Şimdi Ara

RENAULT TRAFIC AND OPEL VİVARO HAKKINDA BİLGİ VE KARŞILAŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki ticari araçtan hangisi daha iyidir her yönden. ve birde bu iki ticari araç neden fazla tutulmuyo. mesela vw falan peynir ekmek gibi satarken neden bunlar öyle satamıyo.



  • iki araç hakkında teknik özellikleri hakkında pek bi fikrim yok fakat dış görünüşleri hemen hemen aynı boxer la ducato gibi muhtemelen teknik özellikleride birebir aynıdır tek tasarım olduğundan
    trafic ve vivaro pek tutulmadı tutulmadığına göre vardır bi eksik tarafı ama detayını tam bende bilmiyorum starex de etrafta çok var ama kullananlar pek memnun değiller alternatif olarak ford ve vw bayaa tutuldu
  • Logoları harıc alt yapı motor ve mekanık olarak yanılmıyorsam ortak platform araclar. sadece kullanıcıları yakıt konusunda ve parca pahalılıgı ıle ılgılı memnun degıller bıldıgım kadarıyla.
  • bu iki araç ayni clio 3 ve yeni c'mon corsa gibi tıpkısının aynısı traficle vivarroda aynı herbişeyi aynı ama sadece dış görüşünşte çok az deişiklik var ve isim ve logo farklı dier herşeyi aynı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RONNIE

    Logoları harıc alt yapı motor ve mekanık olarak yanılmıyorsam ortak platform araclar. sadece kullanıcıları yakıt konusunda ve parca pahalılıgı ıle ılgılı memnun degıller bıldıgım kadarıyla.


    Ben bu araçları kullananların özellikle yakıtından memnun olduğunu duymuştum. Aracın performansını sevdim, 86 lık transporterdan iyi, 105 liğe yakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 2 Temmuz 2007; 10:42:11 >
  • İki araç birbirinin aynı logoları dışında. Opel aynı özellikleri daha ucuza veriyor. Ama renault traffic ikinci elde daha iyi prim yapıyor. Ayrıca benim bacanakta traffic var. Oda bana aynı şeyleri söylemişti. Tercih senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.