< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 19 Şubat 2014; 12:11:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 19 Şubat 2014; 12:11:51 > |
3 yaş üzeri yıllık vergisi yaklaşık 1800tl. bilginiz olsun. dynamiqler 17 jant privillage ler 18 jant. lastik fiyatları çin malları 250tl den başlıyor, hankook ve muadilleri 350tl, brigstone lassa 450-500 tl arası. michelin ise 650 tl idi 17 jant olanları. lazım olabilir diye düşünüyorum. ben renaultun ikinci elinden aldığım için aracın tüm bakım geçmişi vardı. genelde bu tarz araçlar apaçilerin eline düşmediği için temiz kullanılıyor zaten. çoğu bayan aracı. arazi görmemiş oluyorlar. en fazla tampon bölgelerinde sürtmeler oluyor. açık konuşmak gerekirse tam mantık aracı. bu işin ticaretini yapmıyorsanız, binici iseniz bu fiyata böyle araç yok. dizel otomatik dedinmi 2010 model altınada düşmicem derseniz 40.000 in altında araç yok. jetta almaktı niyetim 60.000 tlden aşşa temiz bulamadım. şimdi diyorumki iyiki almamışım jettaya 60.bin verene kadar tank gibi arabaya biniyorum.alt tarafı 100km.de 2.5 lt fazla mazot yakarım paşa paşa binerim. yıllık 900tlde fazla vergisi var ama hiçbirşey can güvenliğimizden önemli değil. acemi bi bayanın sürdüğü range in altında kalıp ölmek istemem açıkcası:) bulursanız privillage cam tavanlı navigasyonlu tercih edin. ikinci elde fazla fark etmiyor donanım. ama muhakkak aracı renault servisine gösterip alın. renault ikncielleri 6 ay motor mekanik garantisi veriyor aklınızda bulunsun. hakkınızda hayırlısı olur inşallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|