Şimdi Ara

REMİNGTON PG 6050 Kargo Dahil 34 tl (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
6
Favori
29.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim siparişim bugün iptal edilmiş. Telefonla aradığımda muadil ürün kabul etmediğim için iptal edildiği yazıyor. Gereken yerlere şikayetimi bildireceğim. Lanet olsun böyle firmaya. Görüştüğüm telefonlara ve zamanıma yazık. Şikayetvara tekrar yazdım.http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1761997/ Destek olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 24 Nisan 2013; 16:38:41 >
  • benimki bugun geldi, yanında ısıtıcı ile. açtım pırkaldım fena değil gibi.

firma bunu yaptıysa iptal ettiği üyelere de göndermeli.

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Benim siparişim bugün iptal edilmiş. Telefonla aradığımda muadil ürün kabul etmediğim için iptal edildiği yazıyor. Gereken yerlere şikayetimi bildireceğim. Lanet olsun böyle firmaya. Görüştüğüm telefonlara ve zamanıma yazık. Şikayetvara tekrar yazdım.http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1761997/ Destek olursanız sevinirim.

nereyi aradınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Benim siparişim bugün iptal edilmiş. Telefonla aradığımda muadil ürün kabul etmediğim için iptal edildiği yazıyor. Gereken yerlere şikayetimi bildireceğim. Lanet olsun böyle firmaya. Görüştüğüm telefonlara ve zamanıma yazık. Şikayetvara tekrar yazdım.http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1761997/ Destek olursanız sevinirim.

nereyi aradınız

Firmayla görüşmüştüm. Siparişimin gönderileceğini söylemişlerdi. Philips gönderdiler, iade ettim, verdiğim siparişin gönderilmesini talep ettim. Şimdi de iptal etmişler.

• quote:

quote:

quote:

nereyi aradınız

Firmayla görüşmüştüm. Siparişimin gönderileceğini söylemişlerdi. Philips gönderdiler, iade ettim, verdiğim siparişin gönderilmesini talep ettim. Şimdi de iptal etmişler.

numarası ne benim de iptal oldu da onu soracaktım

• 1102
  • Ben boş bulunup iptal edin demiştim. Parayı da iade etmişler. :((
  • Ürün saat 15:00 gibi elime ulaştı. Haber veren arkadaşa teşekkürler..

C_C
  • quote:

1102

aradığınız numarayı sormuştum

quote:

1102

0 212 473 75 73
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Evi aradım kargo gelmiş, annemin haberi vardı ama kargo poşetini açıp bakmış traş makinesi ama hediye var mı diye sormadım. Bu hediye işe yarar bir şey mi, ederi nedir, kullanılır mı? Makineyi yakından görmedim yakında da güzel makine değil mi?

hediyesi ufak bir kutu sigara paketinden hâllice dikkat etmemiş olabilir

Şimdi gördüm ürünü, bilgisayardan değilde usb şarj adaptörüyle denedim 600 mAh ile anca bir miktar ısınıyor, özellikle tek bir nokta ısınıyor oradan yayılıyor. Bilgisayarda kullanmayı düşünmüyorum, ihtiyaç olursa usb adaptör ile kullanılır.

Traş makinesini ise şarja koydum, sabah deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

1102

0 212 473 75 73

ben burayla görüştüm sipariş gönderilir diyor
    galiba interlinkten arayan kişi de gönderilmez diyor
    siparişlerim bölümünden de ikisinde de işleme alındı iken artık birinde iptal edildi yazıyor.
    bunun için tekrar verdiğin numarayı aradım gündüz. bakalım dediler geri de dönmediler

• traş makinesi çok şiddetli çalışıyor, evde braun ve babyliss diye dandik bi marka var da, bu resmen onların 2 katı şiddetle savuruyor buçakları, yüze dokundurmaya tırsarım ben bunu

GALATASA|RA|Y
  • sipariş no: 1001
    Aranma durumu: arandım, muadil ürünü istemedim, siparişi iptal etmedim, bir daha aranmadım.
    Sipariş: bugün geldi, yanında bardak ısıtıcı ile.
    Yer: istanbul

iyi bir alışveriş oldu ancak imajlarını bozdular, ki ürünü göndermeleri bunu düzeltmez bir çok arkadaşımızı kasten yanıltarak alternatif ürün sundular ya da siparişleri iptal ettiler bence bu büyük bir terbiyesizliktir.
  • bugün teslim aldım Allah tan ilk aradıklarında telefona yetişipte açmadım phlipsin adına kanıp kabul edermim. daha sonra aradıklarında buradan yeterli bilgiye sahip olup bekemeyi tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 25 Nisan 2013; 15:45:48 >
  • sipariş no ile alakası yok benimki 1100lerdeydi dün getirmişler evde yoktum bugün gittim aldım kargodan.Kısaca izlenimim güçlü olduğu yönünde hem de baya güçlü sarj konusunda deneyim edinemedim tam dolu göndermemişler olacakki traş bitmeden bitti ama az buçuk sarjla bile daha önce kullandığım rakstan iyi kesiyor.

parayı iade etmişler ugrasacaz yine

benimkini de etmişler

göndermeyecekler işte ne kadar az gönderirlerse o kadar iyi mantığındalar

saçmalık...
    sıkayetvar'a sıkayet edıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 25 Nisan 2013; 17:50:24 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.