Şimdi Ara

reklam folyosu üzerine baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var reklamcıların kullandıkları renkli folyo bantların üzerine baskı yapmam gerekiyor. normal printerla denedim mürekkebi emmediğinden kurumuyor. tonerli yazıcıyla bastım ondada dayanıklı değil tırnağımı sürttüümde dökülmeler oluyor. bana önerebileceğiniz bir cihaz varmı. fotoğraf kağıdına baskı yapan cihazlar olurmu. önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Solvent icerikli boya kullanman lazım. Bu boyayı da masa ustu printerlarda kullanacak makina zannedersem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet solvent içerikli olması gerekiyoruş fotoğraf çıktısı veren makineler olmazmı acaba?
  • zannetmiyorum çünkü solvent tarz boya kullanan makinaların nozüleri çok büyük.
  • Bk nın kuşe kağıt mürekkebi var o olmazmı acaba ? ben aldım ama daha kullanmaya fırsatım olmadı epson R1500w yazıcım var onda kullanacağım bu gün yarın eğer olursa yazarım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveralone

Bk nın kuşe kağıt mürekkebi var o olmazmı acaba ? ben aldım ama daha kullanmaya fırsatım olmadı epson R1500w yazıcım var onda kullanacağım bu gün yarın eğer olursa yazarım ...

teşekkürler cevabınızı bekliyor olacağım bende bir cihaz alacam ne tür bir şey almam gerekiyor çözemedim. deneyip benide bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
  • kuşe kağıt mürekkebi sanırım olur. bu konuda arkadaş denemesini yaparsa valla iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuse kagit murekkebi adı ustunde kagit.. Reklam folyosu ise plastik.. Yani ne kuse kagit murekkebi olur ne de fotograf yazıcısı is gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik üzerine baskı denedim pigmenti ve başarısız oldu.

farklı kağıt türleri araman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziper_gazi_ -- 15 Ağustos 2012; 19:32:58 >
  • plastikte olmuyor malesef .. sadece kuşe kağıtlarda oluyo.. ve birde Plastik içermeyen bütün kağıtlarda....
  • Zamanında bende çok araştırmıştım, reklamcıların kullandığı folyo ya dye bazlı mürekkep ile baskı yapacaksan Su Bazlı İç Mekan Folyosu su alacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.