< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 3 Mart 2024; 16:1:5 > |
Renault openR Link kablosuz android auto problemleri

-
-
Renault bu ekranı android tabanlı mi yoksa yurtdışı büyük ekran mi Android tabanlı olani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki tüm ekranlar küçük olan.
-
CarPlay aynı sorun var mı bilginiz var mı hocam?
Carplay ile sorun yaşanmıyor diye biliyorum. En azından ben rastlamadım henüz böyle bir şikayete
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekolayzer ayar problemi varmış sanırım her bağlantıda sıfırlanıyor deniyor çok saçma geldi o olay
Aracın yazılımını iki defa fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra tekrar kablosuz bağlantı kurmayı başardım. Bu sefer tek profil deneyeceğim. Bakalım sorun nüks edecek mi?
-
Telefon güncellemesiyle telefondaki android auto sürümü 11.2.640434-release'e güncellenmiş. Direksiyonda mikrofona basınca gelen ekran değişmiş. Ayrıca daha önce çalışmayan, "bölgenizde geçerli değil" yazan yandex navigasyon, herhangi bir ücretli üyelik olmadan çalıştı ve bugün eve yandex navigasyon ile geldim. Bu arada bir süredir tek telefon tek kullanıcı şeklinde kullanıyorum, kablosuz android auto uzun süredir hiç sorun yapmadı. Sanırım ikinci telefon ya da kullanıcı devreye girince bozuluyor. İlk olarak tek kullanıcı ama ikinci telefon ekleyip deneyeceğim.
-
-
Sorun bendede basladi, tek profil cozum oluyor mu
Tek profile geçtiğimden beri sorun yaşamadım. Eşim koltuğa geçtiğinde koltuk ayarını tekrar yapıyor, onun dışında problem olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 7 Eylül 2024; 11:25:40 > -
Hocam merhabalar öncelikle yaşadığınız problem için üzüldüm inşallah sorununuz çözülmüştür. Ben bir kaç konuda fikir ve yardım istiyorum sizden. Dün itibari ile austral aracımı bayiiden teslim aldım. Bu modellerdr büyük ekran olarak geliyor artık. Eşimde apple var bende android. İki telefonuda eşleştirdik araçla. Kişisel ayarlarımızı yaptık.(koltuk ayarı, şerit takip vs) şimdi hangi telefonla bağlanırsak o ayarlar otomatik gelecek mi yoksa ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Şunuda yapın diyeceğiniz şeyler var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzerinden epey zaman geçmiş sorunuzun ama yeni gördüm. İki ayrı profil (kullanıcı hesabı) oluşturup açılışta o porfili seçmeniz gerekiyor. Koltuk ve ayna pozisyonlarının android auto ile ilgisi yok.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 2 Mart 2025; 10:46:26 > -
Hocam selamlar.Android auto kablosuz bağlanma problemi benim Austral aracımda yeni başladı ne yazıkki.Uzun zamandır (yaklaşık 14 aydır)çoklu kullanıcıyla bağlantı yapmama rağmen herhangi bir sorun yaşamamıştım.(Telefonlar android)Aracın yazılımını iki defa fabrika ayarlarına sıfırladım demişsiniz.Fabrika ayarlarına dönünce hangi veriler kayboluyor acaba bilgi verirmisiniz.Yaparken dikkat etmem gereken birşey varmı acaba?Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
-
Tüm veriler kayboluyor, baştan yapıyorsunuz aracın ilk open R link ayarlarını, telefon tanıtma eleştirme vb. Çok zaman alıcı bir iş değil ayarlarınızı hatırlıyorsanız. Ancak ben bir süre sonra pes ettim, tek kullanıcı ama iki telefon şeklinde kullanıyoruz. En azından daha az sorun çıkarıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X