Benim Gözlerime Allahım keşke o gözler bende olsaydı diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: berkxy
quote:
Orijinalden alıntı: sadulayev
deniz yeşili gözlerim var bi halta yaradığı yok yalannn
doğrudur
sağolasın da niye orası koyu
Benim gözlerim yeşil herkes tarafından çok güzel olduğu söylenir hep,bunun sonucu hiç yenemediğim yüksek egoya,kendimi ayrıcalıklı görmeme neden oluyor ve buda sosyal ilişkilerimde hep sorun yaşatıyor malasef,kızlar konusunda da eğerki renkli gözlü değilse hiç şans tanımıyorum,bu haraketlerimin doğru olmadığını yeni yeni farkına varıyorum ama bu saatten sonra değişmek imkansız.Kısacası gösteriş,başka bir avantajını göremedim tam tersi çok dezavantaj yaratıyor her konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: pasgeuk
renkli göz aslında hastalık yada rahatsızlık genelde biraz görmüyo oluyolar (renki gözlü erkeklere güvenmem mavi yeşil :)
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, hesabı olmuş seninki..
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
Kızlar Renkli Gözlü Erkeklerden Daha Çok Hoşlanmasının Sebebi Nedir ?
Yeşil Gözlüyüm ( Kapalı Yeşil ve Açık Yeşil Karışık ) ve Kumralım. Ne Zaman Kız İle Tanışsam İlk Olarak Gözlerin Çok Güzel Diyor
Türk Kızları Renkli Gözlüleri Niye Bu Kadar Çok Seviyor ?=?
Bana da benimkinden güzel saçın var diyorlar. İltifat etmek isteyen bir şey buluyor merak etmeyin.
yani kaymağını çok yedim benim anne yeşil baba mavi
bende de ikisi de var dışı mavi içe doğru yeşil gibi oluyo falan filan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
ela gözlüyüm ama hiç bi kız gözlerin çok güzel demedi bakısıma laf söyleyen olmustur ama gözüme laf eden olmadı
ela ama gözlerin güzel değil demekki
çoğu arkadaşım gözlerin muhteşem diyo :) şu ygs - lys sınavları oluyo dershanede , onlara gidiyorum kayıt yaptırmak için ordada öle diyolar
ama gerçekten yeşil gibi değil muhteşem gözlerim var
dışı kapalı yeşil - ortası açık yeşil - siyahın yanındada kahverengi kıvılcımlar var . 0.25 bozukluk için gözlük takıcaktım , göz doktoru dediki ; çok güzel gözlerin var gözlük takma bence , hem bozukluk oranı fazla değil dedi . gözlük kullanmıyorum :)
kafan mı güzel birader?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
bizimki yeşilde ne oluyor, güneş ışığı halsizlik yapıyor, yere dahi bakmakta zorlanıyorum.
geceleri karşıdan gelen aracın farı gözümü alıyor.
hocam bu renkliyle alakalı değilde sende sorun vardır.
araç farlarına bkmak gözlerimi almıyor halsizlik yapmıyor
sadece güneşte güneşe bakamıyorum o kadar ( bu herkes oluyor zaten )
sorun sadece sende yani.
hocam bu sorunu gözlerimin renkli olmasına bağlamıyorum. sadece renkli olmasının tadını çıkaramıyorum diyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
türkiyede fazla renkli gozlu olmadıgından ozel insan olarak hissediyolar
vay be özel insanmışım
adam olun , bütün kızlar benim
Sakin ol şampiyon !
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Orijinalden alıntı: pasgeuk
renkli göz aslında hastalık yada rahatsızlık genelde biraz görmüyo oluyolar (renki gözlü erkeklere güvenmem mavi yeşil :)
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, hesabı olmuş seninki..
Bizimde yeşil,söylüyormuyuz ?
Kahverengi renksiz mi oluyor ?
Merhaba...
Gözlerim renkli, 17 yaşındayım ve bugüne kadar hiçbir kız yüzüme bakmadı.
İyi günler...
O renkli gözleri kimin taşıdığına bağlı olarak değişmekle beraber genel anlamda doğrudur mavi yeşil gözler çok daha çekicidir, çünkü ektra bir özellik olarak görülür, kedilerde bile renkli göz istenir, medya da bunu körüklemiştir, çünkü oran olarak renkli gözlü sayısı çok daha azdır, şu çoçuğun gözleri varya kahverengi diye övüldüğünü duydunuz mu hiç, ancak barış akarsunun gözleri çok güzeldir, bazı kişiye ise renkli göz iyice şeytani durur, yani aslolan yakışıklılık, karizmatiklik olmakla beraber mavi ve yeşil gözler kabul etmek gerekirse aranılan bir özelliktir..Örnek benim sevgilim çok yakışıklı, benim sevgilim mavi gözlü, benim sevgilim uzun boylu sıklıkla söylenir ancak benim sevgilim renksiz gözlü kimseden duymazsınız...durum bu tabiki son söz o gözleri taşıyandadır, bakışlardadır..............
renksiz gözmü var
Turk kızları renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyor olayı bence doğru değil gözlerim açık yeşil bu arada Ayrıca can sıkıntısı kadın forumlarında gezinirken kadınların yorumları gercekten ilginçti esmer killi erkekler bana daha hoş geliyor zenci bile olabilir diyen kadınların yorumları vardı.Buna çok şaşırmıştım Turk kızlarının icinde bastırılmış bazı duygular var.:D
ela gozluyum. kumralim. kizlarin bana bir sey soylemesine izin vermicek kadar sert davraniyorum. simdi gidebilirim.
arkadaşım amacın nedir yani bu konuyu açmakla tamam bravo gözlerin çok güzel oldumu hoşuna gittimi iltifat bizde liseyi okuyoruz ama senin gibiler yüzünden adımız çıkıyor sen liseli değil kreşlisin bee
Yeşil gözlerim var kızlar gözlerimi çok beğenir
quote:
Orijinalden alıntı: okaaaaaan
O renkli gözleri kimin taşıdığına bağlı olarak değişmekle beraber genel anlamda doğrudur mavi yeşil gözler çok daha çekicidir, çünkü ektra bir özellik olarak görülür, kedilerde bile renkli göz istenir, medya da bunu körüklemiştir, çünkü oran olarak renkli gözlü sayısı çok daha azdır, şu çoçuğun gözleri varya kahverengi diye övüldüğünü duydunuz mu hiç, ancak barış akarsunun gözleri çok güzeldir, bazı kişiye ise renkli göz iyice şeytani durur, yani aslolan yakışıklılık, karizmatiklik olmakla beraber mavi ve yeşil gözler kabul etmek gerekirse aranılan bir özelliktir..Örnek benim sevgilim çok yakışıklı, benim sevgilim mavi gözlü, benim sevgilim uzun boylu sıklıkla söylenir ancak benim sevgilim renksiz gözlü kimseden duymazsınız...durum bu tabiki son söz o gözleri taşıyandadır, bakışlardadır..............