23 Mart 'ta RenaultBursa bayisinden aldığım Clio symbol 1.4 expansion full paket fiyatı 22.330 tl
Babam aynı aracı inegölden aynı gün 22500 e almış. Bayiyi aradım fark olabilir diyor. o anda ellerinde olmayan aracı (fabrikadan gelecek aracı) bize 22500 den satıyorlar. (Bayi bir ara telefonda o bayi adını söyledin fiyatı çekelim dedi sonra vazgeçti yemedi :) )
Renault genel merkezi aradım bayi farkları olabilir diyor daha pahalı da olabilir ucuzda olabilir diyor.
Neden bayilerde bu fiyat farkı olusuyor onu anlamıyorum bilen varmı? (Rekabet yasası gereği bunun normal olduğunu söyledi Renault)
Aynen dediğini gibi, serbest piyasa, isteyen istediği fiyata satıyor, orada bulduğunuz fiyat "Tavsiye edilen" satış fiyatı size geçmiş bir örnek vereyin chevrolenin captivası için ankarada bir bayii 95000 tl fiyat vermiş (geçmiş zaman) arkadaş aynı aracı doğudaki bir bayiden 85000e almış, varın siz düşünün gerisini...
Bizde bir ara symbol'e bakıyorduk düzce de 1 milyardan fazla diyebilirim ucuza bulmuştuk ama almadık caydık! 2007 Senesinde Scenic II alıyorduk.Babam bi yerden 37 fiyat aldı.Gidip onu diğer bayiye söylemiş bu bayide fiyat veren bayiyi arayıp fiyatı yükselttirmiş.Yani araba çıktı 39a mı ne.Babam çıldırdı tabi.Ama filomuz olduğu için söz verilen fiyattan aldık aracı.
benim pahalı aldığım bayi ilk önce faturası kesilmiş araç için 200 tl indiririz dedi ( ilk önce 22300 fiyatı bursadan aldığım için) sonra caydı yemedi...
serbest piyasa fiyat farki olabilir.
Serbest piyasa, kim ne tutturabilirse. Bence en az 4-5 bayiden fiyat almakta fayda var.
quote:
Orjinalden alıntı: selimiye
Serbest piyasa, kim ne tutturabilirse. Bence en az 4-5 bayiden fiyat almakta fayda var.
Bursa'da 4-5 tane bayi yok ne yazıkki
Sadece Bursa'daki değil Telefonla yakın illerdeki bayilerdende fiyat alabilirsin.
arkadaşlar bayiler arası fiyat farkının olması sadece RENAULT a özgü bir olay dieldir bu hermarkada vardır.sebebide şudur,ayda 5 araba satan bir bayiyle ayda 50 araç satan bir bayinin fiyatları asla aynı olmaz araç satış oranlarına göre firmalar bayilere özel tanımış olduğu indirim oranları farklılık göstermektedir.yani sıfır km bir aracı en ucuz hangi byiden alırım derseniz yapacağınız tek şey o firmanın sizin ulaşabileceğiniz satış oranı en yük olan bayiyi tercih etmeniz olacaktır.bu RENAULT dada aynıdır WOSWAGEN dede aynıdır.teşekkürler
kangomu alırken ellı yerden fıyat aldım ıstanbul ankara bursa butun buyuk bayılerı aradım bırde uc bes tane kosede bucakta kalmısları aradım ellerınde arac olabılır dıye ve baya ucuza kapatmıstım
bu konuda konya'nın vw gökmen bayisi dillere destandır 1.6 102hp baz golf V için ankara'daki bayilerden 2500 lira fazla fiyat vermişlerdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme