Şimdi Ara

Reklam Mesajları Artık Bezdirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 aydır günde 8-10 bazen 20 mesaj'a kadar reklam mesajı geliyor artık cidden bıktırdılar, bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu?

Eğer aynı mesajlar gelmeye devam ederse son çare olarak hepsi için savcılığa suç duyurusunda bulunucam, gün boyu reklam mesajları.

Reklam Mesajları Artık Bezdirdi

• Teomaniaa T kullanıcısına yanıt
    Eğer vaktiniz varsa toplayıp savcılığa suç duyurusunda bulunun. Imzamdaki konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende diamond dan bıktım artık. bugün şikayet vara bütün reklam mesajı atan firmalar için yazdım bakalım ne olacak
  • Ben de vodadone dan turkcelle geçtiğimden beri bu tip yerlerden sürekli mesaj geliyor.

• Teomaniaa T kullanıcısına yanıt
    532 'li hat sahibi olmanın dayanılmaz hafifliği

Turkcell mesaj engelleme özelliğini kullanarak bu sıkıntıdan büyük oranda kurtulabilirsiniz.Firma adıyla gelen mesajlar da dahil engelleme yapabilirsiniz.Bu yöntemle artık kafam rahat eskiden günde en az 3 reklam mesajı alırken şimdi haftada bir reklam mesajı alıyorum.
  • Ben ios'a uyarlanmış olanını kullanıyorum memnunum.Yalnız burada bir ayrıntı daha var o da bu hizmetin bile ayda 1 lira ücretle verilmesi.Neyse ki hattıma tanımlanan hediye servis sebebiyle herhangi bir ücret ödemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

16-17 senedir 532 li hat kullanıyorum, digiturk, hepsiburada, gittigidiyor gibi firmalardan nadir mesaj gelir. Hiç şikayet edecek kadar reklam mesajı gelmedi. Vodafone'a yeni geçtim, 1 ay ücretsiz 500 mb internet karşılığı yer, kullanım bilgileri kullanımına onay verin diye ayda 1-2 kere mesaj geliyor. Hiç böyle bir şeye izin vermedim belki de ondan gelmiyordur fazla reklam mesajı. Yanlız annemin Turkcell hattına çok geliyor, yok tatil mesajı, yok otel, kredi kartı ücretini geri al vs. Neymiş bu turkcell reklam engelleme servisi? Deneyeyim bi?

IPTAL IZIN yaz 2222 ye yolla ve veri isleme iznini kapat boylece hic gelmez bana hic gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Ben ios'a uyarlanmış olanını kullanıyorum memnunum.Yalnız burada bir ayrıntı daha var o da bu hizmetin bile ayda 1 lira ücretle verilmesi.Neyse ki hattıma tanımlanan hediye servis sebebiyle herhangi bir ücret ödemiyorum.

IPTAL IZIN yaz 2222 ye yolla ve veri isleme iznini kapat boylece hic gelmez bana hic gelmiyor 

• telefonların yasaklama özellikleri var, en hızlı çözüm bu. iphone başlıklı SMSleri de engelleyebiliyor. Samsung başlıklı olanları yapamıyor diye biliyorum, yani denedim olmadı.

toplu SMS firmaları da yasal firmalar, yani şikayet etseniz de sonuç alamazsınız. Rahatsız edilmek istemiyorsanız, ya telefonlarınızın özellikleri ile ya da SMSkiller gibi programlar yükleyerek bu mesajları durdurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, sizi rahatsız eden numarayı ya da başlığı engellemek.

Ayrıca bir miktar daha detay için,http://forum.donanimhaber.com/m_69679389/mpage_6/f_//tm.htm#100647197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan5 -- 26 Aralık 2014; 9:06:17 >
  • Hangisi yapmıyor ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj atanları engelledim şuanda 1-2 tane AppMarket falan kaldı onlarıda engelledim gelen olursa engelleyip kurutlucaz artık, benim hat 15-20 senelik var 0505'li ancak 5-6 yıl önce turkcelle taşımıştım
  • Sirf bu reklamlar yuzunden tertemiz yeni bir hat alacahim ben de. Yenisini es-dost disinda hicbir alisveris sitesine, bankalara vs. vermeyecegim; bu isler icin ilk hatti kullanacagim sadece. En mantikli cozum bu gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede vardi.son aldigim telefonda spam filtresi diye bi bolum var.istedigim kelimeyi ekleyip engelletebiliyorum.suan bir problemim kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelson1903

Ayni sorun bendede vardi.son aldigim telefonda spam filtresi diye bi bolum var.istedigim kelimeyi ekleyip engelletebiliyorum.suan bir problemim kalmadi.

Sadece "fırsat" ve "indirim" kelimelerini engellemek yeterli.

• O kadarla bitse.bankalarin gereksiz mesajlari.digiturk falan.bide nokta tre falan koyuyolar sagina soluna.suluk gibi yapisiyolar masallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelson1903

O kadarla bitse.bankalarin gereksiz mesajlari.digiturk falan.bide nokta tre falan koyuyolar sagina soluna.suluk gibi yapisiyolar masallah.

evet onu bende farkettim değişik isimle atıyorlar
  • gergedan'ı unutmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.