Şimdi Ara

Renekton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Renekton Aldım Fakat Hep Defeat Aldım Kötü Oynadım .
    Geri Vermeyi Düşünüyordum Ama Forumda Biraz Gezinince Herkez Çok İyi Bir Hero Dediği İçin Vazgeçtim

Bana Güzel Bir Rehber Hazırlayabilecek Biri Varmı

Ama Oyunu Uzun Zamandır Oynayan Biri Olsun Bir Kaç Build Buldum Onları Yaptım Ama Pozitif Bir Sonuç Alamadım .
    Rehberin İçinde İyi Esaslı Bir Build , Bir Kaç Tiyo, Pasif Yeteneği , Ve Şu Mana Yerinde Olan Kırmızı Şeyin Ne İşe Yaradığından Bashederseniz Çok Mutlu Olurum

• renektonu kısaca açıklayayım çok bi tecrübem yok ama free iken penta alıcaktım nerdeyse :) kendisi çok güclü bir ad herodur skilleri özellikle q skilli güclüdür ancak çok kısa mesafeli ve düşman olmasa bile kullanılabilen bir özelliktir bu yüzden dikkatli kullanmalısın w stunu çok iyidir ve ekstra damage verir bu yüzden skilleri q>w>e şeklinde sıralamalısın e skilli ile iyi kaçarsın ve 2. defa kullanılabildiğinde iyide yakalar daha çok offtank tarzı gitmende fayda var

doran blade veya 3 pot ve bot ile basla
    attack speed bot veya karşı takıma göre teknik bot al
    life al ve onu lantern a dönüştür jungle gitmende fayda var gidersen eğer direk lantern ile basla
    frozen atma al
    edge ve blood al sonra bir kaç item satıp guardian angel tarzı itemler al oyuna göre

daha çok kritik gitmelisin ad 250 civarı yeterli oluyor.

tflerde direk ulti açma eğer linç ediyorsanız adamları dal aralarına kes kes dur ancak baktınki hp azalıyor ve takımda kaçmaya başlicak direk ulti aç çekinme ve dal olaki ölücek gibiysen e ile kaç ve flash çak ad ve ap carryleri stunlamaya bak mutlaka ignite ve flash olsun masteriesler. GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 1 Nisan 2012; 22:45:23 >

• Solo top git last hit kaçırma fury 50'yi geçince Q ve W ile sürekli rakibi taciz et. Önce E ile atlayıp W+Q yapıp tekrar E ile geri çekilebilirsin. Early gamede en yüksek damage vuran herolardan biri Renekton. Bot, Brutalizer, Warmog, Atma ana itemların olsun gerisini duruma göre yap. Mid Game Renekton'un God Mode olduğu zamandır Dragon fightlarına girmen takımın adına çok yararlı olacaktır. Ana amacın topda rahat rahat farmlamak ve bu sırada rakibi de rahatsız edip onu outfarm bırakmak. Zaten çoğu hero sana karşılık veremez hit tradelerde genelde üstün çıkarsın ve bir süre sonra rakibin kule altına çekilir. Renekton korkak oynanıcak bir hero değil sürekli agresif olman gerek. 6 levelden sonra gank yediğimde hem junglerı hem de topdaki adamı kestiğim olmuştur. Teamfightlarda da zaten ulti açıp HUAGFSHDGJGFJHGSJJGMKHGKHJH diye atlıyorsun rakibin carrysine.
  • Karşida gp gibi ad ve harasi yuksek herolar varsa cloak armor ile baslaman gerek ama yok normal sakin bi hero ise bot ile basla. Ilk baseden sonra 2 tane doran blade al karsidaki rumble felan degil ise ninja tabi al zaten lanede cok rahatlarsin ondan sonra blutorizer al ardindan frozen mallet yada warmog al ardindan atmas sonrada guardian angel al yer kalirsa force of nature de alabilirsin.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII
    tflerde direk ulti açma eğer linç ediyorsanız adamları dal aralarına kes kes dur ancak baktınki hp azalıyor ve takımda kaçmaya başlicak direk ulti aç

bunu kesinlikle yapma. hele teamfightlarda. tank olacağın için önden gidip teamfightı sen başlatıcaksın. ulti açıp direk teamfightı başlat hiç çekinme. her saniye damage vurduğu için ve fury doldurduğu için erken açmak en mantıklısı. build olarak. bot 3 pot başla. 2 doran stackle. frozen mallet-atma-sunfire cape-bloodthirster-warmog's armor ile buildini tamamla. oyundaki tüm offtanklardan daha iyi hp sustain ve damage sahip olursun.

Orijinalden alıntı: skRillleexx_

quote:

tflerde direk ulti açma eğer linç ediyorsanız adamları dal aralarına kes kes dur ancak baktınki hp azalıyor ve takımda kaçmaya başlicak direk ulti aç

bunu kesinlikle yapma. hele teamfightlarda. tank olacağın için önden gidip teamfightı sen başlatıcaksın. ulti açıp direk teamfightı başlat hiç çekinme. her saniye damage vurduğu için ve fury doldurduğu için erken açmak en mantıklısı. build olarak. bot 3 pot başla. 2 doran stackle. frozen mallet-atma-sunfire cape-bloodthirster-warmog's armor ile buildini tamamla. oyundaki tüm offtanklardan daha iyi hp sustain ve damage sahip olursun.

tflerde ulti açıp dalarsan adamlar direk yaklaşmicaktır yanına ultinin süresi doluncada sap gibi kolay hedef olup ölürsün belki 1 adam bile alamassın ve renektonun ultisinin süresi 1-2 dakka bile sürmüyor oyüzden renektonu tam bir tank zannetmeyin. biraz geride durup tankların saldırmasını bekliceksin tf iyice kızışınca açıcaksın ultiyi ulti açma amacın rakibi korkutmak yerine ölmemek üzerine olmalı. Renekton offtanktır bir takımda renekton varsa mutlaka gerçek bir tankda bulunmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Zyra midde oynanır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim şöyle diyim , sen beceriksizsin.. O heroya recommend kassan bile op ulan . Git başımdan bb ya bb

Orijinalden alıntı: atacani

Kardeşim şöyle diyim , sen beceriksizsin.. O heroya recommend kassan bile op ulan . Git başımdan bb ya bb

Atacani 14 yaşında, günde 12 saat stream yapıyor, arkadaşları ona SK Ocelote diyor.

quote:

quote:

tflerde ulti açıp dalarsan adamlar direk yaklaşmicaktır yanına ultinin süresi doluncada sap gibi kolay hedef olup ölürsün belki 1 adam bile alamassın ve renektonun ultisinin süresi 1-2 dakka bile sürmüyor oyüzden renektonu tam bir tank zannetmeyin. biraz geride durup tankların saldırmasını bekliceksin tf iyice kızışınca açıcaksın ultiyi ulti açma amacın rakibi korkutmak yerine ölmemek üzerine olmalı. Renekton offtanktır bir takımda renekton varsa mutlaka gerçek bir tankda bulunmalı.

ne tanki olm kac tane tank olacak takimda zaten renekton earlyde lanei domine eder bir iki dorans blade ustune brutalizer cikarsin gerisi atmogdur FoNdur renekton geride durmaz carrynin kafasina ziplar cani azalir gibi olursa ulti+summoner heal atar herkesi keser off-tank ofansif tank iste tanklik da yapacaksin jungler zaten fakir oluyor eger adam gibi cs yaptiysan junglerdan zengin olursun bu da esyalara daha fazla para ayirabilecegini gosterir zaten isini iyi yaptiysan karsinin toptaki elemani fena dayak yemis olacak adam gibi isini yapamayacak renektonun olayi early gamede domine etmesi late gamede damage acisindan geride kalmasidir(sebebi fury dolduramamasi zaten ad casterlar genel olarak mid gamede is yapiyor ondan sonra beefy karakterleri kolay kolay kesemiyor arka arkaya critleri dizemedikleri icin) zaten tank olacagin icin bir problem yok git carrye stun at kessinler.

• Build:
    -Bot+3Hp Pot
    -Brutalizer
    -*Cdr Botu
    -*Frozen Mallet
    -*Atmas Impaler
    -*Bloodthirster
    -*Force Of Nature
    -*Youmu's Ghostblade

Buildin bu şekilde olursa gayet dayanıklı oluyorsun ve iyi dmg veriyorsun. lvl1'de W'ye ver sonrasında sırasıyla Q'yu W'yi ve E'yi fulle Teamfightlarda ortaya atladığın esnada ultiyi aç. ultinden dolayı her saniye fury 5'er 5'er dolacak. bu yüzden hem W'yi hem Q'yu fury varken vurabilirsen rakibi ağlatırsın. Renekton'da iyi oyuncu olmak istiyorsan rakibi fury kırmızıyken stunlamak. fury 50'yi E>W>Q>E yapıcaksın.Ayrıca ben renektonda markları ve quintleri %10 Arpen %12 Crit Chance olarak dizdim çok daha yararlı oluyor.

Orijinalden alıntı: keldervis

Build:
    -Bot+3Hp Pot
    -Brutalizer
    -*Cdr Botu
    -*Frozen Mallet
    -*Atmas Impaler
    -*Bloodthirster
    -*Force Of Nature
    -*Youmu's Ghostblade

Buildin bu şekilde olursa gayet dayanıklı oluyorsun ve iyi dmg veriyorsun. lvl1'de W'ye ver sonrasında sırasıyla Q'yu W'yi ve E'yi fulle Teamfightlarda ortaya atladığın esnada ultiyi aç. ultinden dolayı her saniye fury 5'er 5'er dolacak. bu yüzden hem W'yi hem Q'yu fury varken vurabilirsen rakibi ağlatırsın. Renekton'da iyi oyuncu olmak istiyorsan rakibi fury kırmızıyken stunlamak. fury 50'yi E>W>Q>E yapıcaksın.Ayrıca ben renektonda markları ve quintleri %10 Arpen %12 Crit Chance olarak dizdim çok daha yararlı oluyor.

yapma bunu ya avatarını yerim ben bana birini anımsattı da...
    INTEL i7 2600K 3.40 GHz || ASUS P8P67-M B3 Revizyon || G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu || PALIT GTX 570 SONIC Platinum || AeroCool Strike-X 730W Plus Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa || LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA || SEAGATE 1.5 TB HDD SATA III || WESTERN DIGITAL 500 GB SATA III

|| ASUS MS238H 23''|| ||A4 TECH SET KX-2810 GAMER Kablolu Klavye + Mouse USB+PS/2 || ||LOGITECH Z506 75W 5+1 ||

• quote:

Kardeşim şöyle diyim , sen beceriksizsin.. O heroya recommend kassan bile op ulan . Git başımdan bb ya bb

Sakin ol şampiyon..Herkes her heroyu oynayacak diye bir şey yok

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Solo top git last hit kaçırma fury 50'yi geçince Q ve W ile sürekli rakibi taciz et. Önce E ile atlayıp W+Q yapıp tekrar E ile geri çekilebilirsin. Early gamede en yüksek damage vuran herolardan biri Renekton. Bot, Brutalizer, Warmog, Atma ana itemların olsun gerisini duruma göre yap. Mid Game Renekton'un God Mode olduğu zamandır Dragon fightlarına girmen takımın adına çok yararlı olacaktır. Ana amacın topda rahat rahat farmlamak ve bu sırada rakibi de rahatsız edip onu outfarm bırakmak. Zaten çoğu hero sana karşılık veremez hit tradelerde genelde üstün çıkarsın ve bir süre sonra rakibin kule altına çekilir. Renekton korkak oynanıcak bir hero değil sürekli agresif olman gerek. 6 levelden sonra gank yediğimde hem junglerı hem de topdaki adamı kestiğim olmuştur. Teamfightlarda da zaten ulti açıp HUAGFSHDGJGFJHGSJJGMKHGKHJH diye atlıyorsun rakibin carrysine.

Teşekkürler Arkadaşlarda Bana En Mantıklısı Bu Gibi Geldi Bunu Denicem . Diğerki Arkadaşların Dediklerini Denedim Ama Tank Bakımından Yetersiz Oluyor.

• quote:

Kardeşim Sen Git Evde Legolarınla Oyna Burada Gelipte Laf Kalabalığı Yapma

quote:

quote:

renekton kullanırken ulti açıp tf lere girmenin mantığı hızlıca fury doldurmaktır ve doğrusu da budur

• quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

Atacani 14 yaşında, günde 12 saat stream yapıyor, arkadaşları ona SK Ocelote diyor.

Ahahahahh XD

• quote:

Ulan ne beyinsiz adamlarsınız anca klavyede kendinizi birşey sanarsınız o legoyu bir tarafınıza monte etmeden susun veletler

Olum napıyonuz yaa ona oceleto demiyolarki ona küçük Bob diyolar.Bob kadar sakin ve onun kadar tatiksel oynadığı için.

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

quote:

quote:

renekton kullanırken ulti açıp tf lere girmenin mantığı hızlıca fury doldurmaktır ve doğrusu da budur

ben birkaç carry indirdikten sonra açtım her seferinde pentaya dahada yaklaştım tfde 1-2 kişi dışında adam kalmıyor onlarda kaçıyor ultim tam tf sonunda bitiyor ve yarı full hp çok rahat kuleleri indiriyorum.

edit: inan bana baştan açık daldığım tflerde adamlar ya ultim bitince daldılar yada kaçtılar fury fullendi en fazla 1-2 adam aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 2 Nisan 2012; 16:20:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.