Şimdi Ara

Rengar Rework Açıklaması 06/05/2013 (ÇEVRİLDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu rework olayının geliş tarihi belli mi? Yani ne zaman yayınlanacak?
  • Triple Q atamayacak mıyız yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Çeviri hataları olabilir, gece geç saate denk geldi yine.

Çeviri hatası varsa söyleyiniz.

Sıkıntı yok Emeğine sağlık.

Beni işte böyle yorumlar çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Bi rengarı oturtamadılar ya pbe de denenir ilk ordakiler deneyip bi inceleme tadında anlatırsa çok iyi olur.
    Ulti galiba eve gibi değilde hani mesela rengar ulti atınca ekranın rengi biraz karara bilir veya sönük sönük kırmızı renkler geçebilir. (cod ve bf gibi oyunlarda biraz fazla yaralanınca olduğu gibi) bu şekilde bir anlaşılma gerçek bir duygu verebilir sanırım rengar tekrar perma ban olacak :)

Merak etmeyin. PBE'ye ilk düştüğünde albümünü yapıcam.

• Eline sağlık üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

Eline sağlık üstadım.

Teşekkürler
  • Eline sağlık hocamda umarım bizim avcı kedimizin tadını bozmazlar rengar giderse oyun benim için sıkıcı olur ama jungle için uygun bir duruma getirirlerse o zaman çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Rengarin temasi Predator du aslinda fakat nedense Predator tam manasi ile isini yaparken Prey e donusuverdi. Riot un buff-nerf politikasi hicbir zaman dengeli olmadi zaten. Sirf dengeyi saglamak icin PBE cikarttilar fakat orada bile dengeyi bulamadilar.
    Bende buff nerf konusunda Blizzard dan destek almalilar. Cunku bu gune kadar Blizzard cikarmis oldugu hicbir oyunda buff-nerf bu derece dengesiz olmadi. ilk StarCraft bile 10 yil boyunca dengesi sayesinde hayatta kalmayi basardi. Sonrasinda WOW ve diger oyunlardaki buff-nerf ler ile en kotu oyununun omrunu 10 yila yakin bir halde tutabildi.

Blizzard Diablo 3 e pvp getirmedi çünkü berserker alıp pvpde insanların zevkini mahvedecek güçte olduğunu bildiği için.Yani demek istediğin blizaardda mükemmel değil.Nerf-buff oalyına gelirsek riotun zaten kendi politikası var ve buna göre hareket ediyor.İstese oyuna denge getirir amaçları para kazanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadMaster35

Eline sağlık hocamda umarım bizim avcı kedimizin tadını bozmazlar rengar giderse oyun benim için sıkıcı olur ama jungle için uygun bir duruma getirirlerse o zaman çok iyi olur.

Çok teşekkür ederim. Jungle için viable olursa bende almayı düşünüyorum.
  • Bir soru sordum hocam ama sanırım kimse bilmiyor? Tekrar sorayım bu rework kesin olarak ne zaman gelir bir bilgi var mı herhangi bir sitede? Yanıtlayan birisi olursa çok sevinirim..
    Bu arada güzel çeviri olmuş eline sağlık demeyi unutmuşum. .elune sağlık. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Bir soru sordum hocam ama sanırım kimse bilmiyor? Tekrar sorayım bu rework kesin olarak ne zaman gelir bir bilgi var mı herhangi bir sitede? Yanıtlayan birisi olursa çok sevinirim..
    Bu arada güzel çeviri olmuş eline sağlık demeyi unutmuşum. .elune sağlık. .

Morello ilgilenecek büyük ihtimal bu reworkle. Morello şuan Sion ile ilgilendiği için uzun sürebilir. Kesin bir tarih yok görücez.

Teşekkür ederim
  • Rework'dan Sonra geri verebilirmiyiz ?
  • Bu kdar rengarcı varmıydı yafff. iyi bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

q fullemek çok saçma, level verdikçe aldığı ekstralar diğet skillere göre çok daha az. fırlattığı ağ daha iyi scale alıyor levela göre. rengarda top oynarken e fullenir q da bir levelda bırakılıp e den sonra fullenirse ne kadar güçlü olduğu görülür zaten. e spamleyip 4 ferocityde adamın üstüne atlayıp q q e w ignite yaparsanız görürsünüz ne kadar op olduğunu. useless filan değil oynamasını bilmiyor çoğu kişi.

rEDİT: ultisini kullandığında login ekranındaki müziği olan davul sesleri başlayacak reworkten sonra. rakip öyle anlayacak işte eleman onu kastetmiş. muhtemelen ufak bi de efekt eklerler. dotadaki slark gibi arkasında sis bırakabilir ya da tf gibi atlayabileceği kişilerin kafası yanabilir.

Aklı olan birini görmek güzel. Bu gelen şey aynı dedikleri gibi gelirse rengarın ağzına sıçmaktan başka bir şey yapmayacak. Rengarla 40 oyunum ve %74 win oranım var rankedda. Ömrümde bu kadar dengeli bu kadar olmuş başka hiç bi şampiyon görmedim. Nefret ediyorum riotdan, O ulti değişikliğini yaparsalar afedersin ama **ke **ke alırım bundle'ın RP sini geri. Benim aldığım rengar ulti basınca gizleniyordu, "BEN GELİYOM GAÇIIIIN" demiyordu.

• işte bu rengarı aldığımda çok opdu çok fena nerfler yedi hadi bakalım bu buf kendine getirir kedimizi
  • Keşke refund etmeseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

q fullemek çok saçma, level verdikçe aldığı ekstralar diğet skillere göre çok daha az. fırlattığı ağ daha iyi scale alıyor levela göre. rengarda top oynarken e fullenir q da bir levelda bırakılıp e den sonra fullenirse ne kadar güçlü olduğu görülür zaten. e spamleyip 4 ferocityde adamın üstüne atlayıp q q e w ignite yaparsanız görürsünüz ne kadar op olduğunu. useless filan değil oynamasını bilmiyor çoğu kişi.

rEDİT: ultisini kullandığında login ekranındaki müziği olan davul sesleri başlayacak reworkten sonra. rakip öyle anlayacak işte eleman onu kastetmiş. muhtemelen ufak bi de efekt eklerler. dotadaki slark gibi arkasında sis bırakabilir ya da tf gibi atlayabileceği kişilerin kafası yanabilir.

Aklı olan birini görmek güzel. Bu gelen şey aynı dedikleri gibi gelirse rengarın ağzına sıçmaktan başka bir şey yapmayacak. Rengarla 40 oyunum ve %74 win oranım var rankedda. Ömrümde bu kadar dengeli bu kadar olmuş başka hiç bi şampiyon görmedim. Nefret ediyorum riotdan, O ulti değişikliğini yaparsalar afedersin ama **ke **ke alırım bundle'ın RP sini geri. Benim aldığım rengar ulti basınca gizleniyordu, "BEN GELİYOM GAÇIIIIN" demiyordu.

Şuan iyi gibi ama bakalım ne olacak bekleyip bekleyip göreceğiz rework gelene kadsr simdiki halinin tadını çıkarmak gerekir.. bir söz vardır gelen gideni aratir.. inşallah böyle olmaz.. rework gelene kadar gideriz topa fulleriz e mizi bakarız isimize:D

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Şuan iyi gibi ama bakalım ne olacak bekleyip bekleyip göreceğiz rework gelene kadsr simdiki halinin tadını çıkarmak gerekir.. bir söz vardır gelen gideni aratir.. inşallah böyle olmaz.. rework gelene kadar gideriz topa fulleriz e mizi bakarız isimize:D

şuana kadar reworklanıpta eski halinden daha kötü olan hiçbir champion yok o yüzden dengelenir bence.

Rengar çıktığında herşeyi elinde bulunduruyordu .

Hızlı jungle temizleme , hayvani sustain , manasızlık , kendine has item , W sayesinde tanky lik , oyunun gelmiş geçmiş en iyi ilk 10 ultinin içine girebilecek bir ulti , ve enterasan bir pasif.

Aynı zamanda offtank gitmesine rağmen adc ye 2 atabiliyordunuz , tank giderseniz W sayesinde ölmüyordunuz , ad ağırlıklı giderseniz tank filan dinlemeden alayına 2 atıyordunuz ki hal böyle olunca rengar çok nerflendi . Denek hayvanı olarak kullandılar aslancığımızı .

• quote:

şuana kadar reworklanıpta eski halinden daha kötü olan hiçbir champion yok o yüzden dengelenir bence.

Rengar çıktığında herşeyi elinde bulunduruyordu .

Hızlı jungle temizleme , hayvani sustain , manasızlık , kendine has item , W sayesinde tanky lik , oyunun gelmiş geçmiş en iyi ilk 10 ultinin içine girebilecek bir ulti , ve enterasan bir pasif.

Aynı zamanda offtank gitmesine rağmen adc ye 2 atabiliyordunuz , tank giderseniz W sayesinde ölmüyordunuz , ad ağırlıklı giderseniz tank filan dinlemeden alayına 2 atıyordunuz ki hal böyle olunca rengar çok nerflendi . Denek hayvanı olarak kullandılar aslancığımızı .

Benim de içimde daha iyi olacak diyen bir his var

• Bizi ya çok güçlü ya da çok güçsüz bi rengar bekliyor hadi bakalım hâla mantığı anlayamadım level ile scale edilecekmiş ferocityli yetenekleri bu nasıl bi değişiklik olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultramarinex

Kardeşim bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben ultisini anlamadım nasıl yani artık görebileceksiniz derken Eve'nin pasifi gibi mi olucak!

Warwick'in E si gibi ya tag alıcak ya da global ses duyulucak uluma gibi yani listennn ve focuss seslerini senin görebildiğin herkes duyabilcek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.