Şimdi Ara

renault edc şanzımanda büyük sorun!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
20.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arabam.com/haber/Uzun-Donem-Test-Renault-Megane-15-dCi-EDC-ile-7670-km/Detay-293486

Yorum, Selim Erkek, Linkten Alıntı...
    Büyük kullanım rahatlığı sunan EDC şanzıman sadece düşük hızlarda 1 ile 2. Vitesin geçişi konusunda sıkıntılı görünüyor. Sıkışık trafikte yavaş süratlerde yığılma yapabilen sistem, çok da büyük problemler yaşatmıyor

EDc kullanıcılarında Tgezer in bu sorunu yaşadığını ve renoyu mahkemeye vermeyi düşündüğünü biliyorum. Meşhur bir otomobil yorumcusunun çok okunan bir makelesinde cesurca bu sorundan bahsetmesi boşuna olmasa gerek. Kullanıcılar neler yaşıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 13 Mart 2012; 23:09:16 >
  • Büyük sorun?
  • Siz sorun duymamışsınız. O kadarda olsun.
  • Tencere dibin kara, seninki benden kara olmuş bu konu

vw paylaşımlarının(son enjektör mevzusu) üstüne gelince benim babam senin babanı döver havasına girmiş. Önce yayınlansaydı belki itibar edilebilirdi.

Ama şimdi vw'ci olmak da kolay değil. Hakkını vermek lazım adamların. İkinci eli sıfırından pahalı, almak için aylarca sırada beklenen, acentalarda müşretiye dilenci muamelesi yapan kaç marka var ki? Üstüne bide dsg kabusları. Hem şimdi garantiler yavaş yavaş bitmeye başlayacak. O dsg'li araçlar elde patlayacak, patlamasa ikinci sahibinde illa ki patlayacak. vw kullanıcıları bütün bunları göğüsleyebildiği için saygıyı hak ediyorlar bence
  • bir şey zannettim. EDC'nin şu ana kadar bilinen tek sorunu servis zaten sıfır şanzıman ile değiştiriyor. Çünkü o Renault. Geliştirmeler için şanzımanı alıp test edilmesi için fransaya yolluyor. VW gibi dünyanın parasını alıp hatalı olduğunu kabul etmemezlik yapmıyor... Büyük sorun diyince şanzımandan sesler geliyor zannettim.
  • ya adam anti-renocu olunca böyle oluyor işte...

yazıda: Büyük kullanım rahatlığı sunan EDC şanzıman sadece düşük hızlarda 1 ile 2. Vitesin geçişi konusunda sıkıntılı görünüyor. Sıkışık trafikte yavaş süratlerde yığılma yapabilen sistem, çok da büyük problemler yaşatmıyor.

yazıyor, başlıkta büyük sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Mart 2012; 0:50:15 >
  • quote:

çok da büyük problemler yaşatmıyor

Problem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 13 Mart 2012; 23:47:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio Marş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

quote:

çok da büyük problemler yaşatmıyor

Problem ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Mart 2012; 0:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

http://www.arabam.com/haber/Uzun-Donem-Test-Renault-Megane-15-dCi-EDC-ile-7670-km/Detay-293486

Yorum, Selim Erkek, Linkten Alıntı...
    Büyük kullanım rahatlığı sunan EDC şanzıman sadece düşük hızlarda 1 ile 2. Vitesin geçişi konusunda sıkıntılı görünüyor. Sıkışık trafikte yavaş süratlerde yığılma yapabilen sistem, çok da büyük problemler yaşatmıyor

başlık - mesaj uyumsuzluğu
  • Büyük sorun demek. Vay be..

Boşa uğraşma, Renault arıza yapma ve kronik sorun konusunda Vag ile rekabet edemez.

Vag ezer geçer.
  • bu EDC, DSG gibi kuru mu arkadaşlar?

ayrıca DSG gibi 15 bin lira mı tamamının değiştirmesi.

alıp 5 yıl kullanmak istenirse diye merak ettim.

bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
  • Büyük soruna bak
  • büyük sorun diyince 30000 km ye gelmeden baskı balatanın bitmesi ya da bozuk yolda çıkan tencere tava sesleri zannettim

• Çok büyük sorunmuş gerçekten EDC'nin satışını hemen kaldırmalılar.
  • 1.-2. vites kararsızlığını ben yaşamayan bir otomatik şanzıman görmedim,buna klasik 4 ileriler bile dahil.7-8 vs. kullanmadım ama 5-6 ilerilerde de var.
    DSG'de de var.
    Dualogic'de de var,BVR'de de.
    Bırak hepsini ben kaç yıldır araç kullanıyorum bazen ben bile bu kararsızlığı yaşıyorum.

1.-2. vites kararsızlığı benim gözümde bir otomatik şanzıman sorunu değildir.Ne EDC için ne DSG için.
  • Hangi kameraya el sallıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual
    büyük sorun diyince 30000 km ye gelmeden baskı balatanın bitmesi ya da bozuk yolda çıkan tencere tava sesleri zannettim

Mekatronik sorunu falan sanmıştım bende.
  • Dsg'den agir darbe yiyen vw'ciler bir umutla gelmislerdi ama...

:))
  • Adam kendini rezil etmiş bu konuyu açarak. Yazan kendisi bile demiş büyük bir sorun değil diye ama büyük olsa bile röno sorumluluğu alır. VW gibi bunlar münferit olaylar diyip çekilmez işin içinden. DSG'ler bugün lıkır lıkır gidiyor yolda, servis bu sesler normal diyor daha ne olsun.
  • bula bula bunu mu buldun?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.