Şimdi Ara

REMİNGTON PG 6050 Kargo Dahil 34 tl (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
6
Favori
29.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da ürün geldi. şikayetvar bayağı etkili oldu anlaşılan. beraberce hareket etmemiz ve birbirimizin şikayetine destek vermemiz sonucu bilyoner kendi imajının çizilmemesi için ürünleri sonunda gönderdi. zaten inter link midir nedir göndereceği yoktu o firmanın. bilyoner göndertti ürünleri.

GALATASA|RA|Y
  • elimizde 20 ürünü vardı onları gönderdik diye ezberletmişler, bilyonershop'u aradığımızda papağan gibi aynı şeyi söylüyorlar. ne desem sansüre girer, konuşurken kendimi zor tuttum telefonda!!!

Hayırlısı diyoruz ve beklemeye geçiyoruz.
  • Beyler bana bi yardımcı olun. ben şehir dışında iken eve ürün gelmiş. peder bey açmış kutusunu kullanmış. ürünü iade şansımız yok mu?

Atatürkçü Düşünce Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Beyler bana bi yardımcı olun. ben şehir dışında iken eve ürün gelmiş. peder bey açmış kutusunu kullanmış. ürünü iade şansımız yok mu?

hocam şansını bi dene de, kullanışmış makineyi geri alacaklarını sanmıyorum.

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Beyler bana bi yardımcı olun. ben şehir dışında iken eve ürün gelmiş. peder bey açmış kutusunu kullanmış. ürünü iade şansımız yok mu?

Yok.
    Cilt ile birebir temas edilen ürünler ayıplı değillerse iadesi kutunun açılmaması şartına bağlıdır.

İade etmek istediğinize göre ürün philips. Size teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde koşulsuz şart iade edebilirsiniz mesafeli satış sözleşmesine göre..

edit: yanlış biliyormuşum yukarıdaki arkadaşın söylediklerine göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 26 Nisan 2013; 17:25:19 >

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

3-4 gün önce sizi aricaklar demişlerdi. Bu sabah biri aradı, işte ürün bekleniyor gelince göndericez vs. oysa cihaz geldi. bunlar nası iş yapıyor akıl sır ermez.

yalan söylüyorlar işte hocam tepki olmasın diye oyalama süreci sündürüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste filan demişsiniz,bana da perşembe geldi;922 nolu sipariş

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

alet ile ilgili birşey soracağım
    bu tarak takılan aparati makinaya taktım ama çıkaramıyorum nasıl çıkıyor

cihazın ön yüzünü görecek şekilde başlığı tutup saat yönüne çevirin.

Orijinalden alıntı: nerobianco90

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

alet ile ilgili birşey soracağım
    bu tarak takılan aparati makinaya taktım ama çıkaramıyorum nasıl çıkıyor

cihazın ön yüzünü görecek şekilde başlığı tutup saat yönüne çevirin.

başlığın ucundaki siyah kısımdan bahsediyorum hocam numaralı tarak takip çıkan siyah yeri gri yerden çıkaramadım

• hocam gri kısımda tarağı tutan iki ucundan tutup çekince çıkıyor onlar. gri kısımda iki çıkıntı var başlıkları tutan. o kavrayan kısımlardan biraz çekince çıkıyor. hafif güç uygulamak lazım. siyah kısım o şekilde çıkıyor. taraklarını değiştirmek istiyorsanız onlarda bir tanesi zaten 1 numaradan 10 numaraya kadar olan tarak çıkmıyor hiç. diğer geniş olanlar değişiyor. yukarı doğru çekeceksiniz onlar içinde. anlatabilmişimdir umarım biraz fazla tarak sayısı.

Orijinalden alıntı: nerobianco90

hocam gri kısımda tarağı tutan iki ucundan tutup çekince çıkıyor onlar. gri kısımda iki çıkıntı var başlıkları tutan. o kavrayan kısımlardan biraz çekince çıkıyor. hafif güç uygulamak lazım. siyah kısım o şekilde çıkıyor. taraklarını değiştirmek istiyorsanız onlarda bir tanesi zaten 1 numaradan 10 numaraya kadar olan tarak çıkmıyor hiç. diğer geniş olanlar değişiyor. yukarı doğru çekeceksiniz onlar içinde. anlatabilmişimdir umarım biraz fazla tarak sayısı.

dediğin çıkıntı olan yerin birine tırnak attım hemen çıktı çok kolayca hemde. iki taraftan asılinca çıkmıyor

• Bu konu için THH ye gitmeyi düşünen varsa bana da izleyeceği yol hakkında bilgi verebilir mi :

Orijinalden alıntı: GasiOr

Bu konu için THH ye gitmeyi düşünen varsa bana da izleyeceği yol hakkında bilgi verebilir mi :

ben düşünüyorum hocam bir kaç gün içinde başvuru yapacam izleyeceğim farklı bi yol yok satış sözleşmesini kopyasını almıştım zaten telefonla arandım ama kandırılmışım diyeceğim. Burda ürün geldi yazanların bi kaçını prtsc yapıp belgeye ekleyecem bi de resimlerle beraber başvuru yapacam hadi ıspatlasın şimdi herkese ürünün gelmeyeceğini mecbur gönderecekler ondan sonra

Orijinalden alıntı: Lancer33

quote:

Bu konu için THH ye gitmeyi düşünen varsa bana da izleyeceği yol hakkında bilgi verebilir mi :

ben düşünüyorum hocam bir kaç gün içinde başvuru yapacam izleyeceğim farklı bi yol yok satış sözleşmesini kopyasını almıştım zaten telefonla arandım ama kandırılmışım diyeceğim. Burda ürün geldi yazanların bi kaçını prtsc yapıp belgeye ekleyecem bi de resimlerle beraber başvuru yapacam hadi ıspatlasın şimdi herkese ürünün gelmeyeceğini mecbur gönderecekler ondan sonra

satış sözleşmesinin kopyasını nereden edinebiliriz acaba?

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

Orijinalden alıntı: Lancer33

quote:

satış sözleşmesinin kopyasını nereden edinebiliriz acaba?

PM attım hocam

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.