Şimdi Ara

Rengar Rework Açıklaması 06/05/2013 (ÇEVRİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Morello olmayabilirim ama sizin için Rengar reworkü ile ilgili bilgieler sağlayabilirim :)))))) (Burda 4 aydır bilgieler yazıyor kimsede uyarmıyor)

* Asıl vurguladığımız nokta Rengar'ın hislerini değiştirmeye çalışmıyoruz. Değiştirmek istediğimiz Rengar'ın takdir edilmeyen beileşenlerini değiştirmek ve onu daha dengeli bir hale getirmek.

* Bu problemlerin biri aslında onun Ferocity etkileri başlangıç olarak çok güçlü. Rengar satışa sunulduğunda beri buildi farklı türlere doğru çekilebiliyordu. Bu problemin kesin çözümü Ferocity etkisini dengelemek. Hangi büyüye kullancaksanız ona yöneliceksiniz. Başlangıç istatistiklerine biraz daha güç koyduk. Bu jungle daha rahat temizlemenizi sağlayacak.

* Bir diğer değişiklik ultisinin nasıl çalıştığına bakıyoruz. Rengar'ın nerede olduğunu bilmiyorsunuz ve üstünüze atlıyor, buna tepki vermek çok zor. Şimdi Rengar ultisini kullandığında orada olduğunu bileceksiniz. böylece ona daha rahat tepki verebileceksiniz.

Bu değişiklikle birlikte ultisini biraz daha güçlendireceğiz. Yüksek bekleme süresi ve hız ile. Rengar yeteneğini kaybettiğinde beklenmedik bir düşmanın üstüne atlayabilir. Burda cidden çok havala akıl oyunları yaratacak. Rengar üstünken daha hızlı ve daha gizli olduğunda sizde avcı - av farkını daha iyi anlayabileceksiniz.

Classick devam etti

* Yaptığımız testlere bakarsak Yeni ultisi eskisinden çok daha iyi. Ulti gibi hissettirmesi için içine biraz daha güç koyduk. Şimdi akıl oyunları yaratacak ve team fightta olduğunu hissettirecek.

+Biri ona asassin mi yoksa Tanky mi olacağını sorduğunda şöyle cevapladı

* Amaç farklı hangisini seçmek istiyorsan o yöne doğru gitmen. Bu değişikliklerle daha dengeli bir Rengar olması. Asassin buildini daha mümkün kıldık ama bu diğer yönlere gidemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Kaynak:http://www.surrenderat20.net/2013/05/whats-in-store-for-rengar.html

3 Ay öneden duyurduğum Rengar Rework'ten ScreenShot'lar eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyNerology -- 1 Ağustos 2013; 5:34:18 >

• Çeviri hataları olabilir, gece geç saate denk geldi yine.

Çeviri hatası varsa söyleyiniz.
  • inşallah trundle ve sejuani gibi iyi bir iş çıkartırlarda bizde av ve avcı farkını önceden olduğumuz gibi hissederiz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 6 Mayıs 2013; 1:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

inşallah trundle ve sejuani gibi iyi bir iş çıkartırlarda bizde av ve avcı farkını önceden olduğumuz gibi hissederiz.. :)

Umarım.

Yine balance diye diye öldürmesinler kedimizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben ultisini anlamadım nasıl yani artık görebileceksiniz derken Eve'nin pasifi gibi mi olucak!
  • ''aslında iyi düşünülmüş, yazıda diyorki ulti bastığı zaman rengar bi anda hop atlıyordu rakibin üstüne , şimdi ise rengar ulti attığında hop atlasa bile karşı takım onun ulti attığını bilicek ( predator alien daki alien bağırınca duyuyolarda ona göre dikkat ediyoruda insanlar onun gibi yani dikkatli olun demek istetiyorlar ) ona göre davranabilecekler diyo, buda daha çok avcı gibi hissetmemizi sağlicak kendimizi.

ferocity olayı ise mesela buildler ne olursa olsun max q = dmg idi değilmi, e o zamanda ferocity dolsa bile kalan skiller pek bi işe yaramıyordu şimdi adamlar diyorki ferocity level'a göre güçlenicek scale'lenicek yani sen ne maxlarsan maxla alıcağın değer balanced olcak Q maxlayıp süper dmg atıcan ama, kalan maxlamadığın skillerde işe yaricak yani öle tadımlık kalmicak demek istiyor.

rengar ya çöp olacak yada coşacak hadi hayırlısı''

demiştim, sanırım tam olarakda böle olucak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultramarinex

Kardeşim bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben ultisini anlamadım nasıl yani artık görebileceksiniz derken Eve'nin pasifi gibi mi olucak!

Daha tam net değil sadece bilgi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarin

''aslında iyi düşünülmüş, yazıda diyorki ulti bastığı zaman rengar bi anda hop atlıyordu rakibin üstüne , şimdi ise rengar ulti attığında hop atlasa bile karşı takım onun ulti attığını bilicek ( predator alien daki alien bağırınca duyuyolarda ona göre dikkat ediyoruda insanlar onun gibi yani dikkatli olun demek istetiyorlar ) ona göre davranabilecekler diyo, buda daha çok avcı gibi hissetmemizi sağlicak kendimizi.

ferocity olayı ise mesela buildler ne olursa olsun max q = dmg idi değilmi, e o zamanda ferocity dolsa bile kalan skiller pek bi işe yaramıyordu şimdi adamlar diyorki ferocity level'a göre güçlenicek scale'lenicek yani sen ne maxlarsan maxla alıcağın değer balanced olcak Q maxlayıp süper dmg atıcan ama, kalan maxlamadığın skillerde işe yaricak yani öle tadımlık kalmicak demek istiyor.

rengar ya çöp olacak yada coşacak hadi hayırlısı''

demiştim, sanırım tam olarakda böle olucak :)

Aynen öyle. Rengar iyi olursa bende almayı düşünüyorum.

• Bu gidişle rengarı oyundan çıkaracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

Bu gidişle rengarı oyundan çıkaracaklar

Tam tersine oyuna sokmaya çalışıyorlar.

• Tehlike yaklaşıyor ...
  • q fullemek çok saçma, level verdikçe aldığı ekstralar diğet skillere göre çok daha az. fırlattığı ağ daha iyi scale alıyor levela göre. rengarda top oynarken e fullenir q da bir levelda bırakılıp e den sonra fullenirse ne kadar güçlü olduğu görülür zaten. e spamleyip 4 ferocityde adamın üstüne atlayıp q q e w ignite yaparsanız görürsünüz ne kadar op olduğunu. useless filan değil oynamasını bilmiyor çoğu kişi.

rEDİT: ultisini kullandığında login ekranındaki müziği olan davul sesleri başlayacak reworkten sonra. rakip öyle anlayacak işte eleman onu kastetmiş. muhtemelen ufak bi de efekt eklerler. dotadaki slark gibi arkasında sis bırakabilir ya da tf gibi atlayabileceği kişilerin kafası yanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkumaRai XIII -- 6 Mayıs 2013; 8:45:12 >
  • Ben ultiyi çözemedim iyimi kötümü? Şimdi rengar adamın yanına yaklaşınca Eve gibi gözükecekse direk silsinler oyundanda bize de çektirmesinler boşu boşuna.
  • av başlıyor !! bu arada solo rengar Q fullemez E yada W fuller bunuda yazın bir kenara !

o değilde güçlendirirlerse bilmeyenler rengar alcak şimdi ÖRN: ozieekus
  • Bi rengarı oturtamadılar ya pbe de denenir ilk ordakiler deneyip bi inceleme tadında anlatırsa çok iyi olur.
    Ulti galiba eve gibi değilde hani mesela rengar ulti atınca ekranın rengi biraz karara bilir veya sönük sönük kırmızı renkler geçebilir. (cod ve bf gibi oyunlarda biraz fazla yaralanınca olduğu gibi) bu şekilde bir anlaşılma gerçek bir duygu verebilir sanırım rengar tekrar perma ban olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Ben ultiyi çözemedim iyimi kötümü? Şimdi rengar adamın yanına yaklaşınca Eve gibi gözükecekse direk silsinler oyundanda bize de çektirmesinler boşu boşuna.

Spamm için özürdilerim

Nocturne gibi örnek vermek gerekirse yani sessiz bir şekil olmayacak Alien vs Predator gibi ses çıkacak avcılar haykıracak avlar tırsacak yani rengar resmen şunu söyleyecek avlarına '' KAÇIN ULEYN GELİYORUM !''
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Ben ultiyi çözemedim iyimi kötümü? Şimdi rengar adamın yanına yaklaşınca Eve gibi gözükecekse direk silsinler oyundanda bize de çektirmesinler boşu boşuna.

Spamm için özürdilerim

Nocturne gibi örnek vermek gerekirse yani sessiz bir şekil olmayacak Alien vs Predator gibi ses çıkacak avcılar haykıracak avlar tırsacak yani rengar resmen şunu söyleyecek avlarına '' KAÇIN ULEYN GELİYORUM !''

Ses var görüntü yoksa iyidirde , hiç ses çıkmaması daha iyiydi anlamadan onlar farm yaparken uçmak üstlerine paha biçilemez. Bence asıl av avcı ilişkisi şimdiki gibi olmalı. Avın haberi olmaması daha mantıklı. Ceylan su içerken gizlice atlama mantığı Şimdi diyosunki çita gibi koşturucaz adamları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Spamm için özürdilerim

Ses var görüntü yoksa iyidirde , hiç ses çıkmaması daha iyiydi anlamadan onlar farm yaparken uçmak üstlerine paha biçilemez. Bence asıl av avcı ilişkisi şimdiki gibi olmalı. Avın haberi olmaması daha mantıklı. Ceylan su içerken gizlice atlama mantığı Şimdi diyosunki çita gibi koşturucaz adamları.

evet zaten ultisinin hızlanma ve görünmezlik süresini yükseltiyorlar artık çita gibi yada fireni patlamış damperli kamyon gibi koşarız adamların arkasından

• inşallah champın seslerini ve görüntüsünü saçma sapan anime karakteri gibi yapmazlar. ayrıca zaten fena bi şekilde nerf yemişti ne gerek vardı oynamaya böyle memnunduk biz
  • İNŞ OP OLUR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.