Şimdi Ara

Rekkless Fnatic'e dönüyor(döndü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dailydot.com/esports/rekkles-fnatic-elements/

Burada yazana göre Rekkless MSI'ın ardından Fnatic'e geri dönecekmiş. MSI'da Steelback oynayacakmış.

Ama yine de dailydotta birsürü saçma haber çıktığınıda gördüm, belli olmaz.

Edit:http://gyazo.com/5062a4180417ffef62347f029ae50a1b

Yanlışlıkla yayınlayıp hemen geri çektiler resmi siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 13 Mayıs 2015; 16:25:05 >

• Tam fnatic transfer vizyonunda cigir acmislar dedik team turquality vizyonuna gectiler tt halpern gibi transfer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cici köpek
  • Takım iyiyken ve Steelback de bu kadar iyiyken olmamalı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesin Steelback gayet iyi iş çıkardı. Reklessdan daha iyi diyeceğim ama Fnatic fanboyları eksi yağmuruna tutar en iyisi bu kadarını söyleyip susmak
  • Gereksiz olur
  • işleyen düzeni bozmaması gerek fnatic in
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steelback takımın en zayıf halkasıydı tartışmasız en kolay lanede bile farm farkı yiyordu sadece gelip topluyordu kda sı iyidi rekkles pek sevmem ama takım için iyi olucaktur bukadar agresif bir top ve mid laner varken
  • Rekkless bu kadar pasif oynarken nasıl uyum sağlayacaklar bilmiyorum. Adamlar 20 dakkada oyun kazanıyo şimdi Rekkless'ın 45 dakka farm yapmasını beklemek zorunda kalacaklar.
  • steelback iyi diyenler var guluyorun

• steelback iyi değil de rekkless iyi miydi allah aşkına? şampiyon olmuş takımı bozmamalılar. msi da rezil olurlarsa bilemem.
  • İnadına almasalar keşke

• Daily Dot'ta çıkan haberler çoğu zaman yanlış ve yalan oluyor ne yazık ki. Şuan Fnatic EU'da bulunan diğer takımlara göre daha oturmuş bir halde. Oyuncuların birbirleri ile uyumu güzel. Rekkles gelirse tekrar uyum sorunu oluşur. Ayrıca Steelback'e kötü diyenler olmuş da Rekkles'ın da çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyemeyeceğim ne yazık ki.
  • Rekkless kadar yeteneğini heba eden başka oyuncu yoktur. Dünyanın en iyileri arasında gösterilirken hiç sorumluluk almadan takımını pasif oyuna itiyor. İşin garibi soloqdada böyle oynamıyor,takımıyla oynarken pozisyon alıcam diye hiçbirşey yapmadan maçları bitiriyor.
  • rekkles adamdır
  • Steelback'in Huni ve Febiven tarafından taşınırken yaptığı hataları Rekkles'in yapmıcağını düşünüyorum. Geçen sezon Huni ve Febiven yokken Soaz ve xPeke vardı bu 4 oyuncuda agresif - taşıyan oyuncular. Bu tür oyuncuların yanına Rekkles gibi bi adcarry müthiş uyum sağlıcaktır ve geçenki sezondanda sağladığını biliyoruz. Zaten yellowstarla neler yapabildiğini bi önceki sezondan biliyoruz. EU'nun Deft i gibi lakaplar takıyorlardı adama. Şanssız bir transfer sonrası kötü sezon geçirdi ama Fnatic'e geri dönmesi onun için en iyisi olucaktır şuan.
  • Yellowstar'ın yanına beni koysunlar ben bile oynarım FNC'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Daily Dot'ta çıkan haberler çoğu zaman yanlış ve yalan oluyor ne yazık ki. Şuan Fnatic EU'da bulunan diğer takımlara göre daha oturmuş bir halde. Oyuncuların birbirleri ile uyumu güzel. Rekkles gelirse tekrar uyum sorunu oluşur. Ayrıca Steelback'e kötü diyenler olmuş da Rekkles'ın da çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyemeyeceğim ne yazık ki.

Daha çok doğru oluyor aslında. Çünkü oyuncuların yakın arkadaşları bilgileri dailydota satıyor. Genelde de ss üzerinden yürüyor. Ya yalan söylüyor oyuncular ya da uyduruyorlar photoshop falan. Birçok böyle haber doğru çıkmıştı hatırladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fierce Tiger

Yellowstar'ın yanına beni koysunlar ben bile oynarım FNC'de.

Golem calmak icin flash atip fb veren yellowmu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.