Şimdi Ara

Renkli Gözlü Erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlar Renkli Gözlü Erkeklerden Daha Çok Hoşlanmasının Sebebi Nedir ?

Yeşil Gözlüyüm ( Kapalı Yeşil ve Açık Yeşil Karışık ) ve Kumralım. Ne Zaman Kız İle Tanışsam İlk Olarak Gözlerin Çok Güzel Diyor

Türk Kızları Renkli Gözlüleri Niye Bu Kadar Çok Seviyor ?=?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renkli Gözlü Erkekler: İlgi Çekici Gerçekler ve Özellikler

Renkli gözlü erkekler, çekicilikleri ve gizemleriyle tanınırlar. Gözlerinin rengi, melanin pigmentinin iristeki dağılımından etkilenir. Ela gözlü erkekler, kahverenginin sarımsı veya yeşilimsi bir tonuyla benzersiz bir göz rengine sahiptir.

Ela gözlü erkeklerin gözleri, ışık koşullarına bağlı olarak renk değiştirebilir. Düşük ışıkta daha yeşil görünürken, parlak ışıkta daha kahverengi görünebilirler. Ayrıca, ela gözlü erkeklerin göz renkleri yaşla birlikte değişebilir ve zamanla daha açık veya daha koyu hale gelebilir.

Renkli gözlü erkeklerin çekiciliğinin ardındaki nedenlerden biri, onların nadir olmalarıdır. Kahverengi gözler dünya nüfusunun çoğunluğunda yaygınken, ela gözler daha az yaygındır. Bu nedenle, renkli gözlü erkekler daha dikkat çekici ve özel görünebilirler.

Buna ek olarak, renkli gözlü erkeklerin gözleri belirli kişilik özellikleriyle ilişkilendirilmiştir. Örneğin, ela gözlü erkeklerin yaratıcı, hassas ve sezgisel oldukları söylenir. Ancak bu iddiaları destekleyen bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Sonuç olarak, renkli gözlü erkekler benzersiz ve ilgi çekici bir özellik taşırlar. Gözlerinin rengi hem fiziksel çekiciliklerine hem de algılanan kişilik özelliklerine katkıda bulunabilir. Renkli gözlü bir erkekle karşılaşırsan, onların benzersiz özelliklerini takdir etmekten çekinmemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up++
  • kendilerininki renksiz olduğu için
  • ağır liseli... allah kurtarsın kardeş
  • bunu bize değil hangi kız diyorsa ona sorcan. Ayrıca nerden biliyorsun araştırma mı yaptında ?

(Türk Kızları Renkli Gözlüleri Niye bu kadar Çok Seviyor ?=? )kanıtın belgen felan varmı ?
  • lens satışları patlama yapar la liseli birşey atma ortaya hemen
  • arkadaşa bi gözlük sanırım dh dekileri karşısındaki kizlar gibi görüyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

lens satışları patlama yapar la liseli birşey atma ortaya hemen

lensiler anllaşılıyor zaten :)

yarın bütün liseliler lensçilere doluyor :)

haberlerde ise; Türkiyede Her 10 Erkekden 9 U Lens Kullanıyor
  • renkli göz aslında hastalık yada rahatsızlık genelde biraz görmüyo oluyolar (renki gözlü erkeklere güvenmem mavi yeşil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

renkli göz aslında hastalık yada rahatsızlık genelde biraz görmüyo oluyolar (renki gözlü erkeklere güvenmem mavi yeşil :)

hastalıklı ve rahatsız biri değilim

gözümdeki bozukluk oranı 0.25 ( bilg . felan bakıyorum ondan oda )
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

renkli göz aslında hastalık yada rahatsızlık genelde biraz görmüyo oluyolar (renki gözlü erkeklere güvenmem mavi yeşil :)

hastalıklı ve rahatsız biri değilim

gözümdeki bozukluk oranı 0.25 ( bilg . felan bakıyorum ondan oda )

hastalık rahatsız diğilsin ama ilerde gözle alakalı sorun yaşama olasılıgın fazla
  • renkli gözleri sever ama koyu renkli gözlü erkeklere aşık olurlar.
  • mavi gözler yalan söyler yeşil gözler aşkı gizler ela gözler sevgi bekler kahve renkli gözler gerçek sever duymadın mı hiç deliganlı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashAnnie -- 9 Ekim 2011; 2:48:56 >
  • quote:

mavi gözler yalan söyler yeşil gözler aşkı gizler ela gözler sevgi bekler kahve renkli gözler gerçek sever duymadın mı hiç deliganlı :D

kahvelerden iğreniyorum herkesinki kahverengi bu ne abi

bitek siyah hoşuma gidiyo kapalılardan çok çekici duruyo
  • Türkiyede az olduğundan sevilme ihtimali yüksek.

Fakat çoğuda yılan gözlü olarak iticibulabiliryor. Erkek adam renkli takılmaz hesabı. Pembe gibi saçma renkleri seven kadınlar nedense erkekte fiziksel renkliliği sevmiyolar.
  • quote:

quote:

mavi gözler yalan söyler yeşil gözler aşkı gizler ela gözler sevgi bekler kahve renkli gözler gerçek sever duymadın mı hiç deliganlı :D

kahverengiden iğreniyorum diyosun avrupada millet maviden iğreniyo ona bakarsan onlarda kahverengi seviyo hem siyah göz sadece hz. muhammed efendimizde vardır o siyah gibi gözüken koyu kahverengidir.

• quote:

quote:

quote:

kahverengiden iğreniyorum diyosun avrupada millet maviden iğreniyo ona bakarsan onlarda kahverengi seviyo hem siyah göz sadece hz. muhammed efendimizde vardır o siyah gibi gözüken koyu kahverengidir.

ama benimkisi yeşil

koyu kahvelerden hooşlanıorm diğer kahverengileri işe yaramaz at çöpe

• türkiyede fazla renkli gozlu olmadıgından ozel insan olarak hissediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

türkiyede fazla renkli gozlu olmadıgından ozel insan olarak hissediyolar

vay be özel insanmışım

adam olun , bütün kızlar benim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

türkiyede fazla renkli gozlu olmadıgından ozel insan olarak hissediyolar

vay be özel insanmışım

adam olun , bütün kızlar benim

farklı insan diycekdim dilim süşürttürükdü

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.