Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
46
Favori
153.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dukkha

Aynı gün hatta duraksız arka arkaya test edeceğim hocam balgatta 3 bayi de yanyana. Gönlümü dinleyip hangisinde en mutlu olacaksam o model ile başlayacağım işlemlere nasipse.

Sizin bu konunuzu da tekrar baştan okuyacağım saygılar.

Test edeceğiniz gün bana haber verin birlikte gidip test edelim. Bende Oran'dayım, oldukça yakınız,

hem muhabbet olur hem video fotoğraf çeker burada objektif bir şekilde paylaşırız..

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Aynı gün hatta duraksız arka arkaya test edeceğim hocam balgatta 3 bayi de yanyana. Gönlümü dinleyip hangisinde en mutlu olacaksam o model ile başlayacağım işlemlere nasipse.

Sizin bu konunuzu da tekrar baştan okuyacağım saygılar.

Test edeceğiniz gün bana haber verin birlikte gidip test edelim. Bende Oran'dayım, oldukça yakınız,

hem muhabbet olur hem video fotoğraf çeker burada objektif bir şekilde paylaşırız..

Süper olur hocam sizin gibi detaylara hakim birisi ile test etmek gerçekten farklı deneyim sağlar,ilgi alakanıza teşekkür ederim iletişime geçeceğim test günü öncesi.

Sanırım fotoğrafa ilginiz var resimler şahane bol bol çeker yükleriz keyifle.

• Bu liste fiyatı oyak kampanyası için,bu fiyatı gördükten sonra megane almak mantıklı değil sanırım,sizin görüşleriniz neler?
    @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008@yildiz
  • Neden mantıklı olmasın ki ? Ben Oyak üyesi olduğum halde 7-8 ay bekleyip böyle indirimli almadım ve oyak numaram ile sadece yüzde 4 indirim alarak aracımı satın aldım. Yani o an bayiye oyak üyesi olmayan biri de gitse benim aldığim yüzde 4 indirimi yaparlardı bunların hepsi hikaye.

Zaman geçtikçe bu ülkede herseye sahip olmak giderek zorlaşıyor. Bence zaman kaybetmeden size uygun aracı tespit edip alın, binin keyfinize bakın.

Bu liste sadece Oyak üyeleri için yani üye olmayanı etkileyecek bir durum yok. Orada yıllarca birikimi olana bu indirim az bile.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Şubat 2018; 12:44:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neden mantıklı olmasın ki ? Ben Oyak üyesi olduğum halde 7-8 ay bekleyip böyle indirimli almadım ve oyak numaram ile sadece yüzde 4 indirim alarak aracımı satın aldım. Yani o an bayiye oyak üyesi olmayan biri de gitse benim aldığim yüzde 4 indirimi yaparlardı bunların hepsi hikaye.

Zaman geçtikçe bu ülkede herseye sahip olmak giderek zorlaşıyor. Bence zaman kaybetmeden size uygun aracı tespit edip alın, binin keyfinize bakın.

Bu liste sadece Oyak üyeleri için yani üye olmayanı etkileyecek bir durum yok. Orada yıllarca birikimi olana bu indirim az bile.

.

Çok haklısınız hocam,bugün aldın aldın yarın bambaşka fiyatı oluyor megane sipariş geçersek mart 20 teslim dediler o arada bile kaç bin zam yerim muamma.

Çekiliş usulu mu olmakta bu oyak yoksa üyesi olan her birey alabiliyor mu kota,stok var mı?

Bu arada megane da ki kart olayına bayılıyorum :) fluence da bile oldukca kusursuz çalışıyor.

• Bu konuda haklısınız, 2.el olarak değeri düşüyor araçların. Ben düşük km 2.el alma taraftarıyım renault için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Şubat 2018; 15:29:57 >
    100-110 bin bandında gayet dolu ve opsiyonlu Icon donanım Megane 4'ler var. 2016 model ve 30 bin km altında bu araçlar. Arada sıfırıyla neredeyse 20-30 bin TL fark var. Az değil.
          - Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Oyak kampanyaları ve filo satışları yüzünden böyle büyük farklar var.

Burası Türkiye..

* Öncelikle R-Sound Motor sesi menüden aktif ettik ve Alpine A110 motor sesi şuan aktif edilebiliyor.

Bu özellik sayesinde aktif halde sanki aracın arka alt egsoz tarafından subaru egzoz sesi geliyor gibi :)

* Aracı sürerken video izleme özelliğide aktif hale getirildi. Uzun yolda yolcu için çok iyi oluyor.

* Lastik basınç değerleri fabrika ayarlarında BAR olarak geliyor bunu PSI değerine çevirdik, artık hem ana

ekranda hem kadranda her lastiğin hava basıncı tek tek PSI olarak görüntüleniyor (buda çok güzel oldu)

* Sinyal verildiğinde , geri vitese takıldığında ön sislerin ikaz vermesi aktif hale getirildi.

* Viraj içi aydınlatma olarak bilinen direksiyonu çevirdiğiniz taraftaki sis farını aktif hale getirdik.

Kısmet olursa yarın yine buluşup kadrandaki 240km/h göstergeyi 260km/h yada 290km/h olarak değiştireceğiz.

Bunun gibi daha birçok özelliği araca OBD ile bağlanıp kendi fabrika menülerinden aktif edilebiliyor.

Bunları zamanla tek tek öğrenip aktif hale getiriyoruz.

Teşekkürler @Kub.ilay kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Şubat 2018; 13:42:45 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Ben Teşekkürederim, kazasi cezasi güvenli sürüşler dilerim, Çok başarili operasyonlar oldu araç için.

Bu özellikleri genellikle doğuş grubu araçlar’da biliyorduk, Renault içinde harika bir detay çiktı ortaya, şimdi daha fazla özellik bulmak için çalişmalarim devam ediyor.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008

Benim iconcanlarimin bir pozunu paylaşayım, yakın zamanda muhakkak gazlıyalım, 32’cc’lik yeni motoru ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 12 Şubat 2018; 14:16:24 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    aha, nerede ve ne zaman buluşacak sınız? Salça olayım bende
        - Ultimate Kırmızı -
        2021 Opel Corsa 1.2T AT8 Elegance
          - Gece Mavisi -
          Yeditepe University '15
  • Yapay motor sesi zaten clioda çeşit çeşit var megane da yok mu aktif olarak enteresanmış. Güle güle binin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 13 Şubat 2018; 0:44:26 >

Teşekkürler Tayfun bey , 308 i ne zaman test ettiniz ? Bizde bugün Peugeot Balgat bayisi yanindaki Cihan Oto Renault a ugradik.

Ocak ayında test etmiştim göral da allure + sport pack vardı kırmızı

Cihan da dizel oto m4 yok tu😡 gelmiş mi test ettiniz mi hocam bugün?

Orijinalden alıntı: cagdaaktan

aha, nerede ve ne zaman buluşacak sınız? Salça olayım bende

Arada kaynamış kusura bakmayın. Ne zaman isterseniz buyrun aramıza, hatta bu ayın 18 inde

Ankara Megane 4 buluşması olacak bildiğim kadarıyla. Megane4Turkey Facebook sayfasında ayrıntılar vardı.

@yildiz
          - Gece Mavisi -
          Yeditepe University '15
  • Megane 4 lerde bulunan DPF şuan dünyanın en gelişmiş DPF lerinden biri ve 1.5dci K9K Euro 6 motorda

bulunan DPF sayesinde Co2 emisyonu 96gr/km gibi rekor bir seviyede. Bu aynı hacimdeki

tüm benzinli araçlardan çok daha iyi ancak VW sağolsun dizellerin ipini erken çekti :)

Hatta şuan Avrupada satılan ve yeni bir DPF sistemi ile donatılan 1.5dci 110 motorun

Karbon salınım değeri tam 87gr/km ve ortalama tüketimide 3.3lt lere çekilmiş vaziyette.

(Bunlar 1.5lt hacminde bir ünitede ulaşılabilmiş en düşük değerler)

(Kaynak Renault Fransa) >>
    Renault
    Motorisations Megane Berline - Moteurs essence et diesel | Renault FR
    https://www.renault.fr/vehicules/vehicules-particuliers/megane-berline/motorisations.html

DPF Nedir ? >>>http://partikultemizle.com/dizel-partikul-filtresi-nedir/

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Şubat 2018; 22:4:26 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.