Şimdi Ara

Remember Me Türkçe Yama Çalışması İPTAL EDİLDİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
11.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son durum nedir?Tahmini bir tarih var mı?
  • bu pazar
  • Kolay Gelsin,Pazar Günü kesin biter dimi ? Oyna devam etmek istemiyorum, sizi bekliyorum.
  • Kolay gelsin,bekliyorum
  • kesin diyemem ama çoğu biter 90 falan olur yama durumu
  • çalışmalar ne durumda acaba ?
  • devam ediyor yakında bitter
  • Bugun dendi ama yetismemis demek.Beklemedeyiz arkadaslar kolay gelsin hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin. Beklemedeyiz.
  • yorumlarınız için teşekkürler bazı sorunlar çıktı sorunları hallettim şuan çeviri devam ediyor eğer sorunlar çıkmasaydı dün bittmişti
  • Yüzde kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: followers

Forumda Türkçe yama çalışmalarının artmasını memnuniyetle karşılıyorum bazı sorumsuz sitelerin keyfini beklemiyoruz sayenizde bkz:oyunçeviri Beklemedeyiz

Bu konuda sana katılıyorum,oyun çevirmenin çıkan olaylarla ne alkası varsa,sanki Türkiye de hayat durdu da projeleri askıya aldılar.
  • İyi güzel diyosunda konuya bakıyorum, Türkçeyi alt üst etmişsin hani. Noktalama işaretlerine felan dikkat etmen gerekmez miydi sence? Her neyse oyunda dikkat edersiniz sanırım. Başarılar kolay gelsin
  • o resimler daha önce grupta olan bir arkadşın resimleri bizim yamanın değil sadece göstermelliktir daha iyi olacaktır yama biz yavaş ama iyi ilerliyoruz
  • inceleme videosu umarım beğenirsiniz ;

http://www.oyun habercisi.com/2013/06/25/remember-me-videolu-inceleme/

• teşekkürler konuma ekleyecem
  • aynı yamayı torrent oyun yapıyor ve %89 da
  • Şimdi bu yama çıktı mı? Çıkmadıysa ne zamana çıkar? Yapanların emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12oguzhan

aynı yamayı torrent oyun yapıyor ve %89 da

torrent oyun yapıyor bi arkadaşımdır yapan ona gel katıl dedim ama cevap vermedi onla bi arkaşı yapıyor ama biz 3-4 kişi ile yapıyoruz yapanlar kaliteli yapıyorlar hemsi de işini biliyor unuttmayın yama çabuk çıkar ama kötü çıkabilir kalitede işin acelesi yoktur ama biz acele ediyoruz sizi daha bekletmeyelim diye az daha sabredin
  • kaliteli olsun diyen herkez yamayı en az 1 yada 1.5 aya çıkarıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.