendim kötü bir araç kullanırım zihniyetiyle yaklaşıyor herkes ve böylece 3 yılın sonunda 16 aracın aracın en az 12 tanesi pırıl pırıl ama kmsi en 100.000 olarak geri teslim ediliyor. yani kötü senaryoların yanında böyle iyi şirketlere uzun süreli kiralayan bir yerler bulabilirsen senden iyisi yok. bu da şans işi.

4 Yıl önceki konuyu hortlatmıssın dostum

bu işe girmeyi düşünüyorum araştırma yaparken, denk geldim

şirket denk gelirse sıfır araç alır veririm 1 tane

bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.