< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
baska ülkelerde renonun aylık ödemeleri madeni parala yapılıyor...burda ömrünü veriyosun 1 normal araca..bu nasıl ömür hırsızlığıdır |
|
|
|
o biraz ütopik, yastık altı altınlar, döviz hesapları filan, var ama bu insanların başka bir garantisi yok. |
|
|
|
|
Fiyatlardan şikayet edenleri görüyorum.Bedava mı olacaktı size kalsa 100 bin tl bile fazla dersiniz... Çip krizi,Tedarik konusunda yaşanan sorunlar Küresel ekonomik daralmaya rağmen bu fiyatlar makul görünüyor... Ayrıca herkesin araç alma zorunluluğu da yok bilin istedim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 14 Mart 2022; 19:41:37 > |
|
|
|
|
düşmez dahada bu fiyatlar artmaya devam eder. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 14 Mart 2022; 14:44:29 > |
|
Kesinlikle katılıyorum berk hocam. İnsanımız bu konuda biraz şikayetçi. 20 yıl önce renault 9 broadway’e binen adam şuan resmen fiat egeayı beğenmiyor. Bu nedir şimdi? ayrıca gerçekten herkes araç sahibi olacak diye bir algı oluştu. Yakın tarihe bakarsak, örneğin 1980’li yıllar, ev başına düşen araç ortalaması kaçtı? dediğiniz gibi çip krizi, küreselleşme, globalleşme, yuvarlaklaşma sonucu tüm dünyada artan fiyatların ülkemize yansıması minimal düzeyde oldu. Bu da hamdolsun atılan sağlam ekonomik temeller ve yapısal reformlar sayesinde oldu. Bu kriz de bizi teğet geçti. son olarak, profil resminiz olan abdulhamit han. Gerek internette, gerekse de kendi çevremde bu profil resmini kullanan kişilerden bir tane bile boş insan görmedim. Bu nedenle karşıt görüşlere bakmaksızın bizi yorumlarınızdan mahrum etmemenizi dilerim. saygılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|