Bildirim
Renault Megane 1.6 Expression hb alınırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Zamanında aramış ama bulamamıştım, şık araç. Kaç model?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi -
Bu 2001 hocam birtanede 2003 full olanı var 18 lira pahalı geldi _____________________________ uZuN M£Šaƒ£L£R£ uLa$MaK ¥aKıN M£Šaƒ£L£Ri a$MaKLa MüMKüNDüR... -
Hocam alınır ama bu kasada gümrük çıkışlı olma ihtimali yüksek buna dikkat edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne gibi sıkıntılar olabilir gümrük çıkışlı araçta hocam _____________________________ uZuN M£Šaƒ£L£R£ uLa$MaK ¥aKıN M£Šaƒ£L£Ri a$MaKLa MüMKüNDüR... -
Arkadaşlar 2003 olana 17 ye pazarlık yaptım araca gidip bakıcam şimdi bu kasa alınırmı acil bilgilendirirseniz çok sevinicem _____________________________ uZuN M£Šaƒ£L£R£ uLa$MaK ¥aKıN M£Šaƒ£L£Ri a$MaKLa MüMKüNDüR...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X