Şimdi Ara

Rengar Rework Açıklaması 06/05/2013 (ÇEVRİLDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

İNŞ OP OLUR

Bence olmasın bilmeyenler alıp heroya yazık ediyorlar yada nerf nerf nerf diye ağlıyorlar şu an ki hali cidden dengeli ferocity olayını bilmem ama dengeli yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

İNŞ OP OLUR

Dengeli olsun yeter. Bıktım sacmasapan dengesiz herolardan.
  • Diger konuda yazdiklarimin aynisi. Yalniz Rengar in ulti kullanirken dusman tarafindan belli olmasi daha oncedende vardi diye hatirliyorum. Yakinlardayken rakip kafasinin ustunde siyah bir simge goruyordu. Bundan rengarin yakinlarda oldugu ve ulti kullandigi belli oluyordu. Bunun haricinde eger oraya yazdiklari belki farkedilirse uzerine atlayamayabilir gibisinden cumle ise tuyler urpertici geldi bana gore.
    Zavalli hero nerf manyagi oldu simdide cikmasindan kisa bir sure sonra rework yiyerek bir rekora imza atmak uzere.
  • ulti bastığında nocturne gibi ses çıkarırsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Diger konuda yazdiklarimin aynisi. Yalniz Rengar in ulti kullanirken dusman tarafindan belli olmasi daha oncedende vardi diye hatirliyorum. Yakinlardayken rakip kafasinin ustunde siyah bir simge goruyordu. Bundan rengarin yakinlarda oldugu ve ulti kullandigi belli oluyordu. Bunun haricinde eger oraya yazdiklari belki farkedilirse uzerine atlayamayabilir gibisinden cumle ise tuyler urpertici geldi bana gore.
    Zavalli hero nerf manyagi oldu simdide cikmasindan kisa bir sure sonra rework yiyerek bir rekora imza atmak uzere.

rakip görebildiği sürece oluyor o rengar çalıya girip yada geriden ulti basarsa kule altı girmediği sürece rakip anlamıyor ulti bastığını dengeli olsun yeterki oynayamayı bilenler gene iş yapsın ben fail rengar görmekten bıktım artık

• Rengarin temasi Predator du aslinda fakat nedense Predator tam manasi ile isini yaparken Prey e donusuverdi. Riot un buff-nerf politikasi hicbir zaman dengeli olmadi zaten. Sirf dengeyi saglamak icin PBE cikarttilar fakat orada bile dengeyi bulamadilar.
    Bende buff nerf konusunda Blizzard dan destek almalilar. Cunku bu gune kadar Blizzard cikarmis oldugu hicbir oyunda buff-nerf bu derece dengesiz olmadi. ilk StarCraft bile 10 yil boyunca dengesi sayesinde hayatta kalmayi basardi. Sonrasinda WOW ve diger oyunlardaki buff-nerf ler ile en kotu oyununun omrunu 10 yila yakin bir halde tutabildi.
  • ultisinin ses vermesi bi açıdan iyi avına korku verir tedirginlenir aynı nocun yaptığı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Çeviri hataları olabilir, gece geç saate denk geldi yine.

Çeviri hatası varsa söyleyiniz.

Sıkıntı yok Emeğine sağlık.
  • amaç Rengar ı Kha'Zix ile aynı seviyeye getiirmek. Kha'Zix şuanda oyun içerisinde Rengar dan çok çok üstün bir champion. "Hunt is On" gibi oyun içi efektleri daha heyacanlı hale getirebilmek için Rengar ı daha iyi bir seviyeye getirmeye ve en az Kha'Zix gibi popüler yapmaya çalışıyorlar.

Bence çok iyi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

amaç Rengar ı Kha'Zix ile aynı seviyeye getiirmek. Kha'Zix şuanda oyun içerisinde Rengar dan çok çok üstün bir champion. "Hunt is On" gibi oyun içi efektleri daha heyacanlı hale getirebilmek için Rengar ı daha iyi bir seviyeye getirmeye ve en az Kha'Zix gibi popüler yapmaya çalışıyorlar.

Bence çok iyi olucak.

Popüler olmasın ya çok seviyorum bu heroyu yazık ediyorlar sonra nerf nerf nerf nerf diye ağlarlar
  • Ama olması gerende bu zaten. Oyun içi hikayeleri daha heyecanlı hale getirmeye çalışıyorlar. Lissandra vs Ashe Rengar vs Kha'Zix vs vs.. Felijord Savaşları gibi... Rengar sadece başlangıç Rework ler çoğalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

av başlıyor !! bu arada solo rengar Q fullemez E yada W fuller bunuda yazın bir kenara !

o değilde güçlendirirlerse bilmeyenler rengar alcak şimdi ÖRN: ozieekus

Oldu canım

Şu anki hali iyi q ya biraz damage verseler late gameye dogru daha iyi olurdu yada hp startları artsa. bakalım ne gelıcek karsımıza

• Minnoş geri donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

Minnoş geri donuyor.

Ayy yerim
  • Aslında rengar bu haliylede hala op bir şampiyon sadece oynamasını bilmeniz ve forumdada sıkça dediğiniz gibi ferocity olayını bilmeniz gerekiyor.. rengarla oynadığım 10 maçtan 8inde karşımdaki rakibi topta ezebiliyorum.. en büyük avantajı çimlerin içinde çıkıyor, çimlerden atlayip rakibime sürekli vur kac yapabiliyorum.. her neyse ilk mesajimdada dediğim gibi trundle ve sejuani gibi İyi bir iş çıkartıyor larsa başımın üstünde yeri var yaptıklarının ama yok Şuan zaten kötü durumda olan kedimizi daha kötü yapacaklarsa aldığım onca skini vb şeylerin parasını helal etmem riot games amcaya:D herneyse bekleyip göreceğiz umarım çok iyi olur kedimiz..
  • Ultisi çok saçma olmuş Oracle diye bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Aslında rengar bu haliylede hala op bir şampiyon sadece oynamasını bilmeniz ve forumdada sıkça dediğiniz gibi ferocity olayını bilmeniz gerekiyor.. rengarla oynadığım 10 maçtan 8inde karşımdaki rakibi topta ezebiliyorum.. en büyük avantajı çimlerin içinde çıkıyor, çimlerden atlayip rakibime sürekli vur kac yapabiliyorum.. her neyse ilk mesajimdada dediğim gibi trundle ve sejuani gibi İyi bir iş çıkartıyor larsa başımın üstünde yeri var yaptıklarının ama yok Şuan zaten kötü durumda olan kedimizi daha kötü yapacaklarsa aldığım onca skini vb şeylerin parasını helal etmem riot games amcaya:D herneyse bekleyip göreceğiz umarım çok iyi olur kedimiz..

karşına iyi bir xin gelmemiş belli yada pantheon pantheonun tek zaafı manası sana karşı oda Q Q Q ömrünü çürütüyor ama W ya gelen buff geri alınacak korkusu hala var içimde cidden ölmüyorsun

• Xinde geldi pantheonda :D zaten bir kere ezmeye başlayınca sürekli ezebiliyorsun :D ama dediğin gibi ikisi de çok zorlular öyle maçlarda genellikle doğru anı beklemek en iyisi oluyor :D eve gittigimde pantheonla bir tane foto almıştım yaptığım toptaki mücadelenin sonucunu koyabilirim burya :) dediğin gibi q q q deli etmişti beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Xinde geldi pantheonda :D zaten bir kere ezmeye başlayınca sürekli ezebiliyorsun :D ama dediğin gibi ikisi de çok zorlular öyle maçlarda genellikle doğru anı beklemek en iyisi oluyor :D eve gittigimde pantheonla bir tane foto almıştım yaptığım toptaki mücadelenin sonucunu koyabilirim burya :) dediğin gibi q q q deli etmişti beni :D

Demek istediğim şu W buff rengarı onlara karşı üstün tutuyor ben genelde karşıya skill kullandırtmaya bakarım özellikle 400 500 canla pantheonun karşısına geçip joke yapıyorum oda bütün manayı harcıyor sonra Ferocity fulleyip W yapıyorum E harras devam ediyorum bir yerden sonra panth eriyor ve jung yardımıyla KILL garanti.
    Bence nerf yakındır W skiline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 6 Mayıs 2013; 14:29:24 >
  • Dediğin doğru W skilli şuan için çok iyi :) heleki E veW kombinasyonu ardına birde Q yapıştırdin mı Jungle gelsin gelmesin kill garanti :D onuda nerflesinler birde yumak versinler rangarın eline oynasın dursun:D burdan sesleniyorum Rengara uzanan eller kırılsın:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 6 Mayıs 2013; 14:41:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.