Şimdi Ara

Renkli Bilgisayar Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakadaşlar şu sıralar bilgisayar kullanırken bilgisayarımın garip donmalarına şahit olmaktayım.
    Bilgisayarın ekranında dikey olarak bir santimlik aralıklarla ekran boyu sarı,turuncu şeritler oluşuyor ve bunun ardından bilgisayar hiçbir şkilde yanıt vermiyor.Acaba problem ne olabilir? Lütfen Yardım.

• ekran kartı veyatta kısa devre gibi duruyor tavsiyem ekran kartını çıakrıp tekrar tak kasayı temizle tozları felan olmazsa anakartı komple dışarı çıkar dışarda parçaları bagla birbirine öyle dene
  • ibrahimyldrm kullanıcısına yanıt
    Denemeye çalışacacağım.İnşallah maddi bir hasar yoktur.Tavsiye için sağol.
  • birde vga/dvı yani ekran kartının monitöre bağlanan kablosunu çıkar anakartına bağla sorun ekran kartında olabilir
  • Crewice kullanıcısına yanıt
    Netbook kullanıyorum sanırım bunu yapamam.Ayrıca "ibrahimyldrm" arkadaşın dediklerini uyguladım
    birkaç saattir herhangi bir problem yok.
  • netuk sa grafik işlemcin yakında gümleyecek gibi duruyor bilgisayarı fazla yorma
  • ekran kartını falakaya yatır terbıye et sorun duzelecektır tesekkuru sonra edersın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bypire -- 15 Ekim 2013; 18:19:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bypire kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlikten diyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Terbiyesizlikten diyorsun yani.

aynen o ne terbıyesız bıse sahıbıne karsı cııkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

netuk sa grafik işlemcin yakında gümleyecek gibi duruyor bilgisayarı fazla yorma

Şaka bir yana pc de birçok ağır program var.Çökertmeyelim !
  • Sorun ekran kartı muhtemelen.

Kartı çıkarıp tekrar takmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ibrahimyldrm" arkadaşın dediklerini uyguladım.Şuan gözlemdeyim bir problem yok gibi tekrarlarsa tavsiyeni deneyeceğim.Sağol.
  • ekran kartı gibi kablo yerinden oynamış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.