Şimdi Ara

renkli kartuşu biten yazıcı çalışır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu dediğiniz doldurma olayını siyah mürekkep için yaptım. Yeni bir kartuş taktım fakat kartuş muadil olduğu için tanımadı. Hala boş gösteriyordu. Bende bittiği için çıkardığım kartuşu geri taktım. Ancak yeni kartuştan mürekkep çekip eski kartuşa enjekte ettim. Baktım biten kartuş dolu görünüyor. Yeni kartuşun chip kısmında bir tükenmez kalem lekesi vardı. Kolonyalı peçete ile yeni kartuşun chipini sildim. Sonra yazıcıya taktım. Az önce tanımadığı kartuşu tanıdı ve kabul etti. Demek ki bundan sonra siyah kartuş için yaptığım işlemi bu kez renkli kartuş için yapacağım. Renkli kartuşun dolumunu da siyah mürekkeple yapsak ne olur ki? İlla onun için renkli mürekkep mi almalıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Bu dediğiniz doldurma olayını siyah mürekkep için yaptım. Yeni bir kartuş taktım fakat kartuş muadil olduğu için tanımadı. Hala boş gösteriyordu. Bende bittiği için çıkardığım kartuşu geri taktım. Ancak yeni kartuştan mürekkep çekip eski kartuşa enjekte ettim. Baktım biten kartuş dolu görünüyor. Yeni kartuşun chip kısmında bir tükenmez kalem lekesi vardı. Kolonyalı peçete ile yeni kartuşun chipini sildim. Sonra yazıcıya taktım. Az önce tanımadığı kartuşu tanıdı ve kabul etti. Demek ki bundan sonra siyah kartuş için yaptığım işlemi bu kez renkli kartuş için yapacağım. Renkli kartuşun dolumunu da siyah mürekkeple yapsak ne olur ki? İlla onun için renkli mürekkep mi almalıyız?

yoo gerek yok senin bastıgın gökyüzü siyah cıkar o kadar

kardes o dediğin boş dolu olayının hılesı vardı bulunca yazayım buraya işe yarıyormuş

• bak işte herşeye çare buldum daha yeni doldurdum kartuşu boş göstermesine care bulamadım........
  • yazıcıyı çok kullanmıyorsanız bir kırtasiyede halledin baskı işlerinizi bu ucuz yazıcılar tam bir para tuzağı.
  • HP Officejet Pro L7680 var renkilerden 2 si bitince artık siyah beyaz da yazdırmıyor. Deli oldum ya. Siyah doner yarısına kadar dolu oysaki. Kim demiş HP'de öyle bi şey yok diye.

Kontrol edip defalarca sihay yazdırmayı deneme rağmen illa hata verip iptal ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkond

HP Officejet Pro L7680 var renkilerden 2 si bitince artık siyah beyaz da yazdırmıyor. Deli oldum ya. Siyah doner yarısına kadar dolu oysaki. Kim demiş HP'de öyle bi şey yok diye.

Kontrol edip defalarca sihay yazdırmayı deneme rağmen illa hata verip iptal ediyor.

ben de aynı dertten müzdaripim.. hiç kullanmadığım kırmızı kartuş bozuluyor.. siyah da baskı alamıyorum.. bunu yapabilen bir yazıcı var mı ? çok aradım ama ??
  • sg888 kullanıcısına yanıt
    Ben renklilerin yenisini almıyorum kaç senedir bitik sadece siyah kartuş alıyorum gayet sıkıntısız yazdırıyor.

Yazıcı Model:Canon MG5150
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ben renklilerin yenisini almıyorum kaç senedir bitik sadece siyah kartuş alıyorum gayet sıkıntısız yazdırıyor.

Yazıcı Model:Canon MG5150

dostum yani 4 kartuş varsa 4 ü de siyah mı koyuyorsun.. ben epson 525 de 4 kartuş kullanıyorum.. arasıra renkli de baskı alıyorum ama biri sorun yapınca çok uğraştırıyor.. bu arada dolan kartuş kullanıyorum - sorunsuz 2 yıldır- çok ucuza geliyor..
  • sg888 kullanıcısına yanıt
    2 tane siyah,var benimkinde 2 tane koyuyorum o yüzden sende birtane ise birtane koy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brother markasında sormaz renkli siyah diye hpnin bir cok modeli soruyor epson bitmeyen kartuş alıp rahat edin

yazıcı pahalı kartuş ucuz ,kartuş pahalı yazıcı ucuz olur

uzun dönem cıktı alacaklar bitmeyen kartuşa epsona L serisine baksın canon uzak durun.

+ o gördüğünüz çıktı sayıları %5 yogunluk hesabıdır yani bi a4 de 5 satırlık yazı gibidir üzerindeki cıktılar sizi aldatmasın

mesela 2515 fotokopı yazıcı tarayıcı 100 lıraydı 2 adet kartusu 60 lıra falandı cıktı sayısı %5 400

epson l110 1er set verır tum renklerden tane 7euro set 80-100 lıra gıbı tutuyor ama cıktı sayısı %5 10.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

brother markasında sormaz renkli siyah diye hpnin bir cok modeli soruyor epson bitmeyen kartuş alıp rahat edin

yazıcı pahalı kartuş ucuz ,kartuş pahalı yazıcı ucuz olur

uzun dönem cıktı alacaklar bitmeyen kartuşa epsona L serisine baksın canon uzak durun.

+ o gördüğünüz çıktı sayıları %5 yogunluk hesabıdır yani bi a4 de 5 satırlık yazı gibidir üzerindeki cıktılar sizi aldatmasın

mesela 2515 fotokopı yazıcı tarayıcı 100 lıraydı 2 adet kartusu 60 lıra falandı cıktı sayısı %5 400

epson l110 1er set verır tum renklerden tane 7euro set 80-100 lıra gıbı tutuyor ama cıktı sayısı %5 10.000

epson 525 kullanıyorum.. bitmeyen kartuş kullanıyorum.. sık olmuyor ama 5-6 ayda bir kartuşlardan biri arıza vs yaptığı zaman veya tanımama yaptığı zaman baskı alınmıyor.. hep yedek kartuş tutuyorum..

L serilerinde mürekkep deposu olması önemli ama çift taraflı baskı yok sanırım ve yavaşlığından - baskı kalitesinden şikayet ediliyor.. ?? bilmiyorum - okuduklarım..

çift taraflı - renkli - baskı - wi -fi , tarayıcı - fotokopi benim için olmazsa olmaz özellikler..( bir de 1 kartuş sorun yapınca siyah beyaz baskı alabilmek ) brother veya başka markada da bunu karşılayan bildiğiniz bir model var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sg888

dublex oluyor çift taraf yazma
    bunu yapabilen yazıcılar genelde tonerli oluyor oda seri basımda çok masraflı oluyor

l355 modelini tavsiye ederim 3 adet renkli 3 adet siyah mürekeple cıkıyor fotokopi yazıcı tarayıcı ve wifi var

dk da 25 renkli 18 gibi siyah baskı alırsınız baskısı cok iyidir,tonerli cihazlara nazan yavastır ama uzun dönemde baktıgınızda mürekkep maliyeti cok uyguna gelir

epson euroyla gelen üründür dolar düşmesini bekleyin aciliyet yoksa

canon tl diger markalar dolarla gelir

mürekkep olsun güzel olsun derseniz 8600plus vardı hp

fotokopi yazıcı tarayıcı fax wifi dublex ,benim tavsiyem L355
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

quote:

Orijinalden alıntı: sg888

dublex oluyor çift taraf yazma
    bunu yapabilen yazıcılar genelde tonerli oluyor oda seri basımda çok masraflı oluyor

l355 modelini tavsiye ederim 3 adet renkli 3 adet siyah mürekeple cıkıyor fotokopi yazıcı tarayıcı ve wifi var

dk da 25 renkli 18 gibi siyah baskı alırsınız baskısı cok iyidir,tonerli cihazlara nazan yavastır ama uzun dönemde baktıgınızda mürekkep maliyeti cok uyguna gelir

epson euroyla gelen üründür dolar düşmesini bekleyin aciliyet yoksa

canon tl diger markalar dolarla gelir

mürekkep olsun güzel olsun derseniz 8600plus vardı hp

fotokopi yazıcı tarayıcı fax wifi dublex ,benim tavsiyem L355

evet L355 her istediğimi karşılıyor. doldurulabilir mükekkep deposu olması avantaj..arkadan kağıt beslemesi olaması da pratik.. tek sorun fiyatın 600 civarı olması ..

• euroyla gelir epson sakın 2.el falan almayın

biraz bekleyin yada iyice araştırın kampanyaları fiyatına göre çok güzel cihazdır kartuşada para vermessiniz 6 kartuş uzun süre yeter size
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.