Şimdi Ara

RENAULT SCENİC 2011 STOK BOSCH MARKA TEYP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar selamlar iş yerinde bi uatamın başlıkta yazan marka model aracının teybinin hiç açılmadığı şikayetiyle teybi açtım, besleme katındaki kondansatörlerin şiştiğini görüp low esr yenileriyle değiştirdim diğer tüm yarıiletken ken kontrollerinde herhangi bi ne kısa devre, amfi entegresinde sorun vs göremedim araca teybi bağlayınca bi değişiklik olmadı ve araç tesisatından şüphelendim konnektörü kontrol ettiğimde kontak açıkken sadece bi ince kablodan 12v gördümdiğer kalın olan besleme kablosunda 12 v göremedim su teması sebepli kablo zaten yıpranmış bu sebeple ustama tesisatına bi baktır kontak sinyali var ama aküden 12 v gelmiyor dedim bunun üstüne götürdüğü elektrikçi başka bi teyp tamircisine yönlendiriyor ve teyp tamircisi konnektörde sorun olmadığını tek 12v olması gerektiğini söylüyor teybin arızalı olduğunu söylüyor sizce böyle bir durum olma imkanı var mı teyp sadece acc kontakla çalışıyor olabilir mi adamın özgüveninden bilgimden gördüğümden, şüphe etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslanınyeğeni -- 18 Ağustos 2025; 14:31:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.