Şimdi Ara

REMINGTON PG400 Tıraş Makinesi Seti Incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
68.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak_tall

Arkadaşlar merhaba,

Cihazı kullananlara bir sorum olacak;

2 Gün önce bende remington pg400 satın aldım.Yaklaşık 30 saattir şarjda ve hala kırmızı şarj lambası sönmedi.Bir problemmi mevcuttur kullanan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

teşekkürler

sönmeyeceğini biliyorum, 16-18 saat şarjda kalması yeterli,, kullanım kılavuzunda da aynısı yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Arkadaşlar merhaba,

2 Gün önce bende remington pg400 satın aldım.Yaklaşık 30 saattir şarjda ve hala kırmızı şarj lambası sönmedi.Bir problemmi mevcuttur kullanan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

teşekkürler

sönmeyeceğini biliyorum, 16-18 saat şarjda kalması yeterli,, kullanım kılavuzunda da aynısı yazıyor..

O zaman ışık şarj oluyor değilde şarja takılı anlamını taşıyor.Çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Arkadaşlar merhaba,

teşekkürler

O zaman ışık şarj oluyor değilde şarja takılı anlamını taşıyor.Çok teşekkür ederim cevabınız için.

aynen

• dün webdenal.com dan pg520 siparişi verdim, toplam 140 tl tuttu, bugün başka bir sitede çok daha ucuza satıldığını gördüm, tek çekim 88 tl, ilgilenen arkadaşlar bu siteden bakabilir.. ilginç olan bu sitede pg400 daha pahalı 99 tl, bir yanlışlık mı var anlamadım.
    http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=62536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 2 Şubat 2011; 9:31:38 >
  • Bende Philips QG3190 9 in 1 Seti almayı düşünürken karşıma Remington PG400 çıktı, şuan araştırma aşamasındayım, yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim büyük katkıları oldu.

Ürünü almak isteyenlere güncel fiya 85TL + Kargo bedeliyle HB de satışta, bilginize..
  • Byler bende bu aletten almak istiyorum ancak nasıl alacağıma karar veremedim. İnternet üzerinden ucuza geliyor ancak ben daha önce internet üzerinden alışveriş yapmadım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/remington-pg400-high-precision-nano-gumus-yikanabilir-7si-1-arada-bakim-kiti/ProductDetails.aspx?productId=sgrempg400&categoryId=26012161

http://www.bimeks.com.tr/urun/112243/remington-pg400-nanogumus-erkek-bakim-kiti.aspx

Fiyatlar uygun görünüyor. Hb'da da kampanya var sanırım kaçırmakta istemiyorum. Bunlar ne kadar güvenilir yerlerdir daha önce alışveriş yapan biri bana yardımcı olursa sevinirim.

• pg520 ile pg400 arasındaki farklar nelerdir arkadaşlar?
  • Hepsiburada.com güvenilir ve hızlı bir online alışveriş merkezidir. Tereddüte düşmeden istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Bimeksden daha alışveriş yapmadım fakat hepsiburadada neredeyse 15. siparişi verdim ve sorunsuz şekilde getirdiler. Remington pg400 makinemide hepsiburadadan aldım perşembe günü verdim cuma günü paketleyip kargoya verdiler cumartesi sabah 9 da elime ulaştı. Hem hepsiburada Doğan gurubunun kuruluşudur, hiçbir sorun çıkmaz
  • ben hb aldım pg 400 modelini 8 gün içinde bozuldu allahtan, hemen iade ettim(14.02.2011). makine sadece tüg kesitor kıl degil eger sakal için alırsan benim gibi hüsrana ügraya bilirsin şarjıda bir traş olmaya yetmiyor, bana gelen çin malıydı, ya bana sorunlu ürün dek geldi yada ürün burada bahsedilenlerin aksine vasatın cok cok altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmoon -- 19 Şubat 2011; 0:00:29 >
  • Görebileceğiniz en yavaş ve ilgisiz sitelerdendir kendileri =) Mümkünse hiç bir zaman alışveriş ypmayın yaptırtmayın.
    quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Hepsiburada.com güvenilir ve hızlı bir online alışveriş merkezidir. Tereddüte düşmeden istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Bimeksden daha alışveriş yapmadım fakat hepsiburadada neredeyse 15. siparişi verdim ve sorunsuz şekilde getirdiler. Remington pg400 makinemide hepsiburadadan aldım perşembe günü verdim cuma günü paketleyip kargoya verdiler cumartesi sabah 9 da elime ulaştı. Hem hepsiburada Doğan gurubunun kuruluşudur, hiçbir sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Görebileceğiniz en yavaş ve ilgisiz sitelerdendir kendileri =) Mümkünse hiç bir zaman alışveriş ypmayın yaptırtmayın.
    quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Hepsiburada.com güvenilir ve hızlı bir online alışveriş merkezidir. Tereddüte düşmeden istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Bimeksden daha alışveriş yapmadım fakat hepsiburadada neredeyse 15. siparişi verdim ve sorunsuz şekilde getirdiler. Remington pg400 makinemide hepsiburadadan aldım perşembe günü verdim cuma günü paketleyip kargoya verdiler cumartesi sabah 9 da elime ulaştı. Hem hepsiburada Doğan gurubunun kuruluşudur, hiçbir sorun çıkmaz

evet yavaşlar ve ilgisiz gibiler ama en çok tercih edilen ve güvenilir bir site. bir çok alışverişim oldu buna karşılık iade de ettim ürünlerde oldu ben bir sorun yaşamadım. yaşamıyacagım anlamına gelmez ama ümraniyeye yakın yerde oturdugumdan bir sorun oldugunda yerlerine gittigimde gayet anlyışla sorunlarımı çözüyorlar.

• ben de pg520 den alacağım sanırsam.Haber bekliyorum eğer universal ise amerikadan getirteceğim.Size haber veririm =) 2-3 tane getirtebilirsem arkadaşa 90 tlye burdan satabilirim de sizlere ,neyse bir gelsin de.
  • Kardeşim için bakıyorduk bu ürünlerden. Ben tüm tıraş makinelerimi panasonic aldığım için kendisine de panasonic önermiştim. kısmet işte; bugün sabah markafoni de indirimden aldık. Panasonic ER2061 gerçekten güzel bir alete benziyor. Daha önce ER203 diye bir modeli vardı evde. tam 14 sene kullandık. hala da çalışıyor. kardeşim diyor ki artık abi bıktım. bu aletten nasıl kurtulurum :)) Remington, Philips nasıl bilmiyorum, fakat bir modelini 14 sene kullanınca benim gözümde en sağlam marka Panasonic.
  • hepsi buradada tekrar 70 tlye düşmüş.
  • Beyler bu ürünlerin hepsinin arkasında çin malı ibaresi vardır herhalde. Remingtonun amerikan firmasıdır ve ürünlerini dışarda üretim satar. Çin ve Almanya'da üretim yapıyor varsa başka yer bilmiyorum. Ayrıca bu aleti yağlamak istersem başlıklarının iç kısmına doğru mu dökücem yağını yoksa bıçakların tam üstüne mi?
  • Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum. Lakin bir ayrıntı kafama takıldı. Diyelim ki makinayı kullanırken şarjı bitti.
    Kablosunu takıp kullanıma devam edebiliyor muyuz yoksa tekrar şarj olmasını mı bekliyeceğiz? Yani şarjı bitmişken kablolu olarak kullanabilir miyiz?
  • Ben de aldım bugün hepsiburadadan. İnş gene patlatmaz bizi =) hb. Şarj ederken çalışabiliyormuş fişe takılarak.İlk sayfalarda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ben de aldım bugün hepsiburadadan. İnş gene patlatmaz bizi =) hb. Şarj ederken çalışabiliyormuş fişe takılarak.İlk sayfalarda yazıyor.

teşekkürler...
    Sadece emin olmak için sordum.
  • Makine çok iyi beyler hayırlı olsun. Nasıl yağlandığını bilen biri varsa söylerse iyi olur.
  • istedigin olculerde kirli sakal birakiliyormu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.