Şimdi Ara

renkli kartuşu biten yazıcı çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epson C 46 inkjet yazıcım var. Bunun renkli kartuşu bitince siyah beyaz sayfaları da yazmıyor. Sürekli kırmızı ışığı yanıp duruyor. Ben buna sürekli renkli kartuş takmak zorunda mıyım? Zaten kullanılmadığı için kuruyup gidiyor. Bunun çaresi yok mu? Renkli kartuş olmasa bile yazıcı çalışsın istemeye hakkım yok mu?

• epsonun programini sil sadece driverini yükle ve öle dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Epson C 46 inkjet yazıcım var. Bunun renkli kartuşu bitince siyah beyaz sayfaları da yazmıyor. Sürekli kırmızı ışığı yanıp duruyor. Ben buna sürekli renkli kartuş takmak zorunda mıyım? Zaten kullanılmadığı için kuruyup gidiyor. Bunun çaresi yok mu? Renkli kartuş olmasa bile yazıcı çalışsın istemeye hakkım yok mu?
  • epsonda ne yazık ki öyle ben çok çektim o yüzden en sonunda değiştim yazıcımı
  • epson çok berbat yazıcı ya ömrümü yidi ya o benim.
  • Yazılımı kaldır.Sürücülerini arama ile yer göstererek yükle.Olursa böyle olur.Hp de bu tip sorunla karşılaşmadım.
  • hp de öyle bi dert yok tek kartuşla devam ediyo ve kurumaya karşı kartuşu 2 poşete sarın artık nekadar zamanda kuruyosa ılıksuda bikaç saat bekletin açılır ama hemen bişeydaha belirteyim bende mürekkep kurumasından çok çektim yurt dışında yaşayan arkadaşım bana bi mürekkep getirdi kendim dolduruyorum yaklaşık 3 ydır hiç donma olmadan durdunu bilirim istersen markasını vereyim o mürekkeple kaçdefa dolum yaparsan yap asla ne yazı ne resim bozulmadan yazıyo...........
  • dolum yapmayı hiç denemedim. İstanbuldan muadil kartuş aldırmıştım. Üzerindeki bitince mecburen doldurmayı deniycem. Olmazsa yazıcıyı değiştiricem. Epson programını kaldırıp driverlerini yükleyerek denerim. Olmazsa her seferinde ben ona renkli kartuş alacak kadar zengin değilim. Zaten üzerinde gelen kartuşlar fos çıktı. 10 gün veya 20 sayfa çıktı almamıştır. 60 YTL ye yazıcı almıştım. Biri siyap biri renkli iki kartuş fiyatı sordum. Verdikleri fiyat yeni bir yazıcı alınabilecek bir rakamdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartuş dolumun da hangi mürekkebi kullanıyorsunuz ?

forumda kimisi pelikan marka bildiğimiz dolma kalem mürekkebi kullandığını yazmış bide çini mürekkebi var bilenler vardır ondan koysak olur mu ?

hp 57 numara sıyah kartuş dolduran var mı?
  • kesinlikle kalite diyenler varsa sonradan dolum yapmak isteyn arkadaşlara (printy unıversal refill-set) öneririm 20 kartuşşumu da doldurdum foto kagıdına resim bastım harika bir sonuç yukarıdada belirttim 3 ay kullanmadım ama kartuş gerekse mürekkep donmadı hemen yazmaya başladı turuncu renkli bir kutusu var ve kutuda 4* 100 milimlik yani ortalama bir kullanıcıya 5 yıl rahat yetecek kadar 4 adet mürekkep kesinlikle öneririm......
  • Sanırım alman malı ülkemize geliyormu bu marka? (printy unıversal refill-set)
  • evet alman malı almanyadaki arkadşım getirdi bana almanyadaki fiyatı 15 ila 20 euro ama dehşet bir şey hani derlerya kartuş bikaç daha kesin söyleyeyim3. dolumda verim vermez bozulur bu mürekkebi kullanana bu inanış kesinlikle yalan türkiyede varmı inanınki bilmiyorum ama bazı yerlerde görmüş gibiyim valla kutunun resmini çektim koyayım bakın dedim başaramadım resmi koymayı........
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Kartuş dolumun da hangi mürekkebi kullanıyorsunuz ?

forumda kimisi pelikan marka bildiğimiz dolma kalem mürekkebi kullandığını yazmış bide çini mürekkebi var bilenler vardır ondan koysak olur mu ?

HP nın 57 numara siyah kartuşu yok ki o 56 olmasın.Amma ille 57 (renkli) dersen bende bi kaçtane var hiç kullanılmamış uygun fiyata veririm sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 29 Kasım 2006; 14:45:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadBoy__

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Kartuş dolumun da hangi mürekkebi kullanıyorsunuz ?

HP nın 57 numara siyah kartuşu yok ki o 56 olmasın.Amma ille 57 (renkli) dersen bende bi kaçtane var hiç kullanılmamış uygun fiyata veririm sana

yanlış yazmış olabilirim haklısın 56 bitti yok kardeş sağolasın renkliye ihtiyacım şimdilik yok ...hiç dolduran varmı kimisi altta ki tıpadan doldur diyo kimisi üstten del doldur diyo arada kaldım

• ben 27 kullanıyorum ve kendim dolduruyorum bir şırınga ve bi kaç damla mürekkep yeter üst kısımdan benimkinde daha önce çok kartuş parçaladım anlatayım kartuşun içi sünger dolu bir yapışkan ve altında toru topu bikaç damla mürekkep alacak kadar mürekkep haznesi ve yolu mevcut seninkinde doru gerçi siyahta tek nokta olur tek renkten dolayı şırıngayı hafif sonuna kadar ittir yapışkan tabakada delik aç ve orada bir iki milim oynat şırınganın bir milim ileri gittini fark edrsin fazla zorlama ve ver mürekkebi sonra şırınganın çıktı yerden biraz üfle mürekkep kanalda ilerlesin sonra zaten görürsün ve deligi bantla bukadar........
  • arkadaş lar onu bırakında sözünü ettim mürekkebin resmini nasıl koyarım en azından kutusunu görün ve alın.....
  • Bendede hp nin eski bir yazıcısı war 640 C bunun kartuşu bitmiş sanırım fazla anlamam yazıcıdan ne kadardır bu yazıcının kartuş dolumu arkadaşlar?
  • ben size 4 kartuş dolumu fiyatına 100 kartuş dolumundan bahsediyorum hemde sorunsuz ve markada verdim bide resmini koysam süper olacak hehehhehhehe
  • herhalde reklama girer neyse arkadaşlar sözünü ettim mürekkep kutusunun resmini mns den atarım artık kutunun resmini görmek isteyen varsa bana ulaşsın şu an msn m açık ordan atayım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

ben 27 kullanıyorum ve kendim dolduruyorum bir şırınga ve bi kaç damla mürekkep yeter üst kısımdan benimkinde daha önce çok kartuş parçaladım anlatayım kartuşun içi sünger dolu bir yapışkan ve altında toru topu bikaç damla mürekkep alacak kadar mürekkep haznesi ve yolu mevcut seninkinde doru gerçi siyahta tek nokta olur tek renkten dolayı şırıngayı hafif sonuna kadar ittir yapışkan tabakada delik aç ve orada bir iki milim oynat şırınganın bir milim ileri gittini fark edrsin fazla zorlama ve ver mürekkebi sonra şırınganın çıktı yerden biraz üfle mürekkep kanalda ilerlesin sonra zaten görürsün ve deligi bantla bukadar........

kardeş yani kartuş un üstte kalan kısmında bir delik acıp ordan doldurmamı söylüyorsun değilmi yanlış anlamadıysam eger hani kartuşun numarasının yazılı oldugu etiketin üzeri..

Bilgiler için teşekkür ederim...

• altta mürekkebin oldu kısmın üst tarafı şırıngayı dolaştır kadın üzerinde bi delik bulursun yada al eline ne bileyim çakmak gibi bişey kadın üzerinde dolaştır delik kendini ele verir....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.