Şimdi Ara

Remothered: Tormented Fathers Resmi Türkçeleştirme Projesi(Bağımsız Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Remothered: Tormented Fathers Resmi Türkçeleştirme Projesi(Bağımsız Çeviri)

Remothered: Tormented Fathers Resmi Türkçeleştirme Projesi
    http://bagimsizoyunceviri.blogspot.com/2018/02/remothered-tormented-fathers-resmi.html

Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/633360/Remothered_Tormented_Fathers/

Geliştirici: Storming Games, Darril Arts
    Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2018
    Tür: Gerilim, Korku

Çeviri
    H. Serhat Çavunt

Test
    H. Serhat Çavunt

Çeviri Hakkında
    Oyunun çevirisi tamamlanmıştır.
    Çeviri, 31 Ekim 2017'de, Erken Erişim süreci dahilinde oyuna eklenmiştir.
    Çevirinin son hali ise 30 Ocak 2018'de oyunun Erken Erişim'den çıkması ile birlikte erişime açılmıştır.

Oyun Hakkında
    "Remothered, aşırı gerçekçi oynanışıyla tam olarak film tadında geçen bir hayatta kalma-korku üçlemesidir. Hikaye, öngörülemeyen ters köşelerle dolu olmanın yanı sıra kişiye dokunmayı da ihmal etmemektedir. Psikoloji ise oyunda oldukça büyük bir role sahiptir. Kahramanlar ve düşmanlar alışılmışın dışında, iyiyle kötü arasındaki çizgi ise oldukça bulanıktır. Rosemary Reed, gizemli bir hastalığa yakalanan emekli noter Dr. Felton'ın evine gider. Yaşlı adama bakan hemşire Gloria tarafından karşılanır. Rosemary'nin gerçek kimliği ve niyeti ortaya çıktığında ise asıl gerilim başlar."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Şubat 2018; 19:34:39 >

• Teşekkürler.
  • Erken erişimde iken almıştım çok kalite kokan bir oyun. Çeviri için teşekkür ederim Serhat başka resmi projelerde de görmek isteriz sizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 1 Şubat 2018; 22:39:43 >
  • Böyle güzel bir oyuna resmi yerelleştirme yapılması mutluluk verici. Ellerine sağlık, yeni projelerin de başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JipiaxPhoenix -- 1 Şubat 2018; 23:53:6 >
  • JipiaxPhoenix, obasar84, dogukan1216, iyi oyunlar dilerim.
  • erken erişimi bitirmiştim, şimdi bu oyuna baştan mı başlıycak yoksa kaldığın yerden devam etmek istiyor musun diye soruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

erken erişimi bitirmiştim, şimdi bu oyuna baştan mı başlıycak yoksa kaldığın yerden devam etmek istiyor musun diye soruyor mu?

Bu konuda bilgim yok ne yazık ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufresneee

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

erken erişimi bitirmiştim, şimdi bu oyuna baştan mı başlıycak yoksa kaldığın yerden devam etmek istiyor musun diye soruyor mu?

Bu konuda bilgim yok ne yazık ki.

Yine burada Türkçe yama konusu sayesinde haberim olan yeni bir oyun daha :) Türkçe yamasında emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık.
    Öncelikle konusu ortam mekanları karakterler bayağı ilgi çekici hakiki sağlam bir oyuna belli (let's play videolarından da bakılabilir) ayrıca soundtrack ve artbook örneklerine bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 3 Şubat 2018; 21:39:46 >
  • Oyun benim de çok ilgimi çekmişti bu konu sayesinde. Fakat geçenlerde Talha Aynacı'nın yayınını izledim de soğudum biraz oyundan. Animasyonlarda ve cutscene geçişlerinde sıkıntılar var. İndirim döneminde şans verilebilir.
  • Ben de Easter GamersTv den izlemiştim erken erişim oynamıştı çok beğenmiş ve almıştım. Oyun çok güzel gerek konu gerek atmosfer oynanış gayet güzel. Ben çok ilerleyemedim götü açık dedeyi geçtim ama sonraki koca karımıdır nedir acayip bişey çıktı dede bile kaçtı hemde benden hızlı kaçtı ordan sonrasını oynamadım çok tırstım ama devam edeceğim.
  • Eline sağlık Serhat...
  • Elinize sağlık.
  • Oyun şu anda %40 indirim ile 19,20 ₺'ya satılmakta. 42 saat sonra normal fiyatına dönecek.
  • Yahu arkadaşlar bilen bir varsa yardımcı olsun. Ben oyunu ilk çıktığı zaman aldığımda full ayarda çalışıyordu. Oyun tam sürüme geçince ayarların hepsini kapatmama rağmen yinede aşırı dercede donuyor. Sistemim quad qore işlemci 6gb ram gtx950 ekran kartı var. Anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin devam oyunu olan Remothered: Broken Porcelain 20 Ekim'de çıkış yapacak. Ben de bundan ötürü geçen aylarda geliştiricilerle iletişime geçmiştim. İkinci oyuna da Türkçe desteği gelip gelmeyeceğini sordum. Yeni oyun başka bir dağıtımcıya sahip ve kendileri bana oyunun çıkışta 9 dil için destek alacağını söyledi. Bu diller arasında Türkçe bulunmuyor. İlerleyen dönemlerde başka dillere de destek sağlamayı düşünmediklerini belirttiler.

Görüldüğü üzere, bu seriye vermiş olduğum Türkçe dil desteği ilk oyunla sınırlı kalacak. İkinci oyunu gayriresmi olarak çeviren çıkar mı bilmiyorum ama ben çevirmeyi düşünmüyorum. Belki bekleyeni vardır diye sizlere bu gelişmeyi duyurmak istedim.

• dufresneee D kullanıcısına yanıt

İlk oyun gayet güzeldi. Sıkılmadan bitirmiştim. 2. oyun da keşke Türkçe olsaydı ama malesef çoğu oyun firması gibi bu firma da Türkçe desteği kesmiş, üzücü...

İlk oyunun çevirisi için ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 22 Eylül 2020; 19:2:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.